Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2016, 08:27   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Özlem Tekin Muhtar Azası Adayı Oldu

Özlem Tekin Muhtar Azası Adayı Oldu


adaylık , bodrum , muhtar , seçim , özlem tekin



Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren müzisyen Özlem Tekin, Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar azası adayı oldu.

Uzun süredir ilçede yaşayan sanatçı Tekin, 6 Mart'ta Bodrum'da yapılacak muhtarlık seçimlerinde, Gündoğan Küçükbük Mahallesi'nde muhtar adayı Ali Akbulut'un listesine girdi.
Muhtar adayı ve diğer aza adaylarıyla çalışmalarını sürdüren Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'u çok sevdiğini, kendisine azalık teklifi geldiğinde hemen kabul ettiğini söyledi. Bölgede özellikle hayvanlara yönelik çalışmalar yapacağını anlatan Tekin, "Çevre düzenlenmesi ve tadilat çalışmalarının toparlanması konularıyla ilgileneceğim" dedi.


Kedi ve köpeklerin bakımlarını yapacağım

Bodrum'un hayvanlar konusunda da hassas bir yer olduğuna işaret eden Tekin, "Yazlıkçıları rahatsız etmeyecek bir şekilde köpek ve kedileri başka bir yere taşıyacağım. İnşallah muhtarımız bana bir yer ayırıyor ve onlara sahip çıkacağız. Kedi ve köpeklerin bakımlarını yapacağım. Kış aylarında ise bırakacağım. İnsanların ayağının altından alıp çekeceğim. Muhtarımız sayesinde veteriner tedavilerini yaptıracağım" diye konuştu.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla