Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.02.2016, 05:33   #14 (permalink)
Ripley
If you close your eyes
And open your mind,
You will see...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kızların Hoşlanma Belirtileri

Sizinle ilgilenmiyor gibi görünür. Kafanızı çevirdiğiniz an dikiz başlar.
Baktığınızda gözlerini olabildiğince kaçırır, yalnız burası biraz sakat bir madde. Ben mesela kim baksa kaçırırım çünkü rahatsız eder. Konuşmadan bakışmayı sevmem hiç. Bakıyorsan konuş kardeşim ne bakıyon
Bu arada sizinle ilgilenmeyen bu arkadaşlarımız araştıra araştıra sizin bile sadece ismen bildiğiniz cehennemin dibindeki bir akrabanızın askerlik yerine kadar her şeyini öğrenmiştir.
Bir sakat maddemiz daha var, her fırsatta eleştirir. Amaç "seni sevmiyorum yani eleştirebildiğimden dolayı" imajı vermektir. Ayrıca her fırsatta -her fırsattanın altını çizdim, birkaç kez yaptı diye ümitlenmeyin- ufak bir konuşmadan polemik çıkarmaya çalışır, temel amaç öncekiyle aynı olup, yan amaç olarak daha fazla konuşma isteğini verebiliriz.
Samimiyseniz telefonu vermekten kaçınırsa, ki bu da pek sakat sanane kızın telefonundan, içinde ebenizin nikahındayken çektirmiş olduğunuz fotolar olabilir.

Dediğim gibi, sezebilirsiniz ama kesin bilemezsiniz. Bunlar var aha bana aşık diye hülölemeyin, işin içinden öyle şeyler çıkar ki, köt olursunuz.

__________________


Say what you mean, tell me I'm right
And let the sun rain down on me
Give me a sign, I want to believe...
Orlíku!
Ripley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla