Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.06.2016, 12:05   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Mutlaka izlemeniz gereken Denzel Washington filmleri hangileridir?

Mutlaka izlemeniz gereken Denzel Washington filmleri hangileridir?



Ünlü amerikan aktör Denzel Washington seyircilerin beğendiği önemli filmlerde rol almıştır. Çoğu filmi izlemeye değer olan ünlü aktörün en iyi filmlerini araştırdık. Karizmatik oyuncu Denzel Washington sinemada 90’lı yılların başından beri sürekli yer almıştır. Tom Hanks’e Oscarı getiren Philedelpia filminde oynamıştır. Düzenli olarak başarılı filmlerde oynayan Washington Training Day filmi ile 2001 yılında Oscar sahibi olmuştur. 1954 doğumlu Denzel Washington’ın en iyi filmleri:

Safe House: (Düşmanı Korurken)

Başrollerde Denzel Washington ve Ryan Reynolds var. Kendini kanıtlamak isteyen CIA ajanı Mark Weston eski CIA ajanını güvenli bir odada tutmakla görevlidir. Tobin Frost adındaki tecrübeli ajan önemli bir veriyi saklıyor. Weston(Ryan Reynolds) hem ajanı korurken hem de ondan bu veriyi almaya çalışacaktır. Bol aksiyon dolu ajan filminin IMDB puanı 6.8’dir. 2012 yapımı filmin yönetmeni Daniel Espinoza’dır. Film 200 milyon dolar hasılat yapmıştır.

American Gangster:

Mafya şoförü olan Frank Lucas patronunun ani ölümü ile beraber mafyanın başına geçer. Ünlü uyuşturucu şebekesinin başına geçen Frank Lucas 1970’lerin en büyük mafyalarından biri olur. Polisleri bile etkisine alan Lucas’ın karşısında temiz bir polis (Russell Crowe) olacaktır. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde Amerikalı aktör çok başarılı bulunmuştur. Denzel Washington bu film ile Oscar adaylığına layık görülmüştür. Ridley Scott yönettiği film 2007 yapımıdır.

Inside Man: (İçerideki Adam)

Sinema eleştirmenleri ve izleyicilerden tam not alan İçerideki adam filmi bankada rehin kalmış görevlilerin kurtarılması operasyonunu konu ediyor. Ancak soygun basit bir banka soygunun ötesinde kalır ve 50 rehine bir türlü kurtulamaz. Polis’in operasyon için özel dedektiflerden yardım alması gerekiyor. Dedektif Frazier rolündeki Washington bol politik göndermeli bir filmin başrolü olmuştur. Başrolde Washington’un yanında Clive Owen ve Jodie Foster bulunuyor. Filmin IMDB puanı 7.6’dır.

The Equalizer: (Adalet)

Adalet filmi 2014 yapımı yüksek hasılat elde etmiş başarılı bir filmdir. Film eleştirmenleri ve izleyicilerden güzel eleştiriler almış filmin IMDB puanı 7.2’dir. Filmde geçmişi çok karanlık olan ve sakin bir yaşama başlayan Mccall’ın karşısına Alina adında Mayfanın eline düşmüş bir genç kız çıkar. Mccall genç kızı kurtarmak için bir süre eski karanlık yaşamına dönecektir. 190 milyon dolar hasılat yapan filmin devam filmi 2017 yılında gösterime girecektir.

Man on Fire: (Gazap Ateşi)

Tony Scott’un 2004 yapımı filmi IMDB’den 7.7 puan almıştır. John CIA’den ayrılmış ve hayata küsmüş eski bir ajandır. Arkadaşı onu tekrar hayata döndürmek için normal bir korumalık işi bulur. Ancak küçük bir kızı korumak için ailenin güvenini kazanır ve işi alır. John 9 yaşındaki Pita’nın korumasıdır. O dönemde çocuk kaçırma olaylarının zirve yaptığı zamanlardır. Mafya Pita’yı John’un yanındayken kaçırır. John aileye verdiği sözü tutamamıştır ve bu yüzden intikam için mafyaya karşı tek başına savaşa girer.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla