Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.07.2016, 17:12   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Düğün Pastası Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Düğün Pastası Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

düğün pastası, düğün pastası seçimi, düğün pastası nasıl seçilmeli, düğün pastası seçiminde dikkat edilmesi gerekenler



Düğününüzde her şey hayal ettiğiniz gibi olsun istiyorsanız düğün pastanız için de doğru araştırmayı ve doğru seçimi yapmayı öğrenmelisiniz.


Düğün pastası işi genellikle çokta önemsenmeyen aslında en önemli ve en lezzetli olması gereken detaylardan biridir. Bu iş için düğün öncesinde ciddi bir zaman ayırmanız düğününüzün lezzetine lezzet katacaktır…

• Düğün mekanı, düğün yemeği, gelinliğiniz, damatlığınız, çiçeğiniz, ayakkabınız, saçınız, mücevheriniz derken bu liste uzadıkça uzar. Ve nedense düğün pastası bu listede çoğu zaman son sıralarda yer alır. Öncelikle düğün pastanızı düğün listenizin en baş sıralarına koymakla işe başlayın.

• Düğün pastanızın nasıl olacağı hakkında sadece görsellere takılıp kalmayın. İhtimallerin hepsinin tadına bakmalısınız.

• Tadı hoşunuza gitmeyen ama görüntüsü ile sizi kalbinizden vuran pastaları sırf görüntüsü için asla kabul etmeyin. Çünkü unutmayın herkesin hatırında düğün pastanızın görüntüsü değil tadı akıllarda kalacaktır.

• Ve düğün mekanınızın size önerdiği düğün pastası görselleri dışında da internetten bol bol düğün pastası galerilerine göz atın.

• Düğününüzün tadı tuzu bu güzel ve hayatınızın en büyük pastası ile gelecek, unutmayın.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla