Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.2015, 11:04   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları


9 Aralık 2015, 9 Aralık 2015 çarşamba, Günlük Burç Yorumları, Kasım 2015 Günlük Burç Yorumları, Burçlar 2015, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu, Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, günlük burç yorumları, burç, astroloji



KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Günün erken saatlerinde koşullar daha akıcı. Çaba gösterdiğiniz konularda destek alabileceksiniz. Ortaklı konular gündeminizi hala meşgul ediyor olabilir. Endişe duyduğunuz konularda yeni planlar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlardasınız. İşlerinizi tamamlamak için zamana ihtiyacınız olabilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sabah saatleri daha hareketli olabilir. İşlerinizi erken saatlerde toparlamanız daha iyi olabilir. Bugün ikili ilişkilerinizde çatışma içinde olabilirsiniz. Kendinizi karşı tarafa ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Eşinizle ilgili konularda uyum için çaba sarfetmek gerek. Gün içinde sizi uğraştıran olaylar gündeme gelebilir.


İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Günün erken saatlerinde çalışma hayatınızda kısmetli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Aşkta temkinli davranmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni projelerin sorumluluğunu alabilirsiniz. Sizi yoran konularda dikkatli olun.


YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah yaptığınız işlerde destek alabileceksiniz. Aşk hayatınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Yine de bazı konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecek. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili işler de sizi fazlasıyla oyalayabilir.


ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün ailevi konularda daha fazla destek arayabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler yeni fırsatlar getirebilir. Toprak ve gayrı menkul işleriyle uğraşmak yorucu olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde istikrar arıyorsunuz. İşlerinizde tamamlanmalar ve bitişler olabilir. İlerlemeyen koşullar karşısında daha sakin kalmalısınız.


BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Sabah saatlerinde iletişim konularında daha başarılı olabilirsiniz. Bugün hareketli bir gündeminiz var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için destek alabilirsiniz. Zihinsel konular daha fazla meşgul ediyor. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışmalar için sabırlı olmalısınız.


TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün yaptığınız işlere kişisel yeteneklerinizi de katmaya çalışabilirsiniz. Bu konuda başkalarından alacağınız yardımlar ilerlemeniz için faydalı olacak. Günün ilk yarısında koşullar oldukça akıcı. Maddi kaynaklarınızla ilgili değerlendireceğiniz fırsatlar olabilir. Bugün sosyal konularla da ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.


AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların daha fazla üstüne düşebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için şanslı koşullar söz konusu. İkili ilişkilerde iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Ani çıkışlar ilişkileri zor durumlara sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyet gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya bakın.


YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Günün ilk yarısında gelecek beklentilerinizle ilgili hevesli koşullar söz konusu. Kendiniz için yeni koşullar yaratabilirsiniz. Gruplar içindeki yeriniz önem kazanıyor. Arkadaşlarınızla buluşmak için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kabullenici olabilirsiniz. Tamamlanmakta olan işleriniz var.


OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak size ilham getirebilir. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Koşullar sıkışık da, olsa, iş hayatında alacağınız desteklerle sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Aynı çevredeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz.


KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün sabah saatlerinde üstlerinizden destek alabilirsiniz. Hareketli koşullar söz konusu. Sorumlu olduğunuz konular hakkında yeni kararlar alabilirsiniz. Toplum önünde olmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde devletle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.


BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hevesli olabilirsiniz. İşlerinizde akıcı koşullar söz konusu. Aldığınız destekler işlerinizi tamamlamanız için size fırsat yaratabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirip fikirlerini almak isteyebilirsiniz. Tamamlamak istediğiniz konularda daha yapıcı davranabilirsiniz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla