Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.2013, 22:02   #1 (permalink)
Aslı
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kaş ve Kirpiklerin Uzaması Gürleşmesi İçin neler yapmalıyız

Uzun ve gür kirpiklere sahip olmak her kadın ın arzusudur. Kirpiklerim çok seyrek ve kirpik uzatma fikri cazip görünüyor, fakat güvenli mi acaba? Sıkça sorduğu sorulardan birisidir. Kimi kadın ların her daim merak ettikleri sorular arasındadır. Kirpik uzatma bitkilerin mucizelerinden yararlanarak güzelliğimiz için hazırlanmış karışımlardır. Ayrıca birçok kadın tarafından da denenmiştir.

Kirpikleri Uzatmak İçin

1 bardak suyu kaynatın.
1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.
Kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.
Karışımı soğutup 15 gün boyunca yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize sürün.Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Kirpikleri gürleştirmek için

Eşit ölçüde hint yağı ve badem yağını bir şişede karıştırıp 15 gün boyunca akşamları yatmadan önce gözlerinize kaçırmamaya dikkat ederek kirpiklerinize dipten uca doğru sürün.

Kirpik Dökülmesi, yanlışlıkla yanma veya kesilmesi gibi durumlarda insanın canını oldukça sıkan ve biranda aynaya bile bakamaz hale getiren bu gibi durumlarla karşılaşanlar için bitkisel yöntemler veya takma kirpikler imdada getişiyor. Sağlık lı Kirpikler

Gülhan Beydemir Doğal Yöntemlerle Kirpik Dökülmelerini Önlemek İçin :

** 1 Bardak ılık çaya 1 gr. dövülmüş kinin katılmalı, kirpikler ve kirpik dipleri bu su ile, kiprit çöpüne pamuk dolayarak ya da kulak pamuğuyla ıslatılmalıdır. Bu dökülmeyi önler. Bu su, her 3 günde bir yeniden yapılmalıdır, aksi halde bayatlar.

Aslı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla