Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.08.2016, 13:24   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kök Hücreli Yağ Dolgusu Nedir?

Kök Hücreli Yağ Dolgusu Nedir?

kök hücreli yağ dolgusu nedir,yağ enjeksiyonu vaj ina daraltma, popo büyütme,dudak büyütme



Cildin kaybolan diriliğini yeniden kazandırmak için kullanılan dolgu malzemeleri, yerini hastanın kendi bedeninden elde edilerek yapılan, kök hücreden zengin yağ enjeksiyonlarına bırakıyor.

Halk arasında, yağ enjeksiyonu, yağ doldurma ya da plastik yağ transferi olarak geçen bu uygulama hakkında Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur açıklamalarda bulundu:” Yağ transferi, vücudunuzun herhangi bir yerinden alınan yağlı dokunun, yine vücudunuzun bir başka yerine transfer edilmesi suretiyle yapılır. Dolgu uygulamalarından çok daha faydalı ve etkilidir. Bu sebeple artık yağ enjeksiyonları çok daha fazla tercih ediliyor. Kliniklerimizde uyguladığımız sistem ise, diğer yağ transferlerine nazaran pek çok farklılıklar ve avantajlar içeriyor. Soyadımla anılan ve dünya tıp literatürüne giren Cihantimur Yağ Transferi tekniğinden çok iyi geri dönüşler alıyor, vücuda mükemmel bir uyumluluk sağladığını gözlemliyoruz.”

Nasıl yapılıyor?

“Cihantimur Yağ Transferi tekniği ile sorunlu görülen ve hacimsel olarak geliştirilmesi gereken alanlara enjekte edilen yağın, oldukça güvenli, uzun ömürlü ve en doğal sonucu ürettiğini ve kök hücreden zengin olduğunu kanıtlamış bulunmaktayız. Geliştirdiğimiz bu teknik, yeni bir operasyon şekli değildir sadece geliştirilmiş ve yepyeni bir metot halini almıştır. Şimdiye kadar liposuction ya da liposculpture ile alınan yağlar temizlendikten sonra vücuda enjekte edilebiliyordu ancak enjekte edildikleri bölgelerdeki tutunmaları çok düşük seviyelerde kalıyordu. Kullandığımız lipokid kapalı yağ transfer sistemi sayesinde hava ile temas etmeyen, canlı kök hücreleri barındıran, yağ dokusunun tutunma oranlarında ciddi artış sağlanmaktadır” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, ayrıca çekilen yağın hava ile temas etmemesi, kök hücrelerin daha uzun ömürlü olmasını ve bu sayede doğal bir görünüme kavuşma olanağı sağladığını vurguladı.

Yenilenme, canlanma ve iyileştirme etkisi

Yüz bölgesi, meme büyütme, dudak büyütme, ****** daraltma, popo büyütme, çok derin akne çukurlarını doldurma, çarpık bacak düzeltme, ayak bileği kalınlaştırma, yüz çukurlarını ve çizgilerini doldurma, popo yanlarındaki çukurları doldurma, daha önce yapılmış liposuction sonrası oluşan çukurları düzeltme, el sırtının derisini kalınlaştırma gibi birçok alanda Cihantimur yağ transfer sisteminin kullanıldığını söyleyen Cihantimur ayrıca tekniğin avantajlarını anlattı: “ Bedeninizden çıkartılan konsantre yağ kullanılır, yüksek değerde ve büyük çapta yağ kullanılabilir. Ayrıca yağ transferinin aktarılma süresi 30-40 dakika gibi kısa bir süre içinde yapılır. Kök hücreden zenginleştirilmiş olarak kullanıldığından, enjekte edildiği alanda yenilenme, canlanma ve iyileşme etkisi yapar. Dolguların bu derece etkili geri dönüşleri olmadığından artık dolgu uygulamaları yerine yağ transferi uygulamaları tercih ediliyor.”

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla