Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2015, 12:59   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bahar Akça Kimdir? Biyografisi

Bahar Akça Kimdir? Biyografisi

bahar akça, kuçuk gelinde mirzadın karısı bahar kim, Küçük Küçük Gelindeki Bahar kimdir, kucuk gelin dizisindeki bahar kim, küçük gelin deki bahar kimdir, küçük besleme bahar akça, bahar sanatci kim nereli, Bahar Akça Kimdir Kaç Yaşında? Biyografisi | Kim Kimdir, bahar akça kaç yaşında, bahar akça biyografi



Bahar Akça Kimdir?

Bahar Akça 27 Haziran1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Toplamda 5 kişilik bir aileye sahip olan ünlü oyuncu ailesi ile ailesi birlikte yaşamaktadır. Bahar Akça anne ve babası ile her zaman arkadaş gibi olduğunu belirtmektedir. Ailesi ile arasının çok iyi olduğunu ve onların kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Bahar Akça kardeşinin de onun için çok değerli olduğunu belirtmiştir. Üniversiteyi Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümünde okuyarak tamamlamıştır. Bahar Akçanın boyu1.72’dir ve kilosu 56-57 kilodur. Gözlerinin rengi yeşil renktir.

Bahar Akça Kaç Yaşındadır?

Şu an 31 yaşında olan Bahar Akça mesleğinde çok başarılı bir oyuncudur. Pek çok başarılı dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu mesleğini layığı ile yerine getiren sanatçılardandır. Bahar Akça pek çok başarılı dizi ve filmlerde oynamıştır. Oynadığı zamanın en popüler dizileri olan dizilerde ve filmlerde oynamıştır.

Bahar Akça ilk oyunculuğunu 1998 tarihindeki Küçük besleme dizisinde yapmıştır. Küçük Besleme dizisindeki oyunculuğu ile gözler üzerinde olmuş ve çok başarılı bulunmuştur dizideki başarılı performansından sonra Deli Yürek adındaki dizide rol almıştır. Deli Yürek dizisinde İrem karakterini oynamıştır. Geçmiş tarihlerde birçok programı da sunma başarısı gösteren güzel ve başarılı oyuncu 2015 tarihinin yaz sezonunda başlamış olan Ne Münasebet dizisinde Ahu karakterini canlandırmaktadır. Sinema ve dizi oyunculuğu artı olarak program sunuculuğu da yapmıştır.

Doğma büyüme İstanbullu olan Bahar Akça oldukça başarılı bir oyuncudur. Oyuncunun son zamanlarda oynadığı dizi ve filmleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Oynadığı Diziler
2015 yılındaNe Münasebet (Ahu)
2014 yılında Bana Adını Sor (Serap)
2011yılında Yalancı Bahar ( Pınar),Artı 18 ( Aslı)
2010 Astana, Aşkım Benim, Sensiz Yaşayamam (Ece)
2009 Sıkı Dostlar
2008 Kirpi – Lale
2008 Cesaretin Var mı Aşka – Demet 2008

Bahar Akçanın Özellikleri
Bahar Akçanın Doğum Tarihi: 27 Haziran 1984
Bahar Akçanın Boyu: 1.72
Bahar Akçanın Kilosu: 56-57
Bahar Akçanın Göz Rengi: *Yeşil
Bahar Akçanın Burcu: Yengeç
Bahar Akçanın Eğitim Durumu: Üniversite

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla