Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.10.2015, 00:16   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sakal Nasıl Gürleşir?

Sakal Nasıl Gürleşir?



Bir erkek için saçları kadar sakalları da önemlidir. Çünkü sakallar, saçlarla birlikte erkek yüzünün en önemli aksesuarıdır. Bu nedenledir ki, erkeklerin ergenliğe adım attıkları günden itibaren kendi vücutlarında ilk dikkatlerini çeken unsur sakalları olmaktadır. Kısacası saçlarından ziyade sakallarını erkek olmanın şartı olarak gördükleri için daha fazla önemserler ve sık sakallara sahip olmak için ellerinden geleni yaparlar.

Erkekler genel olarak en iyi sakal gürleştirme yönteminin sık sık traş olmaktan geçtiğini düşünseler de bu inanış kısmen doğru olsa bile yanlıştır. Sakallarım seyrek çıkıyor düşüncesinde olan erkeklerin sakal gürleştirmek için uygulayacağı tek yöntem traş olmak değildir. Kaldı ki, traş olarak sakal gürleştirmek çok uzun zaman gerektiren bir yol olmakla beraber, traş olarak sakal köklerine müdahale edemezsiniz. Traş olarak sadece yüzünüzde uzayan kılların boyunu kısaltabilirsiniz. Sakallarım seyrek çıkıyor diye düşünüyorsanız tıpkı saç bakımında olduğu gibi sakallarınızın bakımında da doğal yöntemlerden faydalanmalısınız.

Çok fazla bilinmeyen bir doğal bakım yönteminden bahsetmek istiyoruz. Ancak bu yöntemin yüzünüzde tahriş oluşturacağı hususunu da önceden belirtmekte fayda vardır. Tahriş oluşturmasına rağmen bir çok erkek tarafından denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmış bir yöntemdir.

Malzemeler

Bir kaç diş sarımsak
Bir miktar buz

Uygulama

Yüzünüzü güzelce yıkadıktan sonra buzları teninizde biraz gezdiriyorsunuz.Daha sonra sarımsakları ortadan ikiye kesip yüzünüzü tahriş edecek kadar bastırıp kan akar gibi kızarana kadar sürüyorsunuz. Bu işlemi birkaç kez yaptığınızda sakallar siyah olarak çıkacaktır.Bu yöntem kelliğe bile çözümdür


Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla