Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.01.2016, 14:06   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 9 Ocak 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları


9 Ocak 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları



Balık , boğa , burç , burçlar , günlük , akrep, günlük burç yorumları , ikizler , koç , terazi , yay , yengeç , yorumlar, aralık, haftalık burç yorumları,ocak burç yorumları, 9 ocak 2016, 9 ocak 2016 günlük burç yorumları

Koç

Yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmayın. Kendinizi koşullandırmayın. İçinde yanlışlar da olsa en çok fikir, en çok doğru fikri de üretecektir.

Boğa

Kendinizi ruhsal yönden iyi hissetmediğiniz zamanlar önemli kararlar almaktan kaçınmalı ve sizi sıkan ortamdan kısa bir süre uzaklaşmalısınız.

İkizler

Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir

Yengeç

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Harcamalarınız konusunda aceleci davranmamalısınız.

Aslan

İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyuyorsunuz. Unutmayın, bir insan hem ilginç hem de kötü olabilir.

Başak

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

Terazi

Bazı şeyleri ertelemeye değer bulduğunuz şeyleri yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

Akrep

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Ve hayallerinizin yaşamınızda itici, destekleyici bir etkisi var. Uzanabileceğiniz dalları düşlemelisiniz.

Yay

Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Oğlak

Küçük davranışlardan büyük neticeler çıkarmadan önce bekleyin ki gereksiz üzüntüler yaşamayın[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Sırt ve omuz ağrılarına dikkat edin.

Kova

Bugünlerde özel uğraşlarınıza zaman ayırma kararlılığınızda inatçı olmanız gerekiyor. Size bu fırsatı tanımak istemeyen çok engeliniz olabilir.

Balık

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.



__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla