Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.12.2015, 16:42   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Alerji Tedavisinde Kullanılan Bitkiler

Alerji Tedavisinde Kullanılan Bitkiler

alerjiye iyi gelen bitkiler, alekrjiye iyi gelen çaylar, alerji tedavisi, alerji aktar, alerjiye tedavisinde kullanılan bitki



Alerji Tedavisinde Kullanılan Bitkiler, Günümüzde çok çeşitli alerjiler mevcuttur alerjilet mevcuttur. Bunlar saman nezlesi, deri döküntüsü, kaşıntı gibi çeşitli alerjiler mecuttur. Doktorumuzun uyguladığı tedavinin yanında destekleyici tedavileri doktoruma danışarak uygulayabiliriz.

Sinameki:
Haftalık 1-2 defa kullanılması kaşıntı ve nezle alerjilerinde çok etkili olacaktır. Ayriyeten bağırsak sorunlarınada iyi gelmektedir.

Yulaf Ezmesi:
Yulaf ezmesi enerji bakımından çok yüksek değere sahiptir. Vucuda enerji vererek alerji septonlarına karşıda yüksek koruma sağlar.

Soya Fasulyesi:
Soya fakültesi içerisinde barındırdığı zengin vitamin ve mineraller sayesinde alerjik vakalara karşı iyi gelmektedir. Bunları yaparkende bağışıklık sistemini çok olumlu etkilemektedir.

Maydanoz:
Maydanoz süper bir C vitamini deposudur. Maydanozu çok tükenteler üzerinde yapılan araştırmada alerji vakalarının çok çok azaldığı gözlemlenmiştir.

Soğan:
İnsan vücudu alerji olduğunda histamin üretir bu histamine karşı soğan birebirdir ve alerjinin ortaya çıkardığı tüm septonları yok eder.

Papatya:
Papatya çayını duymayan kalmamıştır. İnsanı rahatlatma özelliği mevcuttur. Bu gibi özelliklere ek olarak çok iyi bir antibiyotiktir. Vucudun bağışıklığını kuvvetlendirerek alerjiyi yok eder.

Isırgan:
Saman nezlesi ilkbahar aylarında çiçeklerin polenleri bırakması sonucu insanda oluşan bir nezledir ve kişiyi çok rahatsız etmektedir. Bunun önüne geçmek için ısırgan otunu çay gibi tüketilmeli. Isırgan ile yapılan çayı öğünlerimizin arasında kullanabiliriz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla