Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.2013, 13:17   #1 (permalink)
Duygusuz
Isınan Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dogum Gunlerinde Yapabiliceklerimiz .

Oyuncaklar, cocukluk yillarimizin en sadik dostlari, gecmisimizin en essiz siki arkadasliklaridir. Tipki benim gibi cogumuz hayatimizin ilk evrelerinde yalnizligimizi paylasarak bizlere oyun arkadasligi yapan bu nesneleri, omrumuzun yarisina gelsek bile unutamayiz. Esasinda cocukken onlarla sadece oynamiyor onlarla kendimizi de yasiyor ve paylasiyorduk, uyurken bile. Aslinda oyle sefkat delileriymisiz ki annemiz yetmez, filimizi oper, cansiz nesneye iyi geceler dilermisiz. Bugun katildigim dogum gunlerinde cocuklari daha iyi anliyorum. Animasyon sirasinda sarilmalarini, ben tekrar gorusecegiz diye gulumsedigimde aglamalarini cok daha iyi anliyorum. Evet, ben bir palyancoyum cocuklar ile zamani paylasarak mutlu olan, yasam trafigi icerisinde cocuklarla eglenerek bir nebze olsun nefes alabilen dogum gunu palyaco hizmeti gerceklestirmekte olan herhangi birisiyim. Dogum gunu kutlanan cocuklar, bu partiye gelen cocuklar, yasamlarinda duygusalligin zirvesinde olduklari yastadirlar. Siz o partiye palyanco olarak katilirsiniz ve onlar sizin kendileri icin geldiginizi bilir, sizi oyle severler ki size oyle sefkat gosterirler ki bu ilgi kardeslerinizde bulamazsiniz. Sizde bu enerjiyle animasyonda komediyi zirve yaptirip, cocuklarinizi unutulmaz bir eglence yasatirsiniz. Parti sonuna dogru sosis balonlarinizi sisirir, sizler ile iyi bir gun gecirdikleri icin kendileri hayvan ve farkli nesne figurleri yaparak onlari odullendirirsiniz. Farkindayim su an sizlerin merak ettigi palyaco fiyatlari, animatorun calisma saatleri genellikle en az bir, en fazla uc saattir. Palyaco fiyati 2013 yili icin her sey dâhil olmak uzere sadece 120 TL. dir. Cocuklar kadar saf kalpler tasimamiz dilegi ile..


2
Hepimiz icin oyuncaklarin gecmisimizdeki yeri ve bizlerle kurdugu bagin degeri buyuktur. Hemen herkes yasamimizin ilk yillarinda kendimizi onlarla paylasmis ve onlarsiz bir oyun mantigi dusunememisizdir. Oyle saniyorum ki gercekte oyuncaklar sadece oyun vaktinde degillerdi hayatimizda, onlar kendi kurdugumuz gercek dunyanin basrolleriydi. Oylesine sevgi beklentisi icindeydik ki o donemler, anne sevgisinin yaninda onlarin da bizi ayni sevgiyle kucaklamalarini dilerdik. Simdilerde sahit oldugumuz cocuk yas gunlerinde bunu anlamak daha kolay hale geldi. Animasyon sirasinda sarilmalarini, ben tekrar gorusecegiz diye gulumsedigimde aglamalarini cok daha iyi anliyorum. Ben palyancoyum ve cocuklarin en mutlu gunlerinde onlarin en guzel anlamlari yukledigi o ozel gune bir anlam da ben yukleyerek palyanco hizmeti vermekteyim. Yas gunlerinde cocuklarin hepsi hayatlarinin en hassas donemlerindedir. O kutlamada palyanco olarak yer alsaniz dahi, cocuklar oraya onlar icin geldiginizi daima bilecek ve onlara kendilerini bir kez daha ozel ve onemli hissettirmis olacaksiniz. Bu sayede siz de enerjinin doruklarinda onlarla cosarak eglenmenin hazzini yasayacaksiniz. Kutlama bitimine dogru sizler de sosis balonlari sisirerek onlara hayvan figurlerinden olusan gorseller sunar, heyecanli gozlerin sizi saskinlikla izlemesini saglamis olursunuz. Oyle saniyorum ki simdi bu keyifli pastada yer almanin bedelini merak ettiniz, bir palyanco animatorunun fiyati en az bir en fazla uc saat olmak kaydiyla hersey dahil 120 TL dir. Cocuklar gibi daima coskulu ve heyecan dolu olmaniz umidiyle..


3
Cocukluklarimizin en gercekci dostlari ve bizlerin hayatinda sahip oldugu yer bakimindan ozel oneme sahip olan oyuncaklarimizdir. Her birimiz gecmiste onlarla dertlesmis, bizlere oyun arkadasligi yapmalarini onlardan istemisizdir. Sanirim sadece ismen oyuncak olsalar da birer sahsi anlam yukledigimiz, uykumuzda bile sarmas dolas uydugumuz sevgi yukledigimiz varliklardi oyuncaklarimiz. Hatta bazen annemizin sevgisiyle yetinemeyip oyuncaklarimizin o samimiyetle bizi sarmalamalarini istermisiz. Gunumuzun cocuk dogum gunlerinde bu sevgiyi gozlemlemek artik daha mumkun. Animasyon sirasinda sarilmalarini, ben tekrar gorusecegiz diye gulumsedigimde aglamalarini cok daha iyi anliyorum. Bir palyanco olarak, cocuklarin bu tertemiz hayal dunyasinin en saf sevgisinin basrolunde olmaktan muthis keyif alarak palyanco hizmeti ile karsinizdayim. Cocuklarimiz ozellikle yas gunlerinde hayatlarinin en heyecanli ve duygu dolu anlarini yasarlar. Cocuklarin dogum gununde palyanco olarak bulunmanin ozel bir anlami var, bu da o gun onlar icin ordasinizdir ve sizi sabirsizlikla bekleyen cocuklarin size verecegi kocaman degerli sevgiler vadir. Boylesi bir motivasyonla sizler birer komedi ustasi olarak sahneye basrolde cikip onlara tarifsiz anlar yasatmis olacaksiniz. Sosis balonlari parti sonunda kullanarak onlara hayvan figuryle keyifli bir sov daha yaparak final yaparsiniz. Bu eglencede yer almak istediginizi duyar gibiyim, o halde bu etkinlikte palyanco olarak yer almanin fiyati en fazla uc en az bir saat olmak uzere 2013 yili adina hersey dahil olarak 120 TL olarak belirlenmistir. Palyaco fiyati 2013 yili icin her sey dâhil olmak uzere sadece 120 TL. dir. Icinizdeki o sevimli cocugu daima ayakta tutabilmeniz dilegiyle.


4
Oyuncaklarimiz, cocuklugumuzun degismez dostlugunu bize yasatan en degerli varliklarimizdi. Aynen benim cocuklugumda oldugu gibi hayatimin ilk yillarinda onlari kendime sirdas bilmis ve onlari hayatimin her noktasina dâhil etmis oldugumu omrum boyunca unutamayacagim gibi benzer durumu sizler de unutamazsiniz. Bizlerin vakit gecirmek disinda sevgiyle baglandigimiz, geceleri yatarken bile onlarsiz olamadigimiz onemli sahsiyetlerdi oyuncaklarimiz. Yatmadan once annemize iyi geceler dilerken onlara da iyi geceler dilemeden yatmadigimizi hepimiz hatirlariz az cok. Artik konuk oldugumuz cocuk yas gunu kutlamalarinda bu mantigi daha net algiliyoruz. Animasyon sirasinda sarilmalarini, ben tekrar gorusecegiz diye gulumsedigimde aglamalarini cok daha iyi anliyorum. Iste karsinizda sizleri eglendirmek, en degerli gununuze keyifle ve neseyle eslik etmek adina palyanco hizmeti ile sizlerleyim. Cocukluklarinin en duygusal evrelerini tum cocuklar ozellikle dogum gunu kutlamalarinda yasar ve asla unutmazlar. Yas gunu kutlamasinda palyanco olmaniz size onlarin o muthis sevgisini kazandirirken ayni zamanda sizin de onlara verecegin sevgi, deger ve keyif yillar sonra da daima hatirlanacaktir. Bu sevgi ve heyecanin verdigi enerji zirve noktasindayken sizler palyaco olarak cocuklara sinirsiz sevincler yasatacaksiniz. Bu neseli gececek partinin sonlarina yaklasirken sizler de sosis balonlarinizi sisirip bu balonlarla onlara hayvan gorselleri yaparak heyecanli bir partinin bitis hediyesini onlara vermis olursunuz. Tum bu heyecanlari yasatmak adina bu etkinlikte olmanin; 2013 yili icin bedeli en az bir saat ve en fazla uc saat olmak uzere 120 TL dir. Cocuklar kadar yeni heyecanlara hevesli olmanizi dilerim..


5
Herkesin cocukluk yillarinda kendi icin ozel onemi ve degeri ola oyuncaklar dost olarak ilk bildigimiz kahramanlardi. Hayatimizin en onemli donemlerinde, cocuklugumuzda bizim daima yanimizda olan ve bizle sarsilmaz bir dostluk yasan varliklardi oyuncaklarimiz. Hayata baska gozle bakmamizi saglayan, kismen ogretici kismen de sevgiyle baglandigimiz bir butunun tek ve yegane parcasiydi onlar. Hatta ebeveynlerimiz disinda onlarin da sevgisine muhtacligimizi ozellikle geceleri onlarla kucak kucaga yatarken animsiyoruzdur. Simdiki cocuklarin yas gunlerinde de bu sevgi bagina yuklenen anlami gormemek imkânsiz. Animasyon sirasinda sarilmalarini, ben tekrar gorusecegiz diye gulumsedigimde aglamalarini cok daha iyi anliyorum. Yas gunlerinizde artik ben de varim, ben palyacoyum ve sizlere palyanco hizmeti vererek en unutulmaz anlari doyasiya yasatmak adina geldim. Yillar gecse de, cocukken kutladiklari yas gunlerinin duygusal anlamini, degerini ve unutulmazligini daima hatirlar cocuklar. Partideki gosterisli paylaco varliginiz, onlarin o buyulu dunyasinda essiz bir oneme sahip olacak ve palyanconun verdigi sevginin bir benzerini bir daha hicbir yerde goremeyeceksiniz. En saglam motivasyonunuz olan cocuklarin enerjisiyle sizler de animasyon gosterilerinizi keyifle sunacak, onlari coskunun doruguna ulastiracaksiniz. Bu guzel kutlamanin son asamalarina gelirken siz palyacolar sosis balonlarinizi surpriz bir sekilde ortaya cikardiktan sonra sisirip onlara hayvan sekilleri yaparak kutlamaya final hediyesiyle damganizi vurmus olursunuz. Sizler de boylesi anlam dolu bir etkinlikte yer almayi dilerseniz palyanco ucreti 2013 yili olmak kaydiyla minimum bir saat ve maksimum uc saat icin hersey dâhil olarak 120 TL olarak belirlenmistir. Bir cocuk tutkusu ve sevinciyle dolu olmaniz dilegiyle...

Duygusuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla