Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.2015, 20:23   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Fox İkisi de Nikahlım Dizisi Ne Zaman Başlayacak ? Konusu, Oyuncuları

İkisi de Nikahlım Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Konusu, Oyuncuları

ikisi de nikahlım hangi kanalda, ikisi de nikahlım konusu, fox ikisi de nikahlım dizisi ne zaman başlayacak, ikisi de nikahlım baş rol oyuncuları, fikret kuşkan ikisi de nikahlım, 2016 fox ikisi de nikahlım

Fox Tv ekranlarında Ocak 2016’da yayınlanması beklenen yeni bir diziye daha başladı. İkisi de Nikahlım isimli yeni dizisinin başrollerinde önemli isimler yer alıyor.

İkisi de Nikahlım dizisinin yapımcılığını Pastel Film yapmaktadır.

İkisi de Nikahlım dizisinin başrollerinde ise Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu, Dolunay Soysert, Dila Danışman gibi çok usta isimler yer alıyor.

İkisi de Nikahlım Konusu:

Dizide Metin ile Perihan’ın hikayesi anlatılmaktadır. Çocukluk arkadaşı olan Metin ve Perihan birbirlerini delice severek evlenmişlerdir. Konya’da yaşayan çiftimiz geçim sıkıntısı nedeniyle İstanbul’a göç ederler ve Metin elindeki tüm parayla bir bakkal dükkanı açar. Metin çok iyi niyetli ve anlayışlı bir kişiliğe sahip olduğu için kendini müşterilerine sevdirir ve yaptığı iş tutar. Çiftimizin 3 çocuğu vardır. Güç geçtikçe durumları daha iyi olan çiftimiz mahalleden bir daire satın alırlar. Bir gün Perihan’ın yakın arkadaşının Bursa’da kınası vardır ve Metin dükkanı bırakamadığı için Perihan tek başına otobüse biner ve bindiği otobüs bir trafik kazası sonucu uçurumdan düşerek tüm yoldular hayatını kaybeder. Kazada hayatını kaybedenlerin ölülerine dahi ulaşılamaz. Metin ve çocukları perişan olmuştur, günlerce başvurmadığı yer kalmamıştır ama eşinin cenazesine dahi ulaşamaz. Ailemiz çok acılar çekmiş ancak yıllar geçtikçe artık bu acı olaya alışmışlardır ve hayat devam etmektedir.

İkisi de Nikahlım Oyuncuları:




Fikret Kuşkan: ( Metin ) : Usta oyuncu 22 Nisan 1965 İstanbul doğumludur. Dizide Metin karakterine can vermektedir. Çok iyi anlayışlı ve eşine sadık bir bakkaldır.




Dolunay Soysert (Perihan): Güzel oyuncu 25 Mart 1973 Adana doğumludur. Dizide Perihan karakterine can vermektedir. Metin ile birbirlerini çocuk yaşta sevmişler. Büyüdüklerinde ise evlenmişlerdir. Dizide bir otobüs kazasında hayatını kaybetmiş ancak cenazesine dahi ulaşılamamıştır.





Şebnem Bozoklu: Güzel oyuncu 20 Ağustos 1979 İstanbul doğumludur. daha önce birçok dzide başarılı bir yetenek sergilemiştir. Halkımız kendisini daha çok Ulan İstanbul dizisindeki Yaren Nevizade olarak tanımaktadır.



Dila Danışman: Genç oyuncu 13 Eylül 1988 İstanbul doğumludur. İlk oynadığı dizi starda yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisidir. Daha sonra Foxta yayınlanan Sana bir sır vereceğim’de Çağla, Sen benimsin dizisinde ise Elvan karakterine can vermiştir.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla