Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.2015, 15:13   #1 (permalink)
Earendil
Everybody Fuc*** Jump
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kış Dönemi

Kış Dönemi

Geldik o çok sıkıntılı döneme, Aslında '' Bulk '' dönemi demek daha doğru olur buna.
Bulk dönemi mevcut kas kütlenizi arttırmak için yağlandığımız bu döneme denir. Yağlanmadan kasıt, gelişi güzel bir yağlanma değil. Bilinçli bir yağlanma dönemi olmalıdır. Bunu şöyle yaparakta anlayabilirsiniz.

Hemen günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayın üstüne +600 ekleyin bu sizin alacağınız, kalori miktarıdır. Ama fazla yağlara dikkat edelim, fast food ve türevlerinden her zaman uzak durmakta yarar var. Çünkü parçalama işlemi yani definasyon dönemine girdiğimizde çok sıkıntılar yaratabilir. Kaloriyi hesapladıktan sonra, Ağır bir çalışma programı ile sadece ağırlık çalışın, tabi gün içerisinde alacağınız mikro vitaminleride ihmal etmeyin.
Bulk dönemi uzun ve sıkıntılı bir dönemdir.Başarılı bir bulk döneminin ardından yaza doğru harika bir vücuda sahip olmanız için, temelidir.

Ama bulk dönemine herkes girmemeli, hatada burada zaten. Belirli kas kütlesine sahip insanlar bulk dönemine girmelidir. Aksi halde sonuçları istenildiği gibi olmaz. Daha beter sonuçlarla karşılaşmak içten bile değil. Mevcut kasınızı kaybedebilir, daha fazla yağlanabilir, daha fazla kilo sahibi olabilirsiniz. Bulk dönemini çok iyi ayarlamanız gerekmektedir. Size tavsiyem, bir hoca yardımıyla bunu gerçekleştirin. Ve yediklerinize çok dikkat edin. Fast food dan uzak durun. Alkole ara verin bir süre, içmeyin, sigarada dahil buna.

Başarılı bulk dönemleri herkese.

__________________
Anol shalom
Anol sheh lay konnud de ne um...
Flavum
Nom de leesh
Ham de nam um das
La um de
Flavne…

Konu Papatya tarafından (01.11.2015 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Konu başlığı konuya eklendi
Earendil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla