Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.12.2015, 21:20   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Duruşunuzu Nasıl Düzeltirsiniz?

Duruşunuzu Nasıl Düzeltirsiniz?


İngiltere kayropraktik derneği, kadınların çoğunun muzdarip olduğu bel ve sırt ağrıları ile ilgili önemli bir çalışmaya imza attı.

Kırık, kanser veya romatizmadan kaynaklı olmayan, bel, sırt, boyun ağrısında kullanılan ve yurtdışından gelen bir sağlık mesleği olan kayropratik bel ağrısı, sırt ağrısı, boyun ağrısı, eklem ağrıları, duruş bozukluğu, dejeneratif eklem hastalıkları ve eklem hareketsizliği, burkulmalar, zorlanmalar gibi hastalıkların tedavi edilmesini sağlıyor.
Kadınların birçok duruş şeklini inceleyen ve bu duruş şekillerinin neden olduğu ağırları tespit eden dernek, bu ağrıları engellemek ve bu ağrılardan kurtulmak için neler yapılması gerektiğini tespit etti.
Kadınların günlük yaşamda uyguladıkları duruş şekillerini değiştirmesinin çektikleri ağrılardan daha kolay bir yöntem olduğunu ekleyen uzmanlar, bir dinazor gibi durmakla bir balerin gibi durmak arasındaki farkın kadınlara ait olduğunu belirttiler.
Mükemmel bir duruşun ağrılardan kurtulmasının yanı sıra güzel bir görünüm kazanılmasını sağlayacağını kaydeden uzmanlar tam bin 200 kadını incelemiş.
Duruşunuzu düzeltmek için nelere ihtiyaç duyacaksınız?

Ayna

Her sabah aynanın karşısına geçin ve vücudunuzu inceleyin. Hatlarınıza dikkat ederek doğru duruş ve yürüyüş pozisyonunuzu ayarlayın

Egzersiz

Vücut kaslarınızın çalışması ve dinç kalmak için her sabah belirli hareketleri yapmayı alışkanlık haline getirin.


Doğru bir çalışma pozisyonu

İş yerinizde bilgisayar karşısında geçirdiğiniz vakitlerde kendinize doğru bir oturuş pozisyonu belirleyin. Göz ve ekran seviyesini iyi ayarlayın.


Sürücü koltuğunda doğru oturuş

Araç koltuğuna geçtiğinizde de pozisyonunuzu iyi ayarlayın. Sürüşü keyifli hale getirin.

Doğru ayakkabı

Sağlık bir duruş için ayakkabı seçiminizde çok önemli. Yürüyüş yaptığınız ayakkabılarınızın taban seçimine dikkat edin.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla