Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.2015, 14:14   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016'da Boğa Burcunu Ne Bekliyor?

2016'da Boğa Burcunu Ne Bekliyor?



Boğa burcu 2016 yorumu

Hande Kazanova, Boğa burçlarının 2016 yılını yorumladı.

Sevgili Boğalar, önemli sorumluluklar üstlenerek kendinizi büyüteceğiniz ve çeşitli sınavlarla karşılaşacağınız bu yıl, hayatınıza gereken önemi göstermelisiniz. Önünüzdeki dönemde ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, prim, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız, zorlanmalarınız ve dönüşümleriniz devrede olacak. Eşinizin, sevgilinizin veya partnerinizin ortaklaşa finansal gelirleri üzerine odaklanacaksınız. Başkalarından aradığınız desteği kolay bulamayabilirsiniz. Şartlar sizin elinizde olmayabilir.

Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. Şimdiye kadar önemsemediğiniz konuları önemseyebilir, önemsediklerinizin sırasını değiştirebilirsiniz. Hayat size birçok açıdan farklı yüzünü gösterebilir ve daha önceden fark etmediğiniz şeyleri fark edebilirsiniz. İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, değişmekten korkmamalı ve işbirliğinden kaçınmamalısınız.

2016’da borç almak, borç vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemeli, risk almaktan kaçınmalı ve vergi konularınızı göz ardı etmemelisiniz. Jüpiter’den alacağınız desteklerle, aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda; çalışarak, dikkatli davranarak ve düşünerek atacağınız adımlar karşınıza çok güzel şanslar ve fırsatlar çıkarabilir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu alandaki çalışmalarınızı başlatabilirsiniz.

İş – Para – Kariyer

Bu yıl Satürn’den alacağınız etkilerle ortak parasal konularda bazı daralmalar sorunlar yaşamanız muhtemel. Ortaklaşa atılacak adımlarda çok ciddi bir borcun altına girmemeli, başkalarına kefil olmamalısınız. Maddi konularda 17 Nisan- 27 Mayıs arasında bazı zorlanmalar oluşabilir. Yeni yatırımlara girişmek, bir borç altına girmek ve kazancınızı artırmak adına uygun bir dönem olmayacak. Bu tarihler arasında girişimlerinizi durdurun. 23 Mart’taki Ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda beklenmedik duygusal konuları hayatınıza taşıyabilir. Riskli adımlardan kaçınmalısınız. 18 Ağustos’taki Ay tutulması ise kariyerinizde dalgalanmaları karşınıza getirebilir. 9 Eylül itibarıyla, işinizi seveceğiniz ve önemseyeceğiniz bir süreç başlayacak. Eylül ayı ve sonrasında daha fazla iş fırsatının ayağınıza geldiğini göreceksiniz.

Aşk – Evlilik – İlişkiler


2016’da arkanıza alacağınız rüzgârla aşkı hissedecek, yaşadığınız veya yaşayacağınız aşkların sizi geliştirdiğini göreceksiniz. Tanışacağınız bir insanla güvenli bir aşk yaşayabilir ya da mevcut beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda düşünerek atılacak adımlar karşınıza fırsatlar çıkarabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Sınanacağınız zamanlar da olacak. Özellikle 23 Mart-26 Mayıs tarihlerinde hem aşk hayatınızda hem de çocuk konusunda dikkatli olun. 27 Mayıs-30 Haziran arasında Mars sizin evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda geriliyor. Bu tarihlerde ilişkilerinizde sorunlar ortaya çıkabilir. Eski bir aşk ilişkisi ve bu ilişkinin mücadeleleri yeniden karşınıza gelebilir. Bu süreçte evlilikle ilgili adımlardan kaçınmalısınız. 1 Eylül’de oluşacak olan Güneş tutulması sizin aşk evinizde ve çocuk alanlarınızda meydana gelerek bu alanlarda beklenmedik, hızlı kararları gündeminize yerleştirecek. 9 Mart-16 Eylül’deki tutulmalarda hem sosyal hayatınızın ve arkadaşlık ilişkilerinizin hem de gelecek kararlarınızın hızlandığını göreceksiniz.

Sağlık


23 Mart’taki tutulma sağlık alanınızı tetikleyecek. Çocuğunuzla olan ilişkilerinizdeki sıkıntılar ve aşkta aradığınızı bulamamanızın sonucunda bu tarih ve civarında sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekebilir. 17 Nisan-27 Mayıs arası dönemde önemli bir ameliyat gündeme gelirse, olmamaya özen göstermelisiniz. 3 Ağustos-27 Eylül arasında da bu etki geçerli olacak. 9 Eylül itibarıyla sağlığınızda güzel gelişmeler içine giriyorsunuz. Sağlığınızda zorlandığınız konular varsa daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Tatlı ve kalori açısından zengin yiyecek tüketiminiz artabilir. Bu süreçte kilo almaya müsait olacaksınız.

Eğitim


Eğitim konularında keyfinizi ve konsantrasyonunuzu artıracak fırsatların peşinden gidebilirsiniz. Plüton’un eğitim alanlarınızda dolaşması sonucunda yüksek eğitim konusunda daha istekli olacaksınız. İstek ve arzularınızla, karşılaştığınız tablonun uymaması zaman zaman sizi zorlayabilir. Bu alanlarınızdaki değişim ve yenilenmeye açık olmalısınız. Uranüs’ten aldığınız etkilerle beklenmedik ani olaylar çevrenizi ve alışkanlıklarınızı değiştirmenize neden olabilir. Finans, banka ve ekonomi alanlarındaki eğitimleriniz ilerleyebilir. 25 Mart’a kadar eğitimle ilgili konularda hızlı adımlar atacaksınız ancak 25 Mart-13 Ağustos arasında aksilikler yaşamaya açık olabilirsiniz. İşlerin ağırlaştığını görebilirsiniz. Bu süreçte yolunda gitmeyen konuları fark etmek sizin için önemli olacak.


Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla