Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.01.2016, 12:57   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Leonardo DiCaprio'ya 5 saatlik makyaj

Leonardo DiCaprio'ya 5 saatlik makyaj

altın küre, oscar, leonardo dicaprio, diriliş, the revenant

Leo, senenin çok konuşulan filmi 'The Revenant'a böyle hazırlandı.

Bu sene Oscar deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Leonardo DiCaprio.

Yeni filmi "The Revenant" (Diriliş) ile Oscar'ın En İyi Erkek Oyuncu kategorisinin iddialı adayları arasındaki daimi yerini alınca "Şeytanın bacağını bu kez kıracak mı?" sorusu da akıllarda belirdi.

Bu sorunun cevabı neredeyse herkes için "Evet." İzleyiciler ve eleştirmenler Leo'nun filmdeki performansının neredeyse kusursuz olduğu konusunda hemfikir.

Tabii ki Leo'nun bu kusursuz performansının arkasında mükemmeliyetçi bir ekiple çalışmasının payı da çok büyük. Son olarak sosyal medyaya yansıyan bir fotoğraf da bunun en güzel örneği.



Leonardo DiCaprio'yu bu fotoğrafta ağır bir makyaj altında görüyoruz. Makyaj sanatçısı Duncan Jarman, Leo'nun filmdeki karakteri Hugo Glass'ın uğradığı saldırıyı en gerçekçi haliyle yansıtabilmek için 5 saat harcadı.

Gerçek olaylardan esinlenen filmde Hugh Glass adındaki efsanevi bir tuzakçının, bir boz ayı tarafından ölümcül bir biçimde yaralandıktan sonraki hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor.



Duyduk ki makyaj sanatçısı Duncan Jarman da Glass'ın saldırı sırasında aldığı yaralar konusunda titiz bir araştırma yapmış ve makyajın gerçeğini birebir yansıtması konusunda elinden gelen tüm çabayı göstermiş.



Leo bu filmdeki performansıyla Altın Küre'de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.



Ülkemizde 22 Ocak'ta vizyona girecek "The Revenant" tam 12 dalda Oscar'a aday olmuş durumda.

TÜRKÇE ALTYAZILI FRAGMAN:

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla