Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.06.2016, 13:26   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 25 Haziran 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

25 Haziran 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

25 Haziran 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, 25 Haziran 2006 Cumartesi Burç Yorumları, 25 Haziran 2016 Cumartesi Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 25 Haziran 2016 Cumartesi Burç yorumu




KOÇ BURCU
Dengeli anlaşılır bir ilişki içinde bulunmak istiyorsunuz bunun için elinizden geleni yaptığınıza emin olmalısınız. İş hayatınızda ki tutumunuz sizin için öne arz ediyor daha dikkatli davranmalısınız geniş bir düşünce yapısına sahip olmaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru alacağınız akılcı kararlar sayesinde yapmak istediğiniz şeyleri daha hızlı yapacaksınız.



BOĞA BURCU
Aşk konusunda bazı durumlar sizi olumsuz etkiliyor siz sevgiyi sonuna kadar hak ettiğinizi düşünüyorsunuz ancak partneriniz sizin aşka dair tutumlarınızı hiçe sayıyor ihmalkar davranıyor. Yakın zamanda sıkıntılı dönemlerden kurtulacaksınız , sosyal yaşantınız bu aralar hayli hareketlenecek hatta öyle ki siz bile şaşıracaksınız. Sağlıklısınız ancak bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmalısınız.



İKİZLER BURCU
Aşk hayatınız biraz karışacak sevgilinizle aranızda küçük ama çabuk büyüyen bir sorun yaşayacaksınız. Ancak bu durum kalıcı olmayacak. Eski düşüncelerinizle çelişecek bazı düşünceleriniz olacak bu düşünceler sizi çevrenizde tutarsız olarak değerlendirilseniz de. Siz yine de istediğinizi yapacaksınız. Maddi konuları peke fazla önemsemiyorsunuz hatta bu konuda ailenizi bile dinlemiyor ihmalkar davranıyorsunuz. Onları dinlemelisiniz.



YENGEÇ BURCU
Duygusal olarak olumlu bir döneme giriyorsunuz bu durum sizi ve sevgiliniz için muhteşem olacak hatta siz partnerinizin size olan aşkını karşılamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda akrabalarınız size yardımcı olacak bir konu da bir yakınınızın tutumu ise canınızı sıkacak. Bu aralar kısa yolculuklar yaşayabilirsiniz.


ASLAN BURCU
Aşk hayatınızda serzenişler ve içten içe kıskançlıklar var. Bu ruh halini sevgilinizde sezinliyor ve hiç tasvip etmiyor. İş yerinizde ise bazı tavırlarınız sizin yanlış anlaşılmanıza sebep olabilir daha dikkatli davranmalısınız. Maddi konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz ve ailenizle ilgili gelişmeler söz konusu özellikle bir yakınınız size maddi olarak destek sağlyacak.


BAŞAK BURCU
Bu aralar duygularınız karmaşık kendinizi duygusal olarak farklı hatta baskı altında hissediyorsunuz. sevgiliniz sanki sizin üstünüzde baskı kuruyormuş gibi hissediyorsunuz ancak bu sizin iradenizi kısıtlar bunun farkındasınız ve bunu durdurmak sizin elinizde. Maddi konularda başarı yakalayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz, aksi halde bu dönemlerde elinize geçecek olan fırsatlar uzun süre geçmeyebilir. Bazı gergin tavırlarınız yanlış anlaşılmalara neden olabilir.


TERAZİ BURCU
sevgilinizle olan ilişkileriniz hareketlenecek hatta sizin istekleriniz sevgilinizi heyecanlandıracak. Aranız eskisinden çok daha iyi olacak. İş konusunda oldukça olumlu bir sürece giriyorsunuz yapmak istediğinizi kısa bir süre içinde yapacaksınız. Sevgilinizle ilgili bazı konularda esnek davranmalısınız, bazen arada bir de olsa bunalabilir.



AKREP BURCU
Ne istediğinize karar verdiğiniz bir gün yeniden aşık bile olabilirsiniz ancak bir başkasını unutmak için başkasıyla konuşmak bir facia da olabilir yeni bir ilişkinin başlangıcı da. Bu sizin elinizden ziyade kalbinizde her şeye o karar verir. Bazı dengeler sizde pek dengeli değil yani olması gereken gibi değil sosyal,aşk, eğitim, iş hayatlarınızdan herhangi birinde yaşadığınız bir olumsuzluk sizin diğer yaşantılarınızı etkiliyor bunun bir sınırı olmalı bu konu üzerinde çalışmalısınız.


YAY BURCU
Yeni bir başlangıç için eskiyi unutmak gerekir bunu bir şekilde yapmak zorundasınız. Bir zamanlar yurt dışında çalışma isteğiniz vardı ancak bu istek çabuk bitti. Çevrenizdeki insanların maddi kaygılarına bir türlü anlam veremiyorsunuz hatta onların bu hali sizi onlardan soğutuyor bile. Bazı alışkanlıklarınız sizi yoruyor bunun farkında değilsiniz bu durum üzerine düşünüp alışkanlıklarınızı değiştirmelisiniz.


OĞLAK BURCU
İlişkiniz yakın çevrenizin ilgisini çekiyor, bu durum sizin popüler haline getiriyor. Sevgilinizle aranızda ki çekim uzun süre devam edecek hatta işi daha ciddi boyutlara bile götürebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olacak bu aksamalar sizin akışınızı çok etkilemese da küçük önemsiz olumsuzluklara neden olacak. Olayları çok yönlü değerlendirme yapınız sayesinde bir çok şeyi elde edebiliyorsunuz.


KOVA BURCU
Aceleci tavırlarınız sizi ilginç yerlere doğru götürüyor siz, biran önce bazı sonuçlar elde etmek isterken sevgiliniz hiçte oralı olmuyor. Sizi ilgilendiren bazı durumlarda fikriniz sorulmadan sizin adına kararlar alınmış olması sizi hayli kızdıracak, ancak bu orta yolu yine siz bulacaksınız. Maddi anlamda karmaşık bir durum içinde olsanız da sosyal hayatınızın düzeni sizi biraz olsun rahatlatıyor.


BALIK BURCU
Hayatta bir adım önde olma isteğiniz bu aralar biraz törpüleniyor sevgiliniz çok aceleci ve sizden önce her şeyi düşünmüş gibi bu aralar bir toplantıda uyarılıyor olabilirsiniz iş yaşantınızda dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir. Arkadaşlarınızın isteklerine fazla müdahaleci davranıyorsunuz bu sizin için olumsuz sonuçlar doğuruyor.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla