Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.03.2016, 13:00   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Makyaj Temizliğinin Püf Noktaları

Makyaj Temizliğinin Püf Noktaları

makyaj, makyaj nasıl temizlenir, makyaj temizliğinde püf noktalar




Makyaj yapmak kadar makyajı zamanında çıkartmakta cilt güzelliği için çok önemlidir. Bu yüzden kesinlikle banyodan ve uykudan önce ve eve geldikten hemen sonra ciltteki makyaj çok iyi bir şekilde temizlenmeli ve cilt yeniden yıkanarak durulanmalıdır.
Eğer isterseniz makyaj temizliği için piyasa uygun fiyatlara satılan makyaj temizleme jellerinden kullanabilirsiniz.
Ama makyajı temizlemek için evde kolayca uygulayacağınız doğal makyaj temizleme yöntemi hem çok ucuz hem de çok daha etkili olacaktır.
Evde doğal ve sağlıklı bir şekilde makyajınızı temizlemek için acı badem yağı ve temiz bir yumuşak peçeteye ihtiyacınız var. Acı badem yağından birkaç damla yumuşak kağıt mendile, pamuğa ya da makyaj temizleme pamuğuna damlatıp hem rujunuzu mükemmel bir şekilde çıkartabilir hem de aynı zamanda dudaklarınıza bakım uygulayabilirsiniz.
Yumuşak kağıt bir mendile ya da temiz pamuk veya makyaj temizleme pamuğuna birkaç damla temiz içme suyu ya da evde her zaman içtiğiniz meyvesiz soda ya da mineralli suda n damlatın ve bu cildinizi iyice silin.
Kullandığınız rimel ya da göz kalemi suda çıkmayan cinsten ise her zaman evde eskiden bu yana kullanılan nivea ya da arko gibi beyaz ve katkısız kremlerden faydalanarak temizleme işlemi uygulayabilirsiniz. Bunun için makyaj pamuğuna incecik biz çizgi halinde kremi sürün ve gözlerinizdeki rimel ya da kalemi iyice temizleyin. Bu nokta dikkat etmeniz gereken en önemli husus temizlik için kullandığınız kremin içerisinde gözlerinizi yakıcı bir katkı maddesinin bulunmamasıdır.
Tüm bu işlemlerden sonra cildinizi önce ılık su ile yıkayın, daha sonra cildinizi cilt yapınıza uygun olan sabununuz ile iyice temizleyin. Sonra cildinizi durulayıp iyice kurutun. Kurutma işleminden sonar da gece kreminizi ya da nemlendirici kreminizi cildinize uygulayın.
Sürekli olarak makyaj yapıyorsanız haftada en az 1 defa banyodan önce cildinizi bol süt ile silin ve süt cildinizde iyice kuruduktan sonra banyonuzu alın. Bu sayede hem cildinizi doğal olan gerecek hem besleyecek hem de haftalık derinlemesine bir cilt temizliği uygulamış olacaksınız.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla