Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.03.2016, 12:34   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 1 Mart 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

1 Mart 2016 Salı Günlük Burç Yorumları


1 Mart 2016 Salı Günlük Burç Yorumları,1 Mart 2016 Salı Akrep burcu yorumu,1 Mart 2016 Salı Yengeç burcu yorumu,1 Mart 2016 Salı Balık burcu yorumu,1 Mart 2016 Salı Başak burcu yorumu,1 Mart 2016 Salı Aslan burcu yorumu,1 Mart 2016 Salı Terazi burcu,1 Mart 2016 Salı Günlük Burç Yorumları, 1 Mart 2016 Salı Akrep burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Yengeç burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Balık burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Başak burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Aslan burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Terazi burcu yorumu,1 Mart 2016 Pazartesi Kova burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Oğlak burcu yorumu, 1 Mart 2016 Pazartesi Koç burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Boğa burcu yorumu, 1 Mart 2016 Pazartesi İkizler burcu yorumu, 1 Mart 2016 Salı Yay burcu yorumu,



1 Mart 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Beklentileriniz konusunda oldukça derin bir sorgulama içindesiniz. Çevrenizin sizden gizlediğini zannettiğiniz bazı konular, kafanızda soru işareti oluşturabilir. Düşünceleriniz yoğunlaşabilir ve hırslarınızı istediğiniz konularda kullanabilirsiniz. Bugün kendinizi yargılama konusunda oldukça başarılısınız.Bugün her konuda fikir beyan ederek şimşekleri üzerinize çekebilirsiniz. Kimsenin işine karışmamalı nerede ne konustugunuza dikkat etmelisiniz.

1 Mart 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Duygusal konularda hayallerinizi mantıklı bir şekilde irdelemeniz gerektiğini siz de biliyor fakat bugün, aşırıya kaçan kıskançlık duygularınızı bastırmayı beceremiyorsunuz. Oto kontrol sistemlerinizi yeniden gözden geçirmek zorundasınız. Sahiplenme duygunuzu abarttığınız zaman, önlenemeyen hatalara da neden olabiliyorsunuz.Bugün maddi konularda kazançlı çıkacağınız tekliflerle karşılaşacaksını. Israrcı tavırlara şaşırmadan kabul edin ve kazanç kapıları size aralanmışken, hızla içeri girin ve ilerleyin

1 Mart 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün, yaratıcılığınızı ortaya çıkaran her türlü donanıma sahipsiniz. Başarı size uzak değil. Özellikle işinizle ilgili yeni yapılanmalara hazır olmalısınız. Yapacağınız her türlü aktivitelere kişisel enerjinizi olumlu bir şekilde aktaracaksınız. Mesleki araştırmalarınızı yeni formüllerinizle pekiştirerek, kendinizi ispat edeceksiniz.Bugün ikili ilişkilerinizde sinirli davranışlar içinde olmamalı, finansal konularda risk almamalısınız. Ailevi konularda da ısrarcı olmaktan haklı çıkmak için söz düellolarına girmemelisiniz.

1 Mart 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Aşk konularında kendinizi enerjik ve yeni olaylara hazır hissediyorsunuz. İlişkinizle ilgili olaylara daha gerçekçi bakmak isteyebilir ve cinsel anlamda güçlü potansiyel duygular içinde olabilirsiniz. Bugün, karşılaşacağınız kişilerin donanımlı yapılarından olumlu etkiler alacaksınız. Kendinizi ispat etmenin tam zamanı.Gökyüzü bugün ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bir anlık dikkatsizlik sıkıntılara sebep olabilir.

1 Mart 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Ailenize derin hislerle bağlı olmanızdan dolayı, onların her türlü problemleri karşısında tedirgin olabiliyorsunuz. Bugün kendi gücünüzün farkındasınız. İsteklerinizin sınırını geniş tutmak isteyecek ve sevdiğiniz kişilerle kendi imkanlarınızla paylaşacaksınız. Tarzınızla ilgili çevrenize taviz vermekten kaçınıyorsunuz.Gökyüzü bugün iş ilişkilerinizde diplomatik olmanın getirecegi faydalara isaret etmekte. Çözülmesi güç işlerinizi sorunsuz bir şekilde yoluna koyabilir, önemli ve kazançlı bir anlaşmanın altına imza atabilirsiniz.

1 Mart 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Bugün hissettikleriniz konusunda açıklama getirmiyor ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyorsunuz. Partnerinizin hakkınızda fikir beyanında bulunmasına izin vermek istemiyor olabilirsiniz. Kişisel egonuzun güçlü olmasından dolayı, çevrenizdeki konulara eleştirici bir gözlem çerçevesi içinde yaklaşacaksınız.Bugün komşu ve arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat etmeli, ağzınızdan çıkan sözlerin esiri olabileceğinizin bilinci ile hareket edin

1 Mart 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Dengenizi bozmamak adına, pozitif düşündüğünüz konularda taviz vermek istemeyebilirisiniz. Bugün, tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. Alınganlık gösterebileceğiniz ortamlara girmeyerek, kendinizi koruyabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, maddesel konulara daha fazla ağırlık vermenizi öneriyor.Beklenmedik gelirler elde edebilir yüksek kazançlar güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda da kıskançlıklara takılıp kalmadan mutluluğun tadını çıkarın.

1 Mart 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve fiziksel anlamda yaratıcı ve derin olmanızı sağlıyor. İlgilendiğiniz konuları kişisel yaratıcılığınızla süsleyebilir ve isteklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Bugün, ilişkinize yükleyebileceğiniz büyük anlamlar var. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.Gökyüzü bugün ailenizle gerginlikleri başlatan taraf olmamanız için uyarıyor sizleri. Yaşanacak olayların boyutlari hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde sonlansın istemiyorsanız çok dikkatli olun.

1 Mart 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi yönlendirmesine izin vermek için uygun bir gün içindesiniz. Gerçekleştirmeyi amaçladığınız birçok aktivite var ve güçlü dostların desteğini görmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızın fiziksel ve duygusal anlamda olgun olmaları size güçlü bir güven duygusu veriyor. Başarılı bir örgütleme içinde olacaksınız.Özel yaşamınızda da krizler yaşayabilir haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

1 Mart 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Çevrenizde güçlü dostlarınızın olması sizi mutlu ediyor gibi görünse de, zaman içinde onlarla aranızda rekabet oluşmasına neden olacak. Yaptığınız her işte gizli bir yöneticilik ruhu yatıyor ve farklı fikirlerin sizi yönlendirmesi canınızı sıkabiliyor. Derin araştırmalar içinde olacağınız bir konu gündeminizi meşgul edebilir. Sabırlı yönlerinizi kullanacaksınız.
Özel yaşamınızda da ne kadar şanslı olacağınızın bilincine çok daha iyi idrak edeceksiniz.

1 Mart 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:

Yalnızlığın size sağladığı tek şey, derin düşünmenizi gerektirecek konularda yeni keşiflerde bulunuyor olmanız. Bugün, daha sabit ve inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendinize yakın hissettiğiniz ve size destek veren kişilerin önemini bir kez daha kavrayacaksınız. Hedeflerinize sıkı bir şekilde sarılmayı amaçlamalısınız.Gökyüzü bugün şanslı enerjilerle özgürlük duygunuzla hareket edip kazançlı çıkacağınızı müjdeliyor sizlere. Özel yaşamınızda da aşk dolu dizgin hükmünü sürmeye başlıyor.

1 Mart 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

Çevrenizde güvendiğiniz kişilerle çalışmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. Bugün içsel hesaplaşmalarınız gündeme gelebilir. Geçmiş tecrübelerinizi yaşama geçirme konusunda gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, gizli korkularınız yüzünden bazı ertelemeler yaşamanız da mümkün. Sezgisel gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz bir gün.
Özel yaşamınızda ise tutku, heyecan, özlem fazlası ile etkili olacak yeni başlangıçlar kalıcı etkiler yaşayacaksınız.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla