Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.03.2016, 13:05   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bu hafta Başlayan 3 Yeni Dizi Tatlı İntikam, The Catch, 46 Yok Olan

Bu hafta Başlayan 3 Yeni Dizi Tatlı İntikam, The Catch, 46 Yok Olan


3 yeni dizi , 46 yok olan , tatlı intikam , the catch


Bu hafta üç yeni dizi birden yayına başlıyor.
Üçü de iddialı üstelik.

TATLI İNTİKAM






Kanal D, cumartesi, 20.00

Aşkta bir türlü şeytanın bacağını kıramayan Pelin düğününde de terk edilir. Ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebini geçmişte üzdüğü birinin ah etmesine bağlar. Ve tabii ki Pelin bu ‘ah’ın peşine düşer. O ‘ah’, eskinin tıfılı, şimdinin yakışıklısı ve restoran sahibi bir şeftir. ‘Tatlı İntikam’ın başrollerinde ‘Kiralık Aşk’tan transfer Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç var.


THE CATCH





Dizimax Drama, salı, 22.00


Büyük heyecan yaratan dizi ‘The Catch’ bizde de ABD’yle hemen hemen aynı zamanda yayında. ‘Grey’s Anatomy’, ‘Scandal’, ‘How to Get Away with Murder’ gibi işlerin yapımcısından (Shonda Rhimes) gelen bu yeni dizide Los Angeles’ın en yetenekli özel dedektifi olan bir kadını ve peşine düştüğü müthiş bir dolandırıcıyı izleyeceğiz. Bir detay; o dolandırıcı bu dedektifin nişanlısı aynı zamanda. Mireille Enos ve Peter Krause başrollerde.


46 YOK OLAN





Star, pazar, 23.30

Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi ‘46 Yok Olan’, beş yıldır komada olan kız kardeşinin hastalığına çare ararken tıpta çığır açacak bir ilaç keşfedince kendisini inanılmaz olayların ortasında bulan bir genetik profesörünün hikâyesi. Yasemin Allen ve Melis Birkan da oyuncular arasında. Proje, ‘Kurtlar Vadisi’nin de yapımcısı olan Pana Film’e ait. Bakalım bir tane daha nurtopu gibi erkek dizimiz mi oldu?

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla