Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.04.2013, 22:12   #1 (permalink)
Venüs
Gülüşlerim;Acılarımı örtmeye çalışan
Ağır işçilerdir

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 10 dakikada hayatınızı değiştirin

Her gün 1 saat spor yapıp, sürekli sebze yemek size ağır geliyorsa, işte 10 dakikadan daha kısa sürede yaparak mutlu olabileceğiniz 10 öneri...

1.BİR DAKİKA BOYUNCA GÜLÜN 60 saniye boyunca kahkaha atmak stres seviyesini azaltan endorfin hormonunu salgılıyor ve kasları rahatlatıyor. Kahkaha atmak ayrıca kan şekerini de dengeliyor.


2.İKİ DAKİKADA "TEŞEKKÜR EDİN" Sadece iki kelime ile "Teşekkür ederim" demek hayatınızda büyük bir değişim yaratabilir. 1995 yılında yapılan bir araştırmaya göre teşekkür etmek immün sistemini bile güçlendiriyor.

3.ÜÇ DAKİKADA PİŞMİŞ BİR YUMURTA TÜKETİN Müthiş bir besin kaynağı olan yumurta beyin fonksiyonlarını düzenleyen B vitamini de içeriyor.

4.Yumurta bazlı bir kahvaltı, en sağlıklı kahvaltılardan sayılıyor. Protein değeri de yüksek olduğu için uzun süre tok tutuyor, güne iyi bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

5.Protein ağırlıklı olması özellikle hipoglisemisi olanlar için de faydalı çünkü kan şekeriniz aniden yükselmiyor ya da düşmüyor.

6.DÖRT DAKİKADA DERİN DERİN NEFES ALIN Doğru ve derin nefes almanın rahatlatıcı etkilerini yaşamanız için yogi olmanıza gerek yok. Nerede olursanız olun nefes egzersizlerinizi yapabilirsiniz.

7.Burnunuzdan nefes alın ve ağzınızdan verin. Bu sırada içinizden tekrarlayın: huzur içindeyim.

8.BEŞ DAKİKADA MİNİ BİR TUR ATIN Uzmanlar sadece 5 dakika tur atmanın metabolizmayı yenilediğini söylüyor. İşyerinizde bile 5 dakika yürüyüş yapabilir, tur atabilirsiniz.

9.ALTI DAKİKA MERDİVEN ÇIKIN Birçok insan artık masa başı iş yaptığı için bel ve omurgalarıyla ilgili sorunlar yaşıyor, metabolizmaları yavaşlıyor. Günde beş defa merdiven çıkmak yılda yaklaşık 2 kilo kaybettiriyor.

10.YEDİ DAKİKADA ETİKETLERİ OKUYUN Araştırmalara göre alışveriş yaparken etiketleri okuyanlar daha sağlıklı besleniyor.

__________________




Venüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla