Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.12.2018, 00:05   #6 (permalink)
Birkan
Mutluluk hayal oldu sen gittin gideli...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Forum Kullanıcılarının Dikkatine Google AdSense Politikaları

Alıntı:
Narsinha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


O forumda aktif takılan kişiler genelde Knight Online oyuncuları tayfası, siteyi takip etmiyorum ama genel hitini bizden fazladır diye düşündüğüm tek genel forum orası.Ben sana şunu söyleyim TR'de forum oyunları oynayan 100-150 kişi vardır ve her forumda üyelikleri vardır bu da bir kitledir.Forum Oyunlarını google de bunlar aratır, sıradan bir vatandaş aratmaz ya da güzel avatarlar vs konuları.Sitenin hitap ettiği kitle de önemli.Bir genel forum sitesini öne çıkaran, hit konu ve o konudaki özgün yorumlarıdır.
Forum işlerinden sizin kadar anlamam ama burası daha iyi ve rahat. Zaten oradan sonra kullandığım 2. forum burası, başka kullanacağımı sanmıyorum.

Takip edilecek bir site değil zaten, baştan aşağı torpil geçiyor orada. 2 yıl önce kendimi banlattım dahada girmem buraya banlayın diye. Banlandıktan 3 ay sonra baktım, görevli olduğum bölümler yokları oynuyordu, halende öyledir. Eğer arkan varsa 1 haftada asistanlıktan adminliğe geçiyorsun. Emeğinin hakkıyla çalışanlar uyutulsun tabi. Ben süper moderatörlüğe kadar yükseldim, orada bıraktım. Yöneticilik yapmadım hiç, adam banlamayı bilmem yani

Birkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla