Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.02.2016, 11:00   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yağmur Taktaş Kimdir? Biyografisi

Yağmur Taktaş Kimdir? Biyografisi



YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

İşte benim Stilim yarışmacılarını tanıtmaya Yağmur Taktaş ile devam ediyoruz. Ülkemizin verimli topraklarının yer aldığı Adana ilinde doğan Yağmur Taktaş 20 yaşındadır. Ailesindeki tek kız çocuğudur.

Adana Anadolu Lisesi Mezunu olan ve bu yıl sınavda başarılı olarak üniversite hayatına başlamak isteyen Yağmur, bu güzel yarışma proğramı ile kendisini geliştirerek yeni bir şeyler kattıktan sonra moda alanında mı yoksa oyunculuk alanında mı kariyer hayatına devam edeceğini netleştirerek üniversiteye yaşantısına başlamak istiyor.

En sevdiği şeyler arasında yemek yapmak ve yemek, Arkadaşlarıyla birlikte sosyal aktiviteler içinde bulunmak, alışveriş yapmak olan Yağmur Taktaş spor yapmaktan da geri durmayan bir insan.

Bolca Fitness yaptığını söyleyebiliriz. Alışveriş konusunda ise en çok aldığı şeyler arasında Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında Gözlükler ve şapkalar Yağmur’un vazgeçilmezleridir desek yeridir. Birde not olarak belirtelim Yumurtaya alerjisi vardır bundan dolayı asla yumurta yemez.



__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla