Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.12.2015, 19:28   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sınava Girmeden Önce Ne Yemeliyiz?

Sınava Girmeden Önce Ne Yemeliyiz?



Türkiye Cumhuriyetinde her yaştan birey hayatının neredeyse her evresinde sınava girmektedir. Girilen sınavlarda başarılı olmak hayatın akışını değiştirdiğinden dolayı girilen bu sınavlarda başarılı olmak neredeyse herkesin hedefleri arasında yer almaktadır. Uzmanlar sınav öncesinde tüketilen yiyeceklerin başarılı olma konusunda etli olduğunu belirtiyor. Özellikle sabah kalkıldığında sınava gitmeden önce yapılacak kahvaltı kişinin zihin yapısının derinlemesine bir şekilde etkilenmesine neden olmaktadır. Bu yüzden yakın zaman içerisinde sınava girecek olan kişiler

Sınava girmeden önce ne yenilmeli


konusunda bilgi almalı ve bunu hayata geçirmelidir.



Sabah yemeği esnasında kesinlikle maydonoz, tere, roka,havuç benzer biçimde sebzeleri yiyin. Bu sebzeler zihninizin açılmasını sağlayacaktır.



– 1 tane kaynatılmış patates tüketin ve tükettiğiniz her şeyin içerisine limon sıkarak yiyin. Limon içerisinde yer alan maddeler de zihnin açılmasını sağlamaktadır.


– Doğal olarak imal edilmiş müsli yiyin. Müslinin içerisine süt değil turunçgil suyu koyun. İçine 1 kaşık bal ekleyerek tatlandırın. Çocukların gücünü yükseltir.imtihana girecek kişilerin zihin açıklığına yararlı olur.



– Salam, sosis, sucuk benzer biçimde mamullerin, organik yetiştirilmiş kuzu veya keçi etinden imal edilmiş olanını tüketin. Doğal olarak imal edilmeyen ürünler kişinin zihin yapısının kararmasına neden olduğu gibi gıda zehirlenmesi ya da sindirim sistemi problemlerinin yaşanması gibi sorunları da neden olabilmektedir.


– Sabah yemeğinde siyah çay yerine yeşil çay, kekik çayı veya nebat çayı tüketin. Siyah çaydaki tanen materyali bilhassa evlatlarda demir eksikliğine yol açar ve bedenin muafiyet sisteminin güçsüzleşmesine yol açar. Bu yüzden özellikle yaşı küçük olan bireylere yeşil çay vermeniz daha mantıklı olacaktır.

Sınav stresi ile yoğun bir şekilde boğuşan ve yakın zaman içerisinde hayati önem arz eden sınavlara girecek olanlara şimdiden başarılar dileriz. Her ne olursa olsun her zaman moralinizi yüksek tutmaya bakın. Sınav esnasında rahat bir ruh haline sahip olmanız girdiğiniz sınavda başarıyı yakalayabilmeniz adına ciddi derecede önemlidir.

alıntı

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla