Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.2016, 12:30   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
kalp 2017 Burç Yorumları Başak Burcu Aşk Hayatı

2017 Burç Yorumları Başak Burcu Aşk Hayatı



Sevgili başak burçları 2017 yılı aşk hayatınızda ilişkiler kadar, partnerinizle iletişim biçiminiz, aşkta kendinizi nasıl ifade ettiğiniz de önem kazanmakta. Duygusal alanlarda kişisel isteklerinizin öne çıkması eğiliminiz artıyor. Fedakarlık yapmaya, karşı taraf ile empati kurmaya isteğiniz olmayabilir. Duygusal açıdan kendi isteklerinizin daha fazla öne çıkması söz konusu olurken, partnerinizin sıkıntıları ve yaşadıkları ilgi alanınıza dahil olmayabilir. Diğer yandan bireysellik duygunuz artacağı için bu güne kadar partnerinizle birlikte yaptığınız birçok konu size eskisi kadar zevk vermiyor hissi duyabilirsiniz. Tüm bu duygusal iniş çıkışlar nedeniyle bu sene aşk ve ilişkiler alanınızda duygularınız kadar dikkat etmeniz gereken nokta sevdiğinizle kuracağınız iletişim olacaktır.
Bekar başaklar 2017 yılı benzer şekilde hoşlandığınız veya beğendiğiniz kişinin dikkatini çekmeye çalışırken durumu kendi açınızdan değerlendirmeye yönelerek yanlış anlaşılmalara açık olacağınızı da unutmayın.
2017 başak burcu yılının ilk ayı Ocakta gerçekleşecek Merkür gerilemesi, iletişim sorunlarını arttıracağı için ikili ilişkileriniz başta olmak üzere, ifade şeklinize dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Ocak ayında ilişkiler açısından dikkat etmeniz gereken diğer bir unsurda beraberliklerinizde geçmişten gelen konulara takılmadan ve durumları abartmadan ele almaya gayret edin. Ufak tefek konularla kendinizi ve partnerinizi yıpratmayın.

2017 yılının ilk döneminde evlilik, ilişkileriniz, duygusal konular, beraberliğinizde sorunları daha rahat çözebilmeniz ve romantik ilişkiler açısından 10 Mart’tan itibaren Martın tamamı sizi destekliyor. 2017 yılının ilk yarısı evlilikle ilgili atmak istediğiniz bir adım varsa 10 Mart ile 30 Mart arasına denk getirebilirsiniz.
İlişkiler ve duygusal konularda sizin adınıza Mart ayı ilginç gelişmeler getirebilir. Mart’ın son haftasıyla Nisan boyunca duygusal konularda kararlar almanıza, yön değiştirmenize, var olan ilişkinizle ilgili yeni bir bakış açısı kazanmanıza neden olabilir. Sevgili başak burçları, duygusal olarak özellikle Nisan ayında karışık hisler içinde olabilir, hayatınızda ve ilişkinizde değiştirmek, dönüştürmek istediklerinizle ilgili daha cesur ve net tavırlar sergileyebilirsiniz.
2017 yılı Mayıs ve Temmuz ayları arasında özellikle evli başaklar için monotonluktan sıkılma, eş ile çocuklarla bağlantılı konularda ayrı düşme veya fikir ayrılıklarının getirdiği gerginlikler yaşanabilir. Bu süreçte geçmişten gelen bir ilişki aklınızın karışmasına da neden olabilir ki bu noktada ilişkiye dönük sorumluluklarınızı hatırlamanız yerinde olacaktır.
2017 yılı ilişkiler açısından Ağustos ayı hareketli 2017 yılı geçirebilirsiniz. Bekarsanız aniden hayatınıza biri girebileceği gibi, evli iseniz ilişkinizde tutku ve adrenalin artabilir. Özellikle başak kadını bu süreçte ilişkiyi yoğun şekilde yaşamak isteyecek, tutkularınızın arttığını hissedeceksiniz. Ele aldıklarınızı abartma, gözünüzde büyütme etkisi nedeniyle bilhassa yeni tanıştığınız birini veya yeni başlayan bir ilişkiyi fazlasıyla abartabilir, ilişkiye görmek istediğiniz bakma eğiliminde olabilirsiniz. Bu süreçte dikkat çekme, fiziksel çekiciliğinizin artması gibi unsurlarla flörte ve ilişkilere daha dönük olacaksınız.
Başak burçları 2017, ilişkiler açısından desteklendiğiniz, yeni bir beraberliğe başlamak adına uygun olan diğer bir dönemde Ekim ve Kasım ayları olacak. Bu aylarda evlilik ve flörtler için uygun zamanlardan geçiyor olacaksınız.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla