Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.2016, 14:31   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Koldaki Yara İzi Polis Olmaya Engel Mi?

Koldaki Yara İzi Polis Olmaya Engel Mi?

polis olmaya engel durumlar, yara izi polis olmaya engel mi, vücuttaki yara izi polis olmaya engel mi, polis olmak



Polisler canlarını hiçe sayarak vatan uğruna canla başla mücadele eden kişilerdir. Polis olmak için insanların belirli şartlara uygun olması gerekmektedir. Özellikle vücudun belirli bölgelerinde yer alan yara izleri olan kişilerin zaman zaman bu izlerden dolayı göreve alınmadıkları bilinmektedir. Bu yüzden polis olma arzusu içerisinde olan çok sayıda kişi koldaki yara izi polis olmaya engel mi diye sormaktadır. Bizde bu işi ehli olan kişilere durumu sorduk ve bu izlerin polis olup olmamaya engel olup olmadığını öğrendik.

Kol, yüz ve el gibi bölgelerde yer alan izler kişilerin kimliklerinin teşhis edilmesine neden olmaktadır. Polisler özel görevlerde yer aldıkları zaman kati surete kimliklerinin teşhis edilmesi istenmez. Kimliklerin teşhis edilmesi operasyonların sekteye uğramasına neden olduğu gibi polislerin hayatını da tehlikeye atmaktadır. Bu yüzden kolunda, elinde ve yüzünde kimliğinin ortaya çıkmasına neden olacak kadar büyük izler olan kişiler polislik mesleğine alınmamaktadır.
Polis olmak için sağlık muayenesine girdiğiniz zaman vücudunuzda yer alan izler analiz edilir. Eğer kolunuzdaki iz elbiseye giydiğiniz zaman görünmüyorsa bu durum polis olmanıza engel değildir ancak izin görülmesi durumunda polis olamayacağınızı da bilmenizi isteriz. Özellikle el ve yüz bölgesinde yer alan izler kimliğin kolay bir şekilde teşhis edilebilmesini sağladığı için elinde ve yüzünde iz olan kişiler polislik mesleğine alınmaz ancak kolda yer alan izler kapatılabildiğinden dolayı polis olabilirsiniz.
Kolda yer alan izler jilet izi gibi izlerse bu durum psikolojik problemlerinizin olduğunu göstermektedir. Psikolojik sorunları olan kişiler tehlike arz ettiklerinden dolayı polis olamazlar. Eğer kolunuzda yer alan izler doğum lekesi gibi izlerse bu durum mesleğe dahil olmanızı engellememektedir.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla