Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.11.2015, 16:26   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Melis Tüzüngüç Kimdir? Biyografi

Melis Tüzüngüç Kimdir? Biyografi



Yıldız Masalı dizisi ile tanıdığımız başarılı oyunculardan birisi olan Melis Tüzüngüç, henüz çok genç olmasına karşın ekranlarda yer almaya başladığı süre içerisinde çok sayıda projede yer alma başarısını göstermiştir. Bugüne kadar önemli oyuncular ile çalışma şansı yakalayan aynı zamanda kariyerinde öne çıkan roller üstlenme başarısını gösteren Tüzüngüç, Baba Candır dizisi ile kariyerini sürdürmektedir.

1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Melis Tüzüngüç, genç yaşlarda olmasına karşın izleyicilerin dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştır. Çocukluk yıllarından itibaren sanatın farklı alanlarına ilgi duymuş, oyuncu olmadan önce şarkıcı olmayı istemiştir. Ancak kariyerine oyuncu olarak yön veren Melis Tüzüngüç, profesyonel adımı Yıldız Masalı ile yapmıştrı.

Melis Tüzüngüç Kimdir? Kısaca Hayatı

Yıldız Masalı dizisinde gösterdiği başarılı performans sonrasında Böyle Bitmesin ve Harem gibi dizilerde ekranlara yeniden dönen özellikle Harem dizisinde Levent Üzümcü gibi isimler ile çalışma şansı yakalayan oyuncu Gani Müjde tarafından hazırlanan bu yapım ile çıkışını sürdürmüştür. Harem dizisi sona erdikten sonra Babam Sınıfta Kaldı dizisi ile yeniden ekranlara dönmüş ve bu kez de Cem Davran, Halit Akçatepe gibi oyuncular ile çalışma fırsatı yakalamıştır.

Babam Sınıfta Kaldı dizisinde başarılı bir grafik yakalamış, Karaman’ın Koyunu ve Şimdi Onlar Düşünsün, gibi yapımlarda kısa süreli bazı roller üstlenmiştir. Son dönemde popüler dizilerden birisi olan Baba Candır dizisi ile yeniden ekranlara dönen oyuncu aktif kariyerini dizi odaklı projeler ile sürdürmektedir.

Melis Tüzüngüç Nereli Memleketi Neresi
İstanbul

Melis Tüzüngüç Kaç Yaşında Doğum Tarihi Ne?
4 Ekim 1994 doğumlu ve (Kasım 2015 itibarıyla) 21 yaşındadır

Melis Tüzüngüç Kaç Kilo?
48

Melis Tüzüngüç Boyu Kaç Cm
1.64

Melis Tüzüngüç Saç Rengi Nedir
Kahverengi

Melis Tüzüngüç Göz Rengi Ne Renk ?
Kahverengi

Melis Tüzüngüç Burcu Hangi Burçtur?
Terazi Burcu


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla