Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.04.2013, 00:29   #4 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: En İyi Bayan Parfümleri

Bvlgari - Jasmin Noir



Jasmin Noir Eau de Toilette parlak ve canlı yeşillik özleri ile Nilüfer’in narin esansının karşılaşması ile açılır. Feminen saflık ve zarifliğin sembolü Nilfer, kendini güneşe sunmak için, gün ağırımını bekler: Çekici aroması parfüme tazelik ve ışıltı katar. Jasmin Noir Eau de Toilette’in ruhunu yücelten, benzersiz ve bir o kadar tensel Zambak Yasemin Absolütdür.

Yasemin’in kendine has özelliği aromasından kaynaklanır, gün ağırımında, saf beyaz, transparan serpilişiyle, taze ve narin bir kokusu vardır. Öğleye doğru portakal çiçeğini andıran sitrus aromasını salar. Akşam, yapraklarını kaparken sıcak ve baştan çıkaran notalara sahiptir. Yeni versiyonda, Yasemin’in en saf ruhunu ortaya çıkaran, taze sabah notaları kullanıldı. Baz notası, karşı konulmaz bir tensellik sıçrayışı için, merak uyandıran beyaz misk ile zenginleştirildi.


Chanel - Coco Mademoiselle



Üst seviyede greyfurt, bergamot ve portakalı hissettiğiniz, Orta noktalarında tomurcuk gül kokusu ve İtalyan yaseminini hissedebileceğiniz, alt noktalarında ise paçuli vetiver, vanilya ve misk kokularını alabileceğiniz gayet hoş sofistike ve ferah bir koku yaratmayı başarmış.


Lancome Hypnose



Lancome yeni parfümü Hypnose’u, cazibesini kullanmayı bilen, hem masum hem kışkırtıcı, hem enerjik hem dingin olabilen, büyüleyici kadınlar için yarattı. Hypnose çieçksi notaları, içeriğindeki vanilya ve vetiver karışımı ile kristalize elmasın ışıkla dans ettiği, gizemli ametist mavisi lüks şişesinde.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla