Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.06.2016, 12:38   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 13 Haziran 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları, 13 Haziran 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük burçlar




Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler, duygusal yoğunlaşma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz. Ortaklığa sahipseniz amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Yatırım süreci başlıyor.


Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
İş arkadaşlarınızla ilgili olumlu yaklaşımlar ve hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabilirsiniz. Mesleki ortamınızda dengelerin sizin lehinize inşa edilebileceği bir gündesiniz. Alt çalışanlarınızla mevcut projelerde dengeyi tutturabilme enerjilerine sahipsiniz. Hayatınızın gidişatına odaklandığınız bir sürece başlıyorsunuz. Yeni plan ve hedeflere yönelebilirsiniz.


İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Bugün biraz hayatınızın keyif aldığınız alanlarına yönelebilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda hoş bir denge sağlayabilirsiniz. Aşk ve evlilik konularında olumlu ilişkiler sürdürmek, karşılıklı uyum ve denge yaratmak arzusuyla ilişkilere bakmak daha kolay olabilir. Psikolojik olarak dingin bir sürece giriş yapıyorsunuz.


Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Ailenizle ve akrabalarınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz. Hak hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.


Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Kısa yolculuklar ve özellikle su kenarlarına yapılacak gezintiler size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir sürece başlıyorsunuz.


Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz. Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir sürece giriyorsunuz.


Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. Ortaklaşa kazançların alınabileceği bir sürece başlıyorsunuz.


Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
İç sesinizi dinlediğinizde dengeye ulaşabileceğiniz, meditasyon çalışmaların sizi zinde hissettirdiği ve bilinçaltı temizliği yapabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer insanlarla uyum ve uzlaşma ortamının arayışında olmak adına kendi iç dünyanızda, sezgilerinizde ve bilinçaltınızda dengeyi yakalayabilirsiniz. İlişkilere odaklandığınız bir sürece giriyorsunuz.


Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Arkadaşlarınız ve sosyal derneklerle ilgili çalışmalar yapabileceğiniz, organizasyonlar düzenleyebileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz. Ay ve Venüs'ün uyumlu açılarında kendinizi mutlu hissetmek ve sosyal olmaya yönelmek isteyebilirsiniz. Hizmet alanınıza odaklanabileceğiniz bir sürece başlayacaksınız. Tembelliğe yatkın bir dönem olabilir.


Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Kariyer alanınızda ve iş yerinizde çalışanlar arasında diplomasiyi sağlayabileceğiniz, hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz. Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Çocuklarınıza ve aşka odaklanabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.


Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Hukuki bir konuda aşama yakalayabilirsiniz. Adalet sizden yana tecelli edebilir. Uluslararası bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz. Majör bir eğitim sürecinde bulunuyorsanız zihninizin dengeye ulaşıp başarıya ilerlemeniz kaçınılmazdır. Ailenize, ebeveyninize ve yaşam alanınıza odaklanabileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Bulunduğunuz yere alışma devresi olabilir.


Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Devlete bağlı yükümlülüklerinizin halledildiği, hakkaniyetli bir miras dağılımına dahil olabileceğiniz durumlar meydana gelebilir. Borçlarınız, vergi ve kredilerinizde mali dengeyi yakaladığınız gibi, başkalarının parasını yönetiyorsanız uzlaşma ve dengeli planlama sayesinde başarıya ulaşmanız ve takdir toplamanız olasıdır. Sosyalleşme odak noktanız olacaktır.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla