Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.02.2016, 00:43   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Arnav Türkiye'ye Geliyor - Barun Sobti Türkiye'ye Geldi Mi? Arnav Hangi Kanalda Çıkacak?

Arnav Türkiye'ye Geliyor - Barun Sobti Türkiye'ye Geldi Mi? Arnav Hangi Kanalda Çıkacak?


barun sobti, barun sobti türkiyeye geldi mi, arnav ne zaman gelecek, arnav hangi kanalda, barun sobti hangi kanalda izleyicisiyle buluşacak, arnav, bir garip aşk arnav türkiyede, barun sobti kanal7




Bir Garip Aşk dizisinin başrol oyuncusu Arnav, Kanal 7 grubunun davetlisi olarak 29 Şubat Pazartesi günü Türkiye'ye geliyor. Kanal 7 nin binasında yapılacak olan organizasyona katılacak olan 40 kişilik çekiliş listesi belirlenmişti.
Kanal 7'nin sevilerek izlenen gündüz kuşağı dizisi hafta içi hergün izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor.



Bir Garip Aşk (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) dizisinde canlandırdığı Arnav karakteri ile izleyenlerin kalbinde taht Kuran dünyaca ünlü aktör Barun Sobti'nin Türkiye'ye gelecek olması hayranları tarafından çoşku ile karşılandı. Bollywod’un yıldız oyuncusu Barun Sobti'nin, Kanal 7 Medya Grubun girişimleri sonrasında Türkiye’deki hayranlarını ziyaret edecek.

Hayranların, Barun Sobti'yi görmek için oluşturdukları yoğun talep üzerine Kanal 7 Grup tarafından farklı bir çözüm bulundu. Bu çözüm; Arnav, hayranları dizinin yayınlandığı saatte televizyon ekranlarının önünde selfie çekerek #Kanal7ArnavıGetiriyor hastag'i ile sosyal medya hesaplarından paylaşmaları istendi. Sözü geçen hastag'le paylaşılan selfiler 25 Şubat perşembe günü yapılan çekiliş sornasında 40 isim belirlendi.

Arnav ile bir arada bulunmak isteyen bir çok hayranı arasında yapılan çekiliş sonucunda 40 hayranı, onu görebilme imkanının doğmasından dolayı büyük heyecan duydular.

Kanal 7 Grubun davetlisi olarak 29 Şubat 2016 Pazartesi günü Türkiye'de olacağı açıklanan Arnav (Barun Sobti) ile büyük buluşma Ülke TV ekranlarından canlı yayın ile hayranlarıyla buluşacak. Barun Sobti, 29 Şubat Saat 13.45'te canlı yayında ülke TV de olacak. Barun Sobti'nin hayranlarıyla buluşması Ülke TV'de! Bir Garip Aşk'ın yıldızı Barun Sobti'nin 29 Şubat'ta Kanal 7 Medya Grubu'na yapacağı ziyaret Ülke TV'den naklen ekranlara gelecek.

alıntı

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla