Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.10.2015, 10:01   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Vücut heykeltraşlığı ile incecik bir bel mümkün

Vücut heykeltraşlığı ile incecik bir bel mümkün




Vücut şekillendirmede şu an için en ileri, güvenli, süratli ve kalıcı yöntem olarak değerlendirilen vaser (ultrasonik) liposuction yöntemi ile vücutta bir heykeltraş gibi çalışmak ve hatları ortaya çıkarmak mümkün. Bu teknoloji ve ortaya çıkardığı sonuçları dünyada ve ülkemizde az sayıda Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanının üst eğitim alarak uyguladığını belirten Op. Dr. Hüseyin Kandulu yöntem ile alakalı detayları aktardı.

Lipoculpture yöntemi nedir
Ultrasonik liposuction yöntemi ile güvenli sonuçlar elde etmenin mümkün olabileceğinden bahseden Op. Dr. Hüseyin Kandulu, bunu açmak gerekirse kas sinir ve damar gibi yapılara zarar vermeden sadece yağ dokusunu hedef alan bu sistemle vücutta istediğimiz gibi şekillendirme yapılabileceğini belirtti. Geri dönüşümsüz olarak yağların uzaklaştırılmasına yardımcı olan bu yöntemi diğer yöntemlerden ayıran başlıca özellikler vücudun tüm bölgelerinde kullanılabilmesi. Yüz bölgesinden ayak bileğine kadar her bölgede kullanılabilen bu yöntemin ikinci özelliği ise hastanın ihtiyacı varsa tek seansta tüm vücuda uygulanabilmesidir. Klasik yöntem ve diğer cihazlar yardımı ile ancak seanslara bölünerek uygulanabilen suction işlemi ultrosonik yöntemle tek seferde kalıcı sonuca ulaşabilmekte ve 8-10 litreye kadar yağın vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olabilmektedir.Deride girinti ve çıkıntıların oluşma riskinin çok minimal olabildiği yöntemin diğer özelliği ise istenmeyen yağlar uzaklaştırıldıktan sonra vücuda ciddi bir sıkılaşma sağlamasına yardımcı olabilmesidir.

Vaser Hi-Def nedir
Vücut şekillendirme ve vücut anatomisi üzerine çalışmalar son dönemde çok popüler olmaktadır.Hi-Def ameliyatları özel eğitim ve deneyim gerektiren vücut yağ anatomisinin ve kas anatomisinin iyi bilinmesi, anlaşılması ile ilk olarak Kolombiya'da ortaya konmuş bir tekniktir. Tekniğin eğitimi halen Kolombiya, İngiltere ve Amerika'da verilmektedir. Bu teknik ile erkek ve kadında tüm vücut hatlarının ortaya konması six pack olarak bilinen karın adelelerinin şekillerinin ortaya çıkarılması, bayanlarda ince bel ve yuvarlak kalça hatlarının sağlanması, bayanlarda S şekilli erkeklere ise V şekilli vücutlar oluşturmasına yardımcı olabilmekte.

Göğüs kası görüntüsü veya yuvarlak kalça nasıl yapılır
Bu yöntemin diğer özelliği ise yağ hücrelerinin canlı olarak elde edilmesine ve gerekirse kullanılabilmesine yardımcı olabilmesidir. Dolayısı ile göğüs ve kalça bölgesinde yağın fazla olduğu yerlerden alınıp şekil verilmesi gereken yerlere transferi ile bu işlem gerçekleşebilir.

Bu yöntem kimlere uygulanabilir
Vaser liposuction obezite sınırında olmayan her hastaya vücudu küçültmek için uygulanabilmektedir. Ancak Vaser Hi-Def ameliyatları vücut kitle endeksi 20-26 aralığında olan hastalarda daha ideal sonuçlar verebilir.

İyileşme süreci nasıl
Bölgesel uygulandığı zaman hastanede yatmayı ve genel anestezi gerektirmeyen bu yöntem eğer tüm vücuda uygulanırsa bir gece hastanede yatmayı ve belirli bir süre istirahati gerektirmektedir. Tüm bu koşullar hastanın mevcut vücut yapısı ve yağ oranına bağlı olarak değişmektedir.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla