Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.12.2015, 13:39   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İbrahim Çelikkol Kimdir? Biyografisi

İbrahim Çelikkol Kimdir? Biyografisi



brahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 tarihinde güzide şehirlerimizden birisi olan Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren basketbol sporuna tutkulu olan Çelikkol, kendisini bu alanda geliştirerek profesyonel basketbol liginde de oynamıştır. Genç milli basketbol takımızda da yer almıştır. Basketbol sürecini noktalamasının ardından ise modellik yapmaya başlamıştır.

Profesyonel modellik için bir cast ajansı ile çalışan ve bu alanda kendisini geliştiren Çelikkol, zaman içerisinde herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Günümüz televizyon ekranlarının en çok tanınan ve aranan yüzlerinden de birisi oldu. Hayatı tanışmış olduğu ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ile tanıştıktan sonra ciddi anlamda değişmiştir.

İbrahim Çelikkol, günümüz televizyon ekranlarının en popüler erkek oyuncularından birisi olduğu gibi aynı zamanda mankenlik yapmaktadır. Basketbol oyunculuğu da yapan Çelikkol, oyunculuk eğiti mleri de almıştır. Oyunculuk eğitimlerinin ardından Osman Sınav ile tanışmasını hayatını değiştirmiştir. Sınav’ın 2008 yılında çekmiş olduğu PARS: NARKOTERÖR isimli filmde yer alarak adından söz ettirmeye başlamıştır.

Sonrasında Karadağlar dizisi ile mükemmel bir kadro içerisinde başrol oyunculuğu üstlenerek televizyon ekranlarında insanların aklına ciddi anlamda kazındı. Keskin Bıçak isimli dizi Karadağlar projesinin arkasında kendi başarısını tescilledi. Bu arada da Türkiye’nin en büyük film yapımlarından birisine devam ediyordu. Maddi olarak en büyük yapımlardan birisi olan FETİH 1453 filminde Ulubatlı Hasan karakterine can veren ünlü isim, an itibari ile kariyerinin zirvesine ulaşmıştır. Son dönemlerde televizyon ekranlarında çok fazla görünmemektedir. Bu arada yurtdışında bazı markalar için model olmayı da kabul etmiştir.

İbrahim Çelikkol Nereli
KOCAELİ/ İZMİT

İbrahim Çelikkol Kaç Yaşında?
14 ŞUBAT 1982 DOĞUMLU (33 YAŞINDA)

İbrahim Çelikkol Kaç Kilo?
75 KİLO

İbrahim Çelikkol Boyu Kaç?
1,87

İbrahim Çelikkol Saç Rengi
KAHVERENGİ

İbrahim Çelikkol Göz Rengi
ELA

İbrahim Çelikkol Burcu
KOVA BURCU

İbrahim Çelikkol Vücut Ölçüleri
xx-xx-xx

İbrahim Çelikkol Sevgilisi / Eşi
Kendisi geçtiğimiz dönemlerde Sinem Kobal bir süre flört etmiştir. Günümüzde kim ile ilişkisi olduğuna dair net bilgiler bulunmuyor.

İbrahim Çelikkol Facebook
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İbrahim Çelikkol Twitter
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İbrahim Çelikkol Mesleği
Kendisi dizi ve sinema oyunculuğu yapmak ile birlikte modellik de yapmaktadır.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla