Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.05.2016, 13:47   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Banyo Dekorasyonu Önerileri

Banyo Dekorasyonu Önerileri



Akşam işten yorgun bir şekilde geldiğinizi düşünün. Böyle bir durumda sizi kendinize getirebilecek tek şey; estetik dokunuşlarla dekore edilmiş bir banyoda güzel bir duş keyfi yaşamaktır. Peki, banyoyu içinden çıkmak isteyemeyeceğimiz bir hale getirmek için neler yapabiliriz?

Banyo Dekorasyonunda Altın Kural: Kaplama Seçimi

Banyolar dekore edilirken üzerinde en fazla kafa yorulması gereken konu kesinlikle banyo kaplamalarının türü, deseni ve rengidir. Klasik banyo dekorasyonunda genel itibariyle seramik kaplamalar kullanılmakla birlikte banyo dekorasyonu önerileri bağlamında sizlere metal kaplamaları denemenizi de tavsiye ederiz. Bu şekilde çok daha modern bir görüntü elde edebilirsiniz.

Banyonuz Derli Toplu Olsun

Evinizin hiçbir yerinde dağınıklık kabul edilebilir bir durum değildir; ancak söz konusu banyolar olunca konu biraz daha hassasiyet kazanmaktadır. Bu yüzden mutlaka banyonuzun boyutlarına göre büyük ya da küçük bir dolap alın. Alacağınız kapaksız, açık bir dolapla hem banyonuzdaki dağınıklığın önüne geçebilirsiniz, hem de içine koyacağınız eşyalar arasında kombinasyonlar yaparak dekoratif bir görüntüye ulaşabilirsiniz.

Tekdüzelikten Sıyrılın

Banyo dediğimizde akıllarda oluşan imge genellikle beyaz ve mavi tonlarının hâkim olduğu bir alan şeklinde olmaktadır; ancak banyo dekorasyonu önerileri kapsamında bu algıyı yıkarak banyonuzu çok daha farklı bir hale getirebilirsiniz. Bunun için duvarlarınızı çok daha canlı ve hareketli renklere boyayabilir; aynı hareketliliği banyonuza alacağınız aksesuarlarda da yakalayabilirsiniz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla