Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.01.2016, 11:19   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 6 Ocak 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

6 Ocak 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

6 ocak salı 2016 Günlük Burç Yorumları, 6 Ocak salı Günlük Burç Yorumları,ocak ayı burç yorumları 2016, 6 Ocak Günlük Burç Yorumları, koç. boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık



Koç Burcu
Bu içinde bulunduğumuz günlerde iş planları ve üzerinize aldığınız görevler konusunda çok iyimsersiniz. Hesapta olmayan gelişmeleri de dikkate almaya gayret edin. Yaparım diye söz verdiğiniz şeyler sonradan sizi zorlayabilir.


Boğa Burcu
Bugünlerde bir hobiye başlamak, bir becerinizi herkese fayda sağlar biçimde fedakarca sunmak gibi şeyler size her zamankinden cazip gelebilir. Maddi ve manevi anlamda iyi niyetinize karşılık vermeyecek kişilere kapılmayın.


İkizler Burcu
Bugünlerde aileniz ve sevdikleriniz ile ilgili konularda çok fazla objektif olamama, bazı durumlarda da yaptıklarınızın neye hizmet ettiğini fark etmekte zorlanma söz konusu. Dış dünyaya ait sorumluluklar ihmal edilmemeli.


Yengeç Burcu
Bu içinde bulunduğumuz günlerde bilgi karmaşasına, yanlış anlama ve hatalı kararlar verme gibi şeylere yatkınsınız. Bazı duygusal hassasiyetleriniz, mantıkla yaklaşmanız gereken durumlarda yanılma payınızı artırabilir.


Aslan Burcu
Maddi açıdan risk almaya yatkın olduğunuz günlerdesiniz. Buna teşvik edecek cazip fikirlerle karşınıza gelen insanlara hemen kanmayın. Finansal sonuçlar sevdiklerinizi de ilgilendiriyorsa sağduyulu hareket etmelisiniz.


Başak Burcu
Bugünlerde kendinizi mücadele gücü azalmış ve güçlüklerle uğraşmak zorunda hissedebilirsiniz. Ancak bu bir yılgınlığa sebep olmamalı. Çabalamadan sonuç gelmiyorsa direnmek yerine mücadeleye başlamanın zamanı gelmiş olabilir.


Terazi Burcu
Bugünler olayları çok kontrol edemediğiniz bu nedenle de bir akışa kendinizi kolaylıkla bırakabileceğiniz günler. Ancak ayaklarınızın tamamen yerden kesilmesine izin vermeyin. Zararın nereden geleceğini görmeye çalışın.



Akrep Burcu
Sosyal çevrenizdeki insanlardan, olumlu ya da olumsuz anlamda çok fazla etkileniyorsunuz. Kendi kararınız gibi görünen bazı şeylerin sizi duygusal anlamda etkileyen dostların eseri olup olmadığına dikkat edin bugünlerde.


Yay Burcu
İşinizdeki gelişim potansiyelini görmekte ve kendi mesleki kapasitenizi verimli bir şekilde dışarıya sergilemekte zorlanıyorsunuz bugünlerde. İşe odaklanmanıza engel olan özel sorunları evde bırakmayı öğrenmelisiniz.


Oğlak Burcu
Bugünlerde kimin tecrübesini kendinize baz aldığınıza, kimden görüş ve öneri aldığınıza dikkat edin. Hiçbir art niyet olmasa bile sizi yanıltıcı yönlendirmeler söz konusu olabilir. Yolculuklarda da sorunlara açıksınız.


Kova Burcu
Size çok kazançlı bir fırsat gibi görünen maddi girişimler ve içinde risk barındıran hamleler bugünlerde en önemli tuzaklarınız olabilir. Kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda hatalı karar ve adımlara çok açıksınız.


Balık Burcu
İnsanlara iş birliği yapmak ve isteklerini kolayca kabul ettirmek açısından cazip göründüğünüz o nedenle de biraz fazla üzerinize geldikleri günlerdesiniz. Sindirmeye çalışanlar olabilir. Kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla