Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.09.2016, 10:04   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 17 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

17 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

17 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Günlük Burç Yorumları, 17 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, 17 Eylül 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları




KOÇ Burç Yorumu
Aşk hayatınızda var olan sorunlar kısa ancak çözümü sizi yoran bir şekilde seyrini sürdürecek. İşinizle ilgili konularda bu sık sık toplantı yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. bu toplantılar size işinizle ilgili bazı konular hakkında sizin ümitsizliğe kapılmanıza neden olacak. Aklınızda ki yatırım fikirlerini kısa bir süreliğine erteleyeceksiniz bunun nedeni iş hayatınızın yolunda gitmemesi.


BOĞA Burç Yorumu
Aşk hayatınız bu aralar hayli karmaşık ve bunun nedeni sizin dışınızda gelişen koşullar siz ılımlı olmaya çalışırken sevgiliniz siz ne kadar isteseniz de sizin gibi olamıyor bunun sonucu tartışmalar kısaca sizin istemediğiniz şeyler ve sonunda ayrılık. Bu aralar aile ziyaretleriniz artacak ve bunun sonunda uzun süredir üzerinde konuşmadığınız mevzuları ailenizle konuşup bir sonuca varacaksınız. Bu gün zihinsel yorgunluğunuzun azalacağı bir gün.



İKİZLER Burç Yorumu
Aşk hayatınız sizin varsaydığınız yönde ilerlemiyor adeta tesadüflerden kendinize bir olgu yaratıyorsunuz yani varsayıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin size karşı olan tavırlarından ne anlam çıkarmanız gerektiğini anlayamıyorsunuz bu sizin sorununuz değil onun ne yapacağını bilmeyen tavırlarından kaynaklanıyor. İşinizle ilgi bazı problemler yaşayabilirsiniz boş vermişlikten kaçınmalısınız. Ailenizle ilgili bazı konularda ters düşebilir hatta iş daha da büyüyüp sizin dışınıza çıkabilir.


YENGEÇ Burç Yorumu
Bu gün işinizin yorgunluğunu atmanın türlü türlü yollarını arıyor olacaksınız. Gününüzü nasıl değerlendireceğinizi bilemeyecek hatta uzunca bir sürenizi bunun kararını vermekle geçireceksiniz. Günün akşamına doğru bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve bundan uzak kalmak için konuya dahil olmamaya çalışın. Sevdiklerinizle zaman geçirmek istiyorsunuz ancak onlar da bu aralar en sizin kadar dolular.


ASLAN Burç Yorumu
İşinizle ilgili o kadar çok zaman geçiriyorsunuz ki bu sizin kendinize zaman ayıramamanıza neden oluyor kendinizi önemsemelisiniz, aksi halde bu durum bir yerde adeta infilak edecek. Bu günü işinizden biraz olsun uzak kalarak ve işinizin sizde bıraktığı yorgunluğun üstesinden gelerek geçireceksiniz. Ailenizden uzak kalmanız sizi bu aralar üzüyor onları en kısa zaman da görmek için tekrar bir araya geleceksiniz.


BAŞAK Burç Yorumu
Bu gün kendinizi sorgulayacaksınız, yaşadığınız hayatı bunları hak edip etmediğinizi sorgulayacak bunun artılarını eksilerini kendi çapınızda düşüneceksiniz. İş hayatınızla ilgili bazı konularda kendinizi eksik hissediyorsunuz bunun için daha çok çalışmanız gerektiğini düşünüyor ve haklısınız bunu yapacaksınız. Sevgilinizle ilgili bazı konularda ters düştüğünüz durumlar oluyor ve bunun sizin motivasyonunuzu düşürdüğünüzü düşünüyorsunuz.


TERAZİ Burç Yorumu
Bu aralar ailenizle ilişkiniz pek yolunda gitmiyor ve bunun sizin için önemli olan başka bir konun önüne geçmesine neden oluyor. Siz bir şeyleri yoluna sokmaya çalışırken önünüze engeller çıkıyor ve insanların nasıl büyüdüğünü artık anlıyorsunuz. Hafta sonunuzu arkadaşlarınızla geçireceksiniz bunun sizin ruhunuza iyi geleceğini düşünüyorsunuz haklısınız da. Aklınızda var olan bazı fikirleri kısa bir süreliğine erteleyeceksiniz


AKREP Burç Yorumu
Duygusal yaklaşımda bulunmak istediğiniz kişi sizin tahmin ettiğiniz gibi çıkmadı neyse ki şanslısınız ve gerçekleri aradan çok fazla zaman geçmeden gördünüz ve bunun için kendinizi şanlı varsayıyorsunuz. Siz temiz duygular besliyorsunuz, size temiz kalpli olduğunuzu söyleyenlere gülüp geçiyorsunuz fakat bu bile sizin temiz kalpli olduğunuzun bir göstergesi. Bu aralar aklınızdan geçenler kalbinizden de geçiyor ve bu sizi harekete geçirecek.


YAY Burç Yorumu
Sevgilinizle tartışmalara girmek istemiyorsunuz bu size çok mantıksız geliyor onu seviyorsunuz ancak bazen durum istediğiniz gibi şekillenmiyor o da sizi seviyor ve biraz çaba sonrasında ortak bir dil geliştireceksiniz ve bu sizi eskisinden daha da mutlu edecek. Finansal anlamda bu aralar işleri yoluna koyuyorsunuz ve bu sizin için büyük bir sorunu çözümlüyor.


OĞLAK Burç Yorumu
Bu aralar finansal konularda biraz sıkışık olacaksınız ancak yakın zamanda alçağınız maddi bir gelir sizi biraz rahatlatacak ancak sonrası için yine aynı şeyler söz konusu gibi gözüküyor. Sevgiliniz sizin için uğraşıp dururken siz deyim yerindeyse hiç te oralı olmuyorsunuz. Ancak bu durum bir süre sonra bitebilir ve bitince anlaşılır bazı şeylerin değeri. Kendinize yatırım yapıyorsunuz ve bunu yakın zamanda olumlu sonuçlarını alacaksınız.


KOVA Burç Yorumu
Aşkın tüm boyutlarını yaşıyorsunuz ve yaşamaya da devam ediyorsunuz ancak siz artık bu durumu bir sonuca bağlamak istiyorsunuz. Ancak karşı taraf kendini henüz hazır hissetmiyor ve bu durum uzun bir süre daha sürmeye devam edecek bazı koşullar onun için uygun gözükmüyor. Bu aralar pek başınıza buyruksunuz ama siz busunuz ve bu sizi siz yapıyor. Aklınızda var olan yatırımları yapmanın tam zamanı zira bu konuda çok yeteneklisiniz.


BALIK Burç Yorumu
Aşk tüm benliğinizi sardı ancak siz yine de bunun hala gelip geçici bir his olduğu konusunda kendinizi kandırıyorsunuz. Bu durum kalıcı olamaz bir yerden patlak verecektir yani isteseniz de istemeseniz de vücut dilinizden belli oluyor, aşıksınız. İşinizle ilgili var olan saygınlığınızı korumak istiyorsanız biraz sakin olmalısınız. Hayallerinizi düşünüyorsunuz bu aralar hayallerinizi ve neler yapabileceğinizi.

YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla