Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.01.2016, 12:08   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2016 AÖL Sınav Sonuçları Açıklandı mı? AÖL Öğrenci Giriş ve Sınav Sonuç Sayfası

2016 AÖL Sınav Sonuçları Açıklandı mı? AÖL Öğrenci Giriş ve Sınav Sonuç Sayfası


AÖL, 2016 SINAV SONUÇLARI ,AÖL ÖĞRENCİ GİRİŞ SAYFASI, AÖL SINAV SONUÇ SAYFASI ,AOL SINAV TAKVİMİ




Açıköğretim Lisesi sınavları her yıl olduğu gibi bu yıl da yapıldı. Hafta sonlarında gerçekleştirilen bu sınava katılım oldukça fazladır. Yediden yetmişe pek çok vatandaşın katılımda bulunduğu bu sınav 2 Ocak ve 3 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Ancak bu sınav hafta sonu ve kış ayına denk geldiği için oldukça yoğun kar yağışı dolayısıyla ülkemizde bazı illerde bu sınav iptal edilmiştir. Ancak Türkiye’nin diğer her bir yanında bu açık öğretim lisesi sınavları gerçekleştirilmiştir. Heyecanla ve de biraz da stresle beklenen bu sınavın sonuçları henüz açıklanmamıştır. Sınava katılan vatandaşların arasında çok sayıda sınava katılan vardır. Herkesin merakla beklediği bu açık öğretim lisesi sınav sonuçları sabırsızlıkla herkes tarafından beklenilmektedir.



AOL’den Mezun Olabilmek İçin:

Toplam Dönemin: en az 8 ve üzeri,

Toplam Kredinin: 192 ve üzeri,

Alan Kredisinin (alanlı okuyanlar için): 80 ve üzeri olması gerekir. Bunların öğrencilik durumlarına göre dağılımı şöyle;

Alanlılar için: 112 kredi ”ortak”, 80 kredi ise ”alan” kredisi olması,

Alansızlar için: 120 kredi ”ortak”, 72 kredi ise ”seçmeli” derslerden tamamlanması gerekiyor. Tabi bunlar mezun olmak için gerekli kredilerin alt limiti, daha fazla bir kredi ile de mezun olabilirsiniz.

2016 SINAV TAKVİMİ

AÖL 1. DÖNEM SONU SINAVLARI

AÖL 1.dönem sınavları 02-03 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılacak.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı I. dönem sınav sonuçlarının internette yayınlanması: 25 Ocak 2016
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem yeni kayıt işlemleri: 18 Ocak-5 Şubat 2016
Kaydı alınan öğrencilerin veri girişlerinin sisteme son giriş tarihi: 5 Şubat 2016
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme işlemleri: 25 Ocak-5 Şubat 2016
II. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin açılması: 18 Ocak 2016
II. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin kapatılması: 8 Şubat 2016
II. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması: 14 Mart 2016

Sizlere verilmiş olan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sistem şifresi ve aday giriş numarası ile bu resmi sayfa girişinizi yapabilir böylelikle sizler kolay bir şekilde sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sizler kolay bir şekilde bu internet sitesine sınav sonuçlarının açıklandığı tarihte giriş yapabilir açık öğretim lisesi sınav sonuçlarından kaç puan aldığınızı öğrenebilirsiniz. Böylece sizler büyük kolaylık ve pratiklik ile sisteme giriş yapıp rahatça sınav sonuçlarına ulaşabilir merakınızı heyecanınızı ve sonucunuzu gelişen internet teknolojisi sayesinde öğrenebilirsiniz. Her vatandaş bu uygulamaya ister telefondan ister bilgisayardan giriş yapabilir. Sizlerin yapması gereken tek şey ise internete giriş yapmak olacaktır.

Sınav sonuçları açıklandıktan sonra da internet üzerinden sınav sonuç bilginize ulaşabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sizlere verilen aday numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığının hizmete sunmuş olduğu bu sisteme öğrenci numaranız ve şifrenizi girdikten sonra son olarak da güvenlik kodunu gerekli yere girmeniz gereklidir. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra bu sisteme giriş yaparak sınav sonuç bilginize ulaşabilirsiniz. Ayrıca birçok AÖL ile ilgili işlemi bu sisteme giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Sınav giriş belgenizi de bu sisteme giriş yaparak alabilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla