Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.03.2016, 14:39   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Serhan Bora Kimdir, Biyografisi

Serhan Bora Kimdir, Biyografisi

Serhan Bora, Serhan Bora vikipedi, Serhan Bora eşi helin, helin avşar, helin avşar eşi



Helin Avşar geçtiğimiz günlerde Serhan Bora ile yıldırım nikahı ile evlendi. Moda Tasarım ile ilgilienen Helin Avşar ve Yurtdışı eğitim danışmanı olan Serhan Bora 20 Şubat 2016 tarihinde evlerinde düzenlenen sadece bir nikah töreni ile evlendiler.

Serhan Bora kimdir nereli ne iş yapar?

Hülya Avşar’ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde çift evliliklerini instagram hesapları üzerinden duyurdular. Helin Avşar sosyal medya hesabından gelinlikli fotoğrafını paylaştı.

Serhan Bora yurtdışı eğitimi için Türk öğrencilere danışmanlık hizmeti veriyor. 2002 Yılı Kadıköy Anadolu lisesini bitirdi. 2006 yılında ise İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Biyoloji bölümünden mezun oldu. ABD’deki bir kolej olan Lasel Collage’de Yönetim ve Pazarlama eğitimi alarak yurtdışı danışmanlığı vermeye başladı.


SERHAN BORA KİMDİR?

Türk öğrencilere yurtdışında eğitim için danışmanlık hizmeti veren Serhan Bora, 2002 yılında Kadıköy Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü bitirdi. ABD’deki Lasel Collage’de yönetim ve pazarlama eğitimi aldı.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla