Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.2016, 08:18   #1 (permalink)
KaBuS

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Google Klavye - Android Için Standart Google Klavye Uygulaması

Google Klavye - Android Için Standart Google Klavye Uygulaması

Google Klavye uygulaması Android akıllı telefon ve tabletlerin bir kısmında standart olarak cihazla gelen uygulamalardan bir tanesi ancak tüm üreticilerin bu klavyeyi sunmaması nedeniyle herkesin erişim sağlama imkanı şimdiye dek olmuyordu. Google anlaşılan o ki Android standart klavye uygulamasını herkese açmak istemiş ve işte karşımızda Google Klavye.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Google Klavye aynı zamanda işinizi görecek pek çok özelliğe de sahip. Standart olarak yazma özelliklerinin yanında ellerinizi ekran üzerinde gezdirerek de yazma imkanı veren uygulama kelimeler arasındaki boşlukları da otomatik olarak yerleştirebiliyor.

Bunun yanında ses tanıma özelliği sayesinde yazamadığınız durumlarda sesinizi kullanarak istediğiniz gibi mesaj ve notlarınızı tutma şansınız var. Yazdıklarınıza göre bir sonraki kelimeyi ve cümlenin devamını da tahmin etmesi ise hızınızı arttırabilecekler arasında. Eğer ağır ve fazla seçenekli klavye uygulamaları yerine Google'ın rahat kullanılır klavyesini istiyorsanız yüklemeyi unutmamanızı öneriyorum.

Tablet düzeninin üst sırasına, uzun basılarak girilen rakamlar eklendi.
Bazı diller için klavye düzenleri özel olarak ayarlandı.
Hata düzeltmeleri ve kararlık iyileştirmeleri.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________

10.07.201
EVLİ MUTLU ÇOCUKLU
BOŞUNA BAKMAYIN; BiZ SONSUZA DEK
ÇOK MUTLUYUZ


KaBuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla