Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.08.2016, 10:44   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
kalp Evde cilt rengi nasıl açılır; lekeleri giderecek doğal ev yapımı maskeler

Evde cilt rengi nasıl açılır; lekeleri giderecek doğal ev yapımı maskeler




Yüzümde çil var, güneş lekeleri, kahverengi lekeler, sivilce izleri, siyah noktalar ve renk tonu farklılıkları var, bu renkleri nasıl açarım, cildimin rengini nasıl açabilirim, cilt rengi nasıl açılır, lekeleri açacak doğal formuller nelerdir diyorsanız işte size cevapları…. Evde cilt rengi nasıl açılır? Yüzde oluşan doğum lekelerini açacak, lekeleri giderecek doğal ev yapımı karbonat maskesi. Bu maske cildinizi parlatacak. Yenileyecek.

Yoğurt karbonat maskesi her derde deva desem?
Ben de sık sık karbonat maskesi yaparım. Cildim çok hassas. Özellikle güneş koruyucu kullanmadığım zamanlarda hemen çiller ve güneş lekeleri oluşuyor. Maalesef benim gibi lekelenmeye yatkın ciltler ömür boyu güneş koruyucu kullanmak zorunda.

Bu karbonatlı yoğurtlu maske de her zaman yapmamız gereken güzel ve pratik bir ev uygulaması. Benim tavsiyem haftada 1 defa karbonat maskesi uygulayın. Cildiniz hassas ve aşırı kuru ise lütfen maske yüzünüzde en fazla 3 dakika dursun. Çok yağlı ve karma bir cildiniz varsa maske kuruyana dek durabilir.

Karbonat, yoğurt ve mısır unu maskesi nasıl yapılır?

Çok basit sevgili hanımlar. Bir yemek kaşığı yoğurt, bir çay kaşığı karbonat ve bir tatlı kaşığı ince çekim mısır unu karıştırılır. Karbonat sayesinde karışımın kabardığını göreceksiniz. Bu normaldir. Tercihen temiz bir cilde, maske fırçası yardımı ile göz ve dudak kenarları hariç tatbik edilir. İnce bir katman halinde sürüyoruz. Cilt lekesi, sivilce izi olan noktalara yoğun olarak uygulayabilirsiniz.

Yüzünüzde yara, iltihaplı sivilce ve uçuk gibi açık yaralar varsa bunu asla uygulamayın. Canınız çok yanacaktır.

Maskeyi sadece koyu lekelerinizin ya da rengini açmak istediğiniz derinizin üzerine de sürebilirsiniz. Cildiniz hassas ve aşırı kuru ise lütfen maske yüzünüzde en fazla 3 dakika dursun. Çok yağlı ve karma bir cildiniz varsa maske kuruyana dek durabilir. Sonrasında parmak uçlarımızı ıslatarak maskeyi peeling tekniği ile yüzümüzden soyuyoruz. Cildimiz üst ölü deriyi atacak. Temizlenecek ve varsa siyah noktalarımız da bu sayede arınacaktır.

Ilık su ile yüzümüzü yıkıyor sonra da buz gibi olmamak koşulu ile yüzümüze soğuk su tutuyoruz. Soğuk su, yüzümüzün daha güzel olmasını sağlıyor sevgili hanımlar. Benim size tavsiyem yüzünüzü önce ılık su+cilt tipinize uygun yüz yıkama jeli ile yıkayın. Son işlem olarak soğuk su ile yıkayın.

kadinveguzellik

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla