Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.09.2015, 04:21   #32 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: One Piece En Güçlü Shichibukai Sizce Hangisi ?

Alıntı:
Yondaime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haki ve Meyvesi yüzünden bir adım önde. zaten diğerleri birer birer gitti. Kalanlar arasında en güçlü olarak onu görüyorum. Belki tavırlarından dolayı sempati duyuyor olabilirim ama Mihawk ve ondan güçlü mevcut kadroda yok. Mihawk neden demedim. Cool adam canı isterse dövüşe giriyor, İstemezse çekip gidiyor. Zoro ile ilk karşılaşması, One piece'nin son movie'si ni izlediysen görmüşsündür. Hancock ise luffy'e sataşan olduğunda çoşuyor. Diğerlerine gelirsem;

- Doflamingo (Yeni sayıda bu rütbe elinden alınacak gibi görünüyor, zaten gerçek yüzü son bölümlerde ifşa oldu)
- Kuma (Orjinali sizlere ömür, diğerlerine yenilik gelmediği müddetçe gelen geçen delik desik eder. 2 yıllık arada luffy tek başına bir yumrukla kumayı etkisiz hale getirmişti)
- Crocodile (Görevinden alındı)
- Moria (Doffy icabına bakmıştı ama akıbeti belli değil yeni sayılarda)
- Jinbei (Görevden alındı)
- Buggy (Çiçeği burnunda shichibukai fakat gücünde bi hayır yok)
- Mihawk (İçlerinde aktif olarak görev yapanlardan birisi fakat WB'nin tümenkomutanlarından Çiçek Kılıç saf dışı etmişti. Onun sayesinde mihawk ondan başkasıyla dövüşemedi. )



ahaha Luffy'le dövüşüp ölen kaç kisi var ki
Hakisi olana meyve gücü işlemiyorki, Shanks de meyve gücü yok, Garp de yok, Rayleigh de yok ve büyük ihtimalle de Roger de de yoktu.Doflamingo da haki var mevyesi de çok etkili.Hancock'un meyvesinden daha iyi onunki.Mihawk belki en güçlü olabilir ama Hancock'u çok güçlü bulmuyorum.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla