Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.10.2015, 03:47   #2 (permalink)
Mecnun
Sen de mi Brütüs?
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Şerefsiz katliam

Tam da facebooktan şunu paylaşmıştım.

"bir profilinizi şimdi kontrol edin,mısırda ihvana kelepçe vuruldu birçoğu öldürüldü,doğu türkistanda bir çok müslüman katledildi,mescidi aksada batı şeriada binlerce müslüman filistinli katledildi,suriyede varil bombalarıyla masum halk katledildi.Hepsi de halk,hepsi de müslüman kardeş.Hani halkların kardeşliği bilinciniz.Profilinizde bunları lanetleyen kaç paylaşım var?"

Bunların hepsine sesi çıkmayıp sırf hedef gösterme amaçlı bu katlimdan nemalanıp vicdan sorgulatanın samimiyetine inanmıyorum.
Ölüm kötü birşey değil.Muhammedler,Hamzalar,Aliler,Caferler,Halid b. Velidler,Saidler ölür.Ebu cehiller,ebreheler,hind bin utbeler de ölür.Rabbim bize doğru yolda ölmeyi nasib etsin.
Ölenlerin ailelerine Allah sabır versin.Her ölüye saygımız var fakat ölenler yada kalan herkes için diyorum ki;PKKyı APOyu destekleyen kişi ağabeyim olsa rahmet dilemem.Dilersem ölünce şehitlerimize bunun hesabını veremem.

Ben Kürd oğlu kürdüm.Küçükken köyde bir yandan PKK biyandan o zamanki askeriye yüzünden ablalarımız iffetini korumak için evden dışarı çıkmazdı.Bir zamanlar ırzımıza göz dikenler şimdi güya biz kürtlerin haklarını koruyor.

Bu olaylarda hayatını kaybeden masum insanlara Allahtan rahmet diliyorum.

__________________
Dertleri zevk edindim.Neşe bende ne arar.
Mecnun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla