Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.12.2018, 13:14   #1 (permalink)
Brisingr
Iron Lady

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2019 Yılı Akrep Burcu Yorumu


2019 Yılı Akrep Burcu Yorumu




OCAK AYLIK YORUMU

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Akrepler 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında Mars-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İşlerimize ağırlık vereceğiz. Ancak sağlığımıza özen gösterelim. Enerjimiz oldukça yüksek. Planlı, programlı çalışırsak başarılı oluruz. Günlük hayatta sık sık karşılaştığımız insanlarla ilişkimize dikkat edelim. Agresif davrananlar olabilir. Biz de böyle yaklaşım gösterebiliriz. İşimizde araç ve gereçleri kullanırken tabii ki dikkat edelim. Bakım, onarım ve tamirini yaptıralım. Mars-Koç burcu seyrinde, ister çalışalım ister evde olalım, hayattan memnun muyuz sorusunu kendime sormamıza neden olur. Düzenlenmesi gerekenler canınızı sıksa da, üstesinden gelirsiniz. Fakat çevrenizde bulunan kişilerle aranızda sorunlara neden olabilir. Gerginlik yükselebilir. Detaylı işlerden pek hoşlanmazsınız. Çabuk sonuç almak istersiniz. İşinizden memnun değilseniz, iş değiştirmeyi düşünürsünüz. Başka planlarınız varsa bunları yürürlüğe koymayı arzularsınız. Kendinizi çok yormayın. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Sert sporlar yapıyorsanız dikkat edin.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, çevremizdeki insanlarla, iş, eğitim amaçlı konuşmaların veya yaşça büyük kişilerle sohbetlerin ciddiyetin ve disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Yeni bir yıla adım atmamıza birkaç hafta kalmış durumda. Şöyle ciddi biçimde hem hedefinizi hem mali konuları, hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri ele almanızda yarar var. Siz de istesiniz de istemeniz de, bu dönem iş konularını öne çıkarıcıdır. Ailevi meseleler üzerinde düşünmeyi sağlar. Sizin kişisel ihtiyaçlarınızı hangi yolla karşılayacağınız önemlidir. Bazen karamsar düşünmeye neden olabilir. Çünkü insan bastığı yeri bilmekten yanadır. Çevre ilişkilerinde belli bir mesafe duygusu ön plandadır. Yani öyle herkesle pek sıkı fıkı olmak istemezsiniz. Genelde güvendiğiniz insanlarla konuşmayı tercih edersiniz.

6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması olumlu görünümleriyle birlikte sizleri kendinizi ispat edeceğiniz, sorumluluk alarak büyüyeceğiniz bir yola yöneltiyor. Çevrenizle olan her türlü ilişkiniz güçleniyor. Kendinizi, yaptığınız işi, yeteneğinizi, bilgi ve tecrübenizi göstereceğiniz alanda söz sahibi olacaksınız. Önümüzdeki bir yıllık süreç sıkı çalışma, sorumluluk, ciddiyet içeriyor. Ancak bunlar gözünüzü korkutmasın. Çünkü siz gayet kolaylıkla her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Önünüzdeki taşları tek tek atlayarak amacınıza ulaşabilirsiniz. Yol yolcusunu bekliyor ve siz bu yolun yolcusu olarak kendinize güvenli ilerleyeceksiniz. Bu Tutulmanın görünümleri size önemli ve güçlü insanlardan gelecek desteği işaret ediyor. Eğer işiniz sanatla ilgiliyse veya fiziksel ve ruhsal eğitmenlikle alakalıysa bu Tutulma yeni bir proje ve çalışmaların göstergesidir. Bu alanda kendinizi gösterirsiniz. Bu konulara ilgi duyarsınız. Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konularda da etkili olan bu Tutulma, hayallerinizdeki kişiye rastlamanızı müjdeliyor. Devam eden ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşanacak. Başkalarına destek olacak, aynı desteği siz de ilahi bir ikram olarak göreceksiniz.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Akrepler 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasındaki Venüs-Yay burcu dönemi, finansal anlamda bir hareketlilik getirecektir. Yabancı dil, yolculuk, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destekler göreceklerdir. Bu süreçte bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Bir de Jüpiter-Yay geçişini hesaba katarsak, bereketli, şanslı bir dönem sizi bekliyor. Endişeler yok olur, iyimserlik yükselir. İnancınız ve pozitif düşünmeniz size yeni kapılar açar. Her işten zevk alırsınız, arzu ettiğiniz alışverişleri yaparsınız. Ancak ufak bir tavsiyede bulunayım. Har vurup harman savurmayınız. Çünkü gereksiz birçok ürünü aldığınızı daha sonra fark edersiniz. Sevdiklerinize hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider.

14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Akrepler, 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ailevi ilişkiler, çalışma hayatınızla ilgili konular, insanlarla bağlantınız, bireysel kararlılığınız ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Özgürce geleceğinizi şekillendirmek isteğiniz yoğun. Ancak bir yandan da tam olarak ne yapacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hangi iş alanı sizin için daha uygun veya hangi alan kazandırıcı olur. Kimlerden destek görebilirsiniz veya kimlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Akrepler, 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi, kendimizi güvende hissetmek ve hayatımızı sağlam temeller üzerine inşa etme arzumuzdur. Kendimizi geliştirmek ve açılımda bulunmak sürecidir. Bir devrin kapanışı ve yeni bir sayfanın açılması halidir. Burada kendi varoluşumuzun anlamını keşfedeceğiz. Kendimize yeni bir yol, hedef ve amaç belirleyerek ilerleyeceğiz. Bu Tutulma anlamsız, stres yaratıcı, zihnimizi ve bedenimizi yoran, bizi rahatsız eden her şeyden uzaklaşmamızı sağlayacak. Öylesine, mecburen değil içimize sindirerek karalar vereceğiz. Dediğim gibi eski bitiyor, yeniye yer açıyoruz. Bakış açımız değişiyor. Bu Tutulma aileden uzaklaşmak, oturduğunuz yerde başka bir yere taşınmak anlamına gelirken, bunlar zoraki değil, yeni bir yaşam kurmak için olacak. Gurur, kibir, benim dediğim tarzda değil, benim için ihtiyaçlarım bunlar, şu yolda ilerlemeliyim diyerek kendiniz bu yeniliğe evet diyeceksiniz. Har vurup harman savurmayacak, paranızı hesabınızı bileceksiniz. Girişimde bulunarak, kariyer hedefinizi belirleyerek ilerleyeceksiniz. Toplumda kendinizi ifade edeceksiniz ancak bu boş bir ifade olmayacak. Gerçekten bir hedefiniz olmalıdır. Sadece yapmış olmak, birilerine kendinizi ispatlamak veya üstünlük sağlamak için değil, ne istediğinizi bilerek hedef koyacaksınız. Bunlar olmadığı takdirde işten ayrılabilir, aileden kopabilir, egonuz yüzünden zarar görebilirsiniz. Bilinçli olmalısınız. Zihin ve beden uyumunuzu sağlayan işlere yönelmelisiniz. Gereksiz zaman kayıplarından uzak durmalısınız.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içi ilişkilerimizde ister eş ister büyüklerimizle yaşıyor olalım, arkadaşlık etmek, yoldaş olmak önemlidir. Çocuğunuzun, eşinizin, büyüklerinizin, dost bildiklerinizin sorunlarını birlikte aşabilmek, çözüm bulmak önemlidir. Birbirimizle konuşmalıyız. İçimizdekileri paylaşmalıyız ve bundan da pişman olmamalıyız. Bu geçiş, mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-19-20-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-9-15-16-21-22
Aşkta En Şanslı Günler : 10-11
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-30-31

Yeniay : 1-2-27-28-29
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 14-15-16-17
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ŞUBAT AYLIK YORUMU

1-10 ŞUBAT ARASI

Sevgili Akrepler 4 Şubat saat 01:29 - 1 Mart saat 19:45 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönem disiplin edicidir. Akrepler iş hayatında daha çok sorumluluk almaya, akıllıca düşünmeye gayret ediyorlar. Kardeşiniz veya yakınınız olan kişilere karşı sorumluluk duyarsınız. Yeni bir projeye dahil edilmeniz istenebilir. Çok sıkı çalışmanız gerekebilir. İş girişimlerinde bilgi-deneyim-tecrübe ve referanslarınıza bakılır. İlişkilerde kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Venüs-Oğlak geçişi yaşça ve ruh olarak olgun kişiyi tercih etmenizi sağlar. Çocukça davranan, sorumsuz bir partnere tahammül etmeniz zordur.

5 Şubat saat 00:03 Kova burcunda doğacak Yeniay, önümüzdeki bir aylık süreçte farklı bir yaşam sürmek arzusunu vurguluyor. Bir şeyler yapmak, değişmek, canlanmak niyetindeyiz. Baskı, kısıtlanma, rahatsızlık hissettiğimizde sabır göstermeyeceğiz. Ev içinde değişim yaşanabilir. Sözgelimi bir arkadaşımızla ev tutabiliriz. Evden ayrılmasak bile bazı ufak tefek değişiklik yaparak mutlu olmaya çalışırız. Ailemizle yaşıyorsak, bize karışmalarından hoşlanmayız. Anne ve baba Akrepler bu dönemde çocuklarının bireysel hareket ettiklerine şahit olurlar. Arkadaşlarını eve çağırırlar ve size sormazlar bile. Tabii ki bütün bu yenilik ve özgürlük hareketlerinin etkili olması için para şarttır. Tutulmanın görünümleri aceleci kararların işaretçisidir. İstediğimiz değişimi gerçekleştirmek için epeyce para harcarız. Bunun ayarını bilmeyiz. Akrepler bu Yeniayda, sıradan bir hayat yaşamak istemeyecekler. Ne olursa olsun bir değişiklik olmalı veya istedikleri gibi yaşam sürmemeliler. Evli Akrepler de eşlerinin kendilerine ayak uydurmasını isteyecekler. Belki yeni bir eve taşınmak, ev içinde bir değişiklik yapmak isteyecekler. Bu Yeniay bir tayin, terfi veya iş değiştirme yoluyla yaşanacak değişimin göstergesidir. Parasal şartlar uygunsa bunu yapmakta tereddüt etmezsiniz.

10 Şubat saat 13:50 - 5 Mart saat 21:19 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür astrolojik olarak, hayallerin güçlendiği, gerçekçi düşünmenin zorlaştığı, sanki güzel bir film izler gibi yaşamı ele almak istediğimiz süreçtir. Aşk, zihnimizi arındıran, bize farklı bir dünyanın kapılarını açan bir rehbere benzer. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler. Ben derim ki, gerçekçi olmayı, ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeyi unutmayın. Bu süreçte, sanatsal faaliyetlere, mistik konulara, hobilerimize zaman ayırabiliriz.

11-17 ŞUBAT HAFTASI

Sevgili Akrepler, 14 Şubat saat 13:51 - 31 Mart saat 09:12 tarihleri arasındaki Mars-Boğa geçişinde, ilişkimizi uzun ömürlük, güven, istikrar, sadakat ve huzur ilkeleri çerçevesinde ele alacağız. Bu dönemin özünde zaten bu yatmaktadır. Hiçbir şey şansa bırakılmaz, risk alınmaz, insan kendini güvende hissetmediği bir ilişkide mutlu ve doyumlu olamaz. Tabii ki yine bu süreçte kişi, kendi ihtiyaçlarını öncelikli ele alırken, beraberlik tercihini de bu şekilde yapar. Hatta maddi açıdan rahatı yerindeyse, sorunları pek kafasına takmaz. Bir başka önemli husus, Mars-Boğa geçişini yöneten Venüsün Kova ve Balık burcundaki seyirleridir. Evet belki uzun ömürlü bir ilişki istiyoruz ama ondan daha önemlisi, partnerinizle aynı yolda yürüdüğünüzü hissetmek, bilmek arzunuzdur. Birbirine baskı yapmadan, her şeyi konuşabilmek kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacaktır. Bunlar olmadan tatmin olmanız kolay değildir.

18-28 ŞUBAT HAFTASI

Sevgili Akrepler, 19 Şubat saat:02:04-21 Mart saat:00:58 arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş süresince, aşkı ve hayatı ele alış biçiminiz hassas, sezgisel, romantik tarzda gelişebilir. Kişi hem mutlu olabileceği ortamlar arar hem de problemlerinden kurtulmak ister. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemelidir. Başkalarına karşı iyi niyetli olmak, sevgilimize karşı bağlılık hissetmek, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak hoş gibi durabilir. Ancak akıl baştan gitmeden, şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeden. Ruhsal etkileşime bir hayli açık olduğumuz bu süreçte, eğer ilişkimiz veya herhangi bir şey bizde çelişkiler uyandırırsa, durup olan bitene iyice bakalım.

19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, bir projenin yürürlüğe konulması, bir işin tüm detaylarıyla gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanması yönünde olumludur. Tabii ki içinizin rahat etmediği noktalar olabilir. Birileri eleştirebilir veya hoşlarına gitmediğini belirtebilir. Bunlara olumsuz bakmayalım. Bu Dolunay, zihnimizin duyarlı çalışmasını sağlıyor. Bu duyarlılık olumsuz bir durum değildir. Sanat, mistik konular, psikoloji gibi alanlarda verimli çalışmamızı sağlar. Senaryo yazmak, günce tutmak, insanlarla empati yapmak, sevdiklerimize yardımcı olmak bizim için rahatlatıcı, faydalı ve olumlu hislerle hayatı kucaklamaktır. Dolunayın Merkür-Neptün kavuşumuyla örtüşmesi, ılımlı düşünmek ve hayal gücümüzün sınırsızlığında dolaşmak gibidir. Aşkta romantik sözler, duyarlı yaklaşımlar bizi cezp eder. Hayat bizi zorlarken, gerçekler sürekli aklımızı zorlarken, böyle bir durum ruhumuza iyi gelebilir. Ancak yine de, güven olgusu maddi-manevi anlamda bizi düşündürür. Güzel bir şeyler duymak iyidir de, ne kadar gerçektir? Bunları bilmek isteriz. Diyelim ki evliyiz ve çocuklarımız var. Ancak sorunlarımız yüzünden sıkıntılıyız. Bu durum sorunlara rağmen evliliği sürdürmeye neden olur. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir. Bu Dolunayın özünde gerçekçilik kadar hayalcilik de bulunuyor. İnsan bir şeylere kendini inandırmak istiyor ancak inandığı şey kendini memnun etmiyor. Bu çelişkiler büyük sorunlara yol açar mı? Hayır ama zihnimizi yorabilir.

ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-16-20-24-25-28
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-18
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27

Yeniay : 23-24-25
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 11-12-13
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MART AYLIK YORUMU


1-10 MART ARASI

Sevgili Akrepler 1 Mart saat 19:45 - 26 Mart saat 22:43 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Kova burcu sürecinde genel olarak ailevi ortamdaki ilişkileriniz, paylaşımlarınız, birbirinize olan ilginiz, sevginiz, uyum ve uyumsuzluklarınız tümüyle önemli hale gelir. Ne kadar değerli bulunduğunuzu bilmek istersiniz. Bir sıkıntınızı, iş veya özel hayatınızla ilgili bir meseleyi dile getirdiğinizde size yardımcı olunmasını arzularsınız. Düşüncelerinize önem verilmesini, kararlarınızın saygıyla karşılanmasını beklersiniz. Eğer kendinizi huzur ve emniyette hissettiğiniz bir yerde yaşıyorsanız tabii ki mutlu olursunuz. Fakat iş, eş, para, aile veya yaşanılan ortamda rahatsız edici durumlar varsa size uymayan şartlar nedeniyle canınız sıkılabilir. Bir başka önemli nokta, Venüs-Kova geçişini yöneten Uranüsün Boğa burcunda ilerleyişidir. Bekarlar evlenebilir. Sıkıntılı sorunlu ilişkiler bitebilir. Her ne olursa olsun bilelim ki, eğer bir şey bitiyorsa, bize uygun olmadığı ve zaman kaybettirdiği içindir. Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir. Sizler de ilişki tercihlerinizi yeniden gözden geçiriniz.

5 Mart saat 21:19 - 28 Mart saat 16:59 tarihlerinde Merkür-Balık burcunda gerileyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde bir iç gözlemde bulunmamız gerekecek. Merkür geri hareketi olumsuz bir süreç değildir. Bilinçaltımızda öyle bir yer etmiş ki, duyduğumuzda hemen, eyvah diyoruz. Neden Eyvah? Korktuğumuz için mi, tekrar bakmak işimize mi gelmiyor, yoksa kendimize güvenmiyor muyuz? Hepsi olabilir veya bir kaçı. Burada asıl nokta, bizim kendimize sorular sormamız, kendimize bir bakmamız. Nasıl yaşıyoruz, sevgili seçerken neleri kıstas almaktayız, hayatın güzelliklerinin tadına varma yöntemlerimiz ne? Yaratıcı yeteneklerimizi ortaya koyuyor muyuz, en azından hobilerimize zaman ayırıyor muyuz? Acaba biz kendimizin farkında mıyız? Sürekli çalışıyor hiç mi kendimize dikkat etmiyoruz? Çocuk olgusunun hayatımızdaki yeri nedir? Çocuklarımızla ilişkimiz ne düzeyde? Bunları ele aldığımızda, kendimize sorular sorup, bağımlılıklarımızı gözden geçirdiğimizde belki de tespit ettiğimiz her bir nokta, bundan sonrası için bir umut olacaktır.
Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinden önceki bir hafta (26 Şubat-4 Mart) ve bitiş tarihinden sonraki bir haftalık (29 Mart-4 Nisan) süreci gölgeli günlerdir. Geri hareketin etki süresine dahildir. Yukarıda yorumunuzda belirtilen noktalara dikkat edilmelidir)

6 Mart saat 19:04 Balık burcunda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geliyor. Görünümleri olumlu ancak zaman faktörünü göz önüne alarak sabırlı olmak gerekiyor. Aşk hayatımız özellikle gündem maddemizde baş sırayı alacak. Maddi-manevi anlamda güçlü bir partnerin varlığına ihtiyaç duyuyoruz. İlişkimiz bu konuda bizi mutlu ediyorsa sorun yok. Ancak şartlar zorluyorsa, duygu ve düşüncelerimizi açıklamak isteyeceğiz. İsteyeceğiz de, köprüleri atmak şeklinde olmamalı. Görünümler olumlu demiştim. İstenirse her sorunun üstesinden gelinir. Karşımıza bu Yeniayda birisi çıkabilir. Uzun zamandır ilişkimiz yoksa, bu kişinin duruşu ve gücü bizi etkileyebilir. Ancak geri hareket döneminde dikkatli olmak, resmin bütününe bakmak yararlıdır. Bir iki hafta önce ayrılmış çiftler bu Yeniayda tekrar bir araya gelebilirler. Konuşup anlaşırlar ve devam ederler. Ancak unutmayalım. Problemler kendini hatırlatabilir. Gerçekçi olalım. Daha önce alınmış evlilik kararı tekrar gözden geçirilir. Hazırlıklar için etkili bir süreçtir. Bir iki hafta önce başvuruda bulunduğunuz işten cevap gelebilir. Sizi ikinci bir görüşmeye çağırırlar. Bugünlerde randevular ertelenirse üzülmeyin. Merak etmeyin çağırırlar. Hazırlıkları bitmiş projeler yürürlüğe konabilir. Yaşça büyük kişiler veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz.

11-17 MART HAFTASI

Sevgili Akrepler bu hafta, İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, çevrenizdeki insanları coşturmak, neşeyle kucaklamak arzunuz gayet yoğundur. Ayrıca parasal konulardaki sıkıntılarınızın üstesinden gelmek ve kendinizi güvende hissetmek arzunuz da yoğundur. Bugün olayları ve içinde bulunduğunuz durumu ele alırken iki yönlü düşünebilirsiniz. 1-Karar vermeniz gereken bazı konularda zaman kazanarak gerekli bilgileri toplamak 2- Başkalarının ne düşündüğünü öğrenmek için sorular sormak. Bu sayede aşırı duyarlılık gösterdiğiniz mevzularda kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün olabilir. Tabii ki konu para oldu mu, bu aralar hassassınız. Bu gayet doğaldır. Ancak siz, yetenekli olduğunuz alanlara yönelin ve sosyal ilişkilerinizi güçlü tutun. Böyle davranmakla, yeni kazanç yolları keşfedebilirsiniz. Lütfen pes etmeyiniz. Olur mu? Bir de önemli nokta, Merkür-Balık burcunda geriliyor. Sadece bu hafta değil, 28 Mart tarihine kadar, aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde bir iç gözlemde bulunmamız gerekecek. Eş veya sevgilide neleri önemsiyoruz? Hayatın güzelliklerinin tadına varma yöntemlerimiz ne? Y yeteneklerimizi ortaya koyuyor muyuz, en azından hobilerimize zaman ayırıyor muyuz? Acaba biz kendimizin farkında mıyız? Sürekli çalışıyor hiç mi kendimize dikkat etmiyoruz? Çocuk olgusunun hayatımızdaki yeri nedir? Bunları mutlaka gözden geçirelim.

18-24 MART HAFTASI

Sevgili Akrepler, 21 Mart saat:00:58-20 Nisan saat:11:55 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında, iş hayatınızda kendinizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Bunlar tabii ki olumludur. Ancak bu geçişte dikkat etmeniz gereken nokta, aceleci kararlar vermemektir. Bir de unutmayalım. Güneş-Koç burcu geçişini Mars yönetiyor. Mars-İkizler burcunda ilerliyor. İş yaptığınız, paylaşımda bulunacağınız, birlikte çalışacağınız kişilere, miras, hisseli paralara, eş ve iş ortaklarınıza, güven olgusunu ilerisi adına düşünecek şekilde dikkat ediniz ve ölçüp tartınız.

21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda oluşacak Dolunay ilişkinizle alakalı soru işaretlerine yol açabilir. Hislerinizi açıklamakta, gördüğünüz yanlışı dile getirmekte zorlanabilirsiniz. Aslında sizin de hatanız olmasına rağmen, başkası yüzünden böyle davrandığınızı düşünürsünüz. Maddi, manevi, alışkanlık veya başka nedenlerle ilişkiyi sürdürmek işinize gelir. Ancak bu doğru bir seçim olmaz. Kimi Akrepler bu Dolunayda, imkansız bir aşka tutulabilir. Bu kişi bir başkasıyla evli olabilir, sizinle cinsel yönden ilişkiyi sürdürüyor olabilir. Bazı Akrepler, bir ilişkiyi sürdürürken, bir başkasına aşık olabilir. Bu durum, zorluklara yol açabilir. Bütün bu olumsuz etkenleri göz önüne alırsak, ilişkilerde gerçekçi olmanın önemi bu Dolunayda büyük. Eğer sorunlar varsa, oturup konuşun. Halledilecek bir problemi içinden çıkılmaz hale getirmeyin. Yanlış giden bir şeyi sürdürmeyin. Bu Dolunayda bekar Akrepler evlilik kararı alabilir. Ancak bu kişinin maddi durumu, aile yapısı, geçmişte yaşadıklarını es geçmeyiniz. Onu tanıyınız. Merkür gerilediği için hayalci düşünmeye açığız. Geçmiş gelecek arasında bir yerlerde takılıp kalabiliriz. Dolunayın yöneticisi Venüsün, Mars ile yaptığı zorlu görünüm, evlilik-boşanma veya bir yere taşımanın, bağımsız olma arzumuzun göstergesidir. Ani karar almaya meyilliyiz. Kafamıza göre hareket etmekten yanayız. Sağlığınıza özen gösteriniz. Kontrollerinizi ihmal etmeyiniz.

25-31 MART ARASI

Sevgili Akrepler, 26 Mart saat 22:43 - 20 Nisan saat 19:10 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Tutkulu, istekli bir şekilde ilişkilere bakmaktan yanayız. Romantizm, ılımlılık, şefkat ararız. Aşk hayatımızla ilgili konularda ılımlı düşünürüz. Kimseyi kırmak gücendirmek, sonra da uğraşmak niyetinde değiliz. Romantik sözlere, güzel niyetlere, sevgi dolu buluşmalara açığız. Ancak bir yandan da tabii ki dikkatliyiz, bize ait olanı sahipleniyoruz, tutkuluyuz. Geçmişte yaşananlara endişeden uzak, iç gözlemde bulunarak bakabilmemiz kolaylaşır. Hani bazen insan aşkta kendini garip, kafası karışmış, gerçeklerden uzaklaşmaya hazır bir halde hisseder ya. Çünkü canınız acıyordur. Belki yaşadığınız eski tecrübeler veyahut mevcut sorunlarınız sizi baskı altına almıştır. İşte Venüs, dönemi bunları restore edicidir, moral yükseltir. Aşkta ılımlı paylaşımın, hoş duyguların, yücelen sevginin işaretçisidir. Partnerimizin bize olan güzel yaklaşımları ve romantik jestleri hoşumuza gider. Öyle para pul gözümüz pek görmez. İsteriz ki, sevgilimiz bizi el üstünde tutsun. Ancak ben derim ki, ilişkisi yeni başlayanlar, karşınıza çıkan kişiye dikkat edin, onu tanıyın. Hemen kanmayın.

28 Mart saat 16:59-17 Nisan saat 09:00 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür astrolojik olarak, hayallerin güçlendiği, gerçekçi düşünmenin zorlaştığı, sanki güzel bir film izler gibi yaşamı ele almak istediğimiz süreçtir. Aşk, zihnimizi arındıran, bize farklı bir dünyanın kapılarını açan bir rehbere benzer. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler. Ben derim ki, gerçekçi olmayı, ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeyi unutmayın. Bu süreçte, sanatsal faaliyetlere, mistik konulara, hobilerimize zaman ayırabiliriz.

31 Mart saat 09:12 - 16 Mayıs saat 06:09 tarihleri arasında Mars İkizler burcunda ilerleyecek. Miras, hukuk, yatırımlar, ilerisine yönelik düşündüğümüz her şeyin çok dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. İş yaptığınız, paylaşımda bulunacağınız, birlikte çalışacağınız kişilere, miras, hisseli paralara, eş ve iş ortaklarınıza, güven olgusunu ilerisi adına düşünecek şekilde dikkat ediniz ve ölçüp tartınız. Başkalarından elde edeceğiniz paralarla gecikme ve belirsizlikler meydana gelebilir. Bütün bunları göz önüne alarak bu dönemde dikkatli olmanız, artı ve eksi yönleriyle meseleleri ele almanız yararlıdır. Merkür geri hareketi 28 Mart tarihinde sona erse de, gölgeli günleri 4 Nisana kadar etkili olacak. Onun için bastığımız yeri bilelim diyorum.

MART Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-15-16-19-20-23-24-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-11-17-18-30-31
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

Yeniay : 23-24-25
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 10-11-12
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

NİSAN AYLIK YORUMU

1-7 NİSAN HAFTASI

Sevgili Akrepler, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle Koç burcunda doğacak Yeniay, günlük hayatın ritmini hızlandırıyor. Bireysel hareket etme ihtiyacı yükseliyor. Zihnimizi rahatlatıcı, bedenimizi güçlendirici aktivitelere yöneleceğiz. Egzersiz yapacağız, diyetimize özen göstereceğiz. Amacımız sağlıklı yaşamak, kendimizi iyi hissetmek olacak. Mars İkizlerde ilerlediği için bu Yeniay, başkalarıyla ilişkimizi iki yönlü geliştirecek. Bazen tartışacağız, hakkımızı savunacağız, araştıracağız, bilgileneceğiz ve çıkarlarımızı düşüneceğiz. Bazen de kafamızı boşaltmak, rahatlamak isteyeceğiz. Hesabımıza uymayan bizi rahatsız eden bir şey olursa fikrimizi söylemekten kaçınmayacağız. Kişiden kişiye değişen bir duruşumuz olacak. Bize gerçekten insanca yaklaşan, empatide bulunan, iyiliğimizi düşünen kişilerle tartışmak yerine anlaşmak isteyeceğiz. Tam tersi kişilerle kıyasıya bir mücadeleye girişmekten kaçınmayız. İşimizi isteyerek, severek, içimizden geliyorsa canla başla yapacağız. Birileri zamanımızı çalıyor, bizi bir şeylere mecbur ediyorsa, buna kayıtsız kalmayacağız. İş ortamında bir şeyler değişebilir. Yenilikler olabilir. Sorumluluk almanız söylenebilir. Sıkı çalışmak gerekebilir. Yaşça ve konum itibariyle etkili kişilerle yapılacak toplantı ve görüşmelerde dikkatli olmakta yarar var. Önemli bir sağlık probleminiz varsa doktora gösteriniz. Ağır sporlardan kaçınınız.

8-14 NİSAN HAFTASI

Sevgili Akrepler, Yengeç burcunda oluşacak ilkdördün, 8-14 Nisan haftasının etkili görünümüdür. Ailenizle alakalı konular, eğitim hayatınız, mesleki uzmanlığınız, gönül meseleleriniz gibi geniş bir yelpaze içinde, sahip olduğunuz değerlerinizi koruma ve kollama ihtiyacınızı gayet önemli hale getiriyor. Hedefinize varmak ve hak ettiğiniz konuma ulaşmak arzusu ister istemez içinizde büyük bir hırs yaratabilir. Bu hırs doğal olarak sizi besler, büyütür ancak bir o kadar da hassaslaştırır. Acaba doğru yolda mıyım, gerçekten ne yapmak gerekiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim türden sorular kafanızın içinde dönüp durur. Peki ne yapmak gerekiyor? Kendinize güvenmekten asla vazgeçmeden, yeteneklerinizin farkında olarak duruma bakınız. Yeniliklerde bulunmak için duygularınızın değil mantığınızın sesine kulak veriniz. Geçmişte yaşananlar ters gitti diye veya tam tersine çok iyiydi de şimdi işleriniz bozuk diye gerilmeyiniz. Çünkü bilirsiniz ki, bunun gibi neler gördünüz, neler geçirdiniz. Sinirlerinize hakim olunuz ve bilinçli bir şekilde hareket ediniz.

10 Nisan saat 20:01-11 Ağustos saat 16:37 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda gerileyecek. Sizler bu süreçte, kazanç anlamındaki işlerinizi, birikim, yatırım ve finansal durumunuzu, koşulları-şartları gözden geçireceksiniz. Hayatınızı nasıl kazanıyorsunuz, nasıl bir bütçe düzenliyor, ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz? Bunlara bakmak gerekiyor. Bazen hesabımızı bilmeyiz, açılırız, gereksiz alışverişler yüzünden zorlanırız. Farkında bile olmadan kendi kendimizi zora sokarız. İşte geri hareket süresince, maddi-manevi değerlerin hayatımızdaki önemini tekrar tanımlayacağız. Kendi ihtiyaçlarımız, beklentilerimiz ile kazancımız arasındaki farkı gözlemleyeceğiz. Bütçemizi yeniden oluşturacağız. Yetenek ve becerilerimizi geliştireceğiz. Kimseye güvenmeden kendi ayaklarımızın üzerinde duracak şekilde hareket edeceğiz. Kazancımızı hangi alanda değerlendirmek gerektiğinin farkına varacağız. Amacımızı, hedefimizi belirleyeceğiz. Belki her şeyin paraya dayalı olduğunu düşüneceğiz, belki de kazandığımız ekmeği huzurla yemenin kıymetini anlayacağız. Bu dönemde karşımıza çeşitli fırsatlar çıkabilir. Daha fazla kazanacağımızı düşünürüz. Ancak bunlar ne derece doğrudur ve uygundur. İşte bunları geri hareket süresi içinde dikkatlice ele alarak, analiz ederek anlayabiliriz. Geri hareket sonrası değerlendiririz.

15-21 NİSAN HAFTASI

Sevgili Akrepler, 17 Nisan saat 09:00 - 6 Mayıs saat 21:25 tarihlerinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatıyla ilgili konularda kendimizi tutamamaya, fikirleri açıklamaktan çekinmemeye yol açabilir. İş arayanlar için bu süreç girişim isteği doğurur. Ancak dikkatli olacağız. Önümüzdeki şartlara iyi bakacağız. Merkür seyrini yöneten Mars, şu aralar İkizler burcunda ilerliyor. Mali konularda hızlı kararlar verebiliriz. Hesabımızı bilelim. Çalışma şartlarımız sağlığımızı bozuyorsa veya iş ortamında gereksiz tartışmalar verimi düşürüyorsa, ilgili kişilerle görüşmemizde yarar var.

19 Nisan saat 14:13 Terazi burcunda ikinci kez oluşacak Dolunay, değerlerimizi koruma ve kollama çabamıza karşılık başkalarını idare etmenin sıkıntısını yaşadığımızı işaret ediyor. Geçtiğimiz haftalardan bu yana bir şeyleri toparlamaya, düzenlemeye çalışıyoruz ancak tatmin değiliz, boyun eğiyoruz veya susuyoruz. Bu bazen ilişkimiz yüzünden oluyor, kimi zaman verimli olmayan iş veya kişiler nedeniyle yorgunluk şeklinde kendini hissettiriyor. Tabii ki bedenimize ve ruhumuza önem vermeliyiz. Şartları olduğu gibi kabul etmeye bizi zorlayan ne varsa, gerçekçi bir şekilde duruma bakmalıyız. Kimin için kendimizden vazgeçiyoruz veya neler yüzünden zaman kaybediyoruz. Bu Dolunayda bütün bunların farkına varacağız. Venüs, yarından itibaren Koç burcunda ilerleyecek. Kendimize bir şeylerin yabancı geldiğini hissedeceğiz. Kendimizi merkeze koymak, arzu ve isteklerimize uygun bir günlük yaşam sürdürmek isterken içimizde bir yerlerde idare et, şuna sus, olgunluk sende kalsın, diyen bir ses duyacağız. Bu sese kulak vermeye öylesine açığız ki, bu bizi problemle mücadele etmek yerine, olanı olduğu haliyle kabullenmeye yöneltir ki, yanlıştır. Onun için, gerçekçi bakın. Yapıcı çözümler için, mantığınızın sesine kulak verin. İşbirliğinde, gönül birliğinde bulunan kişileri hayatınızda tutun. Keseri kendine yontanları değil, birlik ve bütünlüğe önem verenlerle olun. Bunlar çok önemli. Güzellik, bakım, estetik gibi sizi mutlu edecek tedavileri araştırın. Kendinize zaman ayırın ve güzel davranın. Bu Dolunayın bir başka yönü, ilişkide karşılıklı bölüşüm ve paylaşımın niteliği üzerinde durmaktır. Sizi bir arada tutan veya tutmayan nedenleri bu Dolunayda fazlasıyla önemseyeceksiniz. Ne alıyor, ne veriyorum, neler beni tatmin etmiyor gibi sorulara cevap bulacaksınız. Bir ilişkiyi devam ettirmek, büyütmek, beslemek, duygusal ve ruhsal anlamda doyuma ulaştırmak nedir? Bu ilişkide gerektiğinde değişime açık olmak, gelecekte mutsuz olmaktan iyidir cümlesini merkez alacaksınız.

20 Nisan saat:11:55-21 Mayıs saat:10:59 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sizlerin de tüm ilginiz ilişki ve iş ortaklığınızla ilgili konulara çevrilecek. Nasıl beraberliğimiz var, bu beraberlikte merkez aldığımız nokta nedir? İlişkinin kalitesi, özü, geleceği hakkında bir düşünmemiz gerekiyor. Karşımızdakine ne veriyoruz ve neler bekliyoruz? Bunların tespit edilmesi vaktidir. Maddi ve manevi anlamda güven içinde yaşamak arzusu tüm insanlarda vardır. Ancak sadece bir olguya dayalı ilişkiler yürümez. Sözgelimi kendimizi garanti altına almak için maddi anlamda düşünülen bir evlilik, sonrasında duygusal tatminsizlikle sonuçlanır. Sorunlar olduğu halde, sırf alışkanlık diye bir ilişkiyi sürdürmek de doğru olmaz.

20 Nisan saat 19:10 - 15 Mayıs saat 12:46 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte başkaları üzerinde etkili olup, taviz vermeyiz. Çalışma ortamında rekabetçiyiz. Zorlanmaya gelemeyiz. Ortam şartlarına, aldığımız ücrete, haklarımıza önem veririz. Girişimciyiz. Çıkarlarımızı biliriz. Zorluklar karşısında yılmayız. Yeter ki buna değsin. Bu dönem, yeni kararlar almak, öne atılmak hevesimiz yükseliyor. Venüs-Koç burcu geçişini yöneten güç Mars, bugünlerde İkizler burcunda ilerliyor. İş yaptığınız, ortaklık kurduğunuz, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkinizi güçlü tutmakta yarar var. Miras, hisseli para, iş sözleşmesi, sigorta gibi konular bugünlerde gündeminizde yer alıyor.

22-30 NİSAN HAFTASI

Sevgili Akrepler 30 Nisan saat 03:54 - 18 Eylül saat 11:47 tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreç, yakınlarımızla ilişkimizi, çevremizle ilgili meseleleri, ticaret, iletişim, eğitim hayatımızla ilgili konuları sorumluluk ve güvenilirlik ilkesi çerçevesinde yeniden ele alma dönemidir. Bu konularda verilmiş kararları tekrar gözden geçirmeliyiz. İhmal ettiğimiz sorumluluklar eğitimden iş hayatımıza kadar kendini hatırlatacaktır. Bunlara artık çok ciddi bakmamız gerekiyor. Eğitimdeki zorlukları düzenli, planlı, disiplinli çalışarak, ödevlerimizi zamanında yaparak, sorumlu davranarak aşabiliriz. Göz ardı ettiğimiz, tembel davrandığımız, görmezden geldiğimiz hangi mesele varsa, bu süreçte kendini hatırlatacaktır. Onun için bu sürece ek bir zaman gibi görüp bahsettiğim konulara bilinçli bakma zamanınız gelmiş demektir.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-16-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-13-14-27-28
Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23

Yeniay : 19-20-21
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 6-7-8
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MAYIS AYLIK YORUMU

1-5 MAYIS HAFTASI

Sevgili Akrepler, 5 Mayıs saat 01:45 Boğa burcunda doğacak Yeniay, ilişkilerde karşılıklı güven, huzur ve sürekliliğin temin edileceğini gösteriyor. Gayet olumlu bir Yeniay sizleri bekliyor. Maddi güvence de aynı şekilde önemsenecek. Hayatı birlikte geçirmeye kararlı çiftlere düğün için bu tarihi veririm. Anlaşamayan, ancak birbirinden vazgeçemeyen çiftlerin arasındaki buzları eriten bir Yeniay bu. Burada önemli olan birbirinize güven duymak, sorumlulukları eşit paylaşmak, yuvanızı dış etkenlere, zorluklara karşı korumaktır. Bağlılık çok önemli. Aşkın gücü ve yarattığı sinerji çok önemli. Bu Yeniay, hiç kimsenin huzursuzluk istemediğini gösteriyor. Kendi değerini bilen, yuvasını ve ilişkisini ayakta tutmak isteyen kişiler olacağız. Enerjiler bizi böyle yönlendirecek. Tabii ki bazı çiftler buna katılmayabilir. Bunun nedeni maddi-manevi güvencenin sağlanmaması halidir. Bir çözüm yolu bulmak için iyi bir zaman olduğuna göre, bu çiftler de doğru bir karar vereceklerdir. Yaşam arzumuz, aile olgusu, iletişim, bir arada yaşamanın güzelliği, keyif aldığımız aktivitelere yönelmek bugünlerde çok değerli olacak. Önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda kimileri evlilik kararı verecek, kimileri iş ortaklığında bulunacak. Amaç, şefkat sıcaklık ve birbirimize ihtiyaç duyduğumuzda yan yana olabilmek. İşte bu Yeniay, bunları tesis etmek açısından sizler için en güzel zamanı işaret ediyor.

6-12 MAYIS HAFTASI

Sevgili Akrepler 6 Mayıs saat 21:25 - 21 Mayıs saat 13:52 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, ilişkimizdeki maddi-manevi güvence ilkesi çerçevesinde düşünmemizi sağlayacak. Karşımızdaki kişiye, ortağımıza ve diğerlerine ne kadar güven veriyoruz veya biz ne kadar güven duyuyoruz. İlişkimizin niteliği çok önemli. Nasıl bir temel üzerine inşa edilmiş olduğunu anlamak gerekir. Karşımıza biri çıktığında onu iyi tanımak lazım. Öncelikleri nedir, nasıl bir davranış sergilemekte, mali anlamda sıkıntıları var mı, nasıl bir yaşam sürmüş ve biz bu ilişkide huzurlu muyuz? Bunlara bakacağız. Açık, net ve samimi bir diyalog bu süreçte çok önemli. Sevgiyi üretmek, çoğaltmak gerekir. Evlilik, boşanma veya iş ortaklıklarını menfaatlerimizi gözetmek doğaldır. Ancak sadece buna dayalı beraberliklerin uzun sürmeyeceğini de bilelim. Sadakat, değer bilirlik ilkelerini sorgulamak ve kafamızın içinde belirlemek için uygun bir süreç olduğunu belirtmek isterim. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 15 Mayıs itibariyle Boğa burcunda ilerleyerek ilişkide maddi-manevi anlamda gücü, konforlu yaşamı, güven olgusunu daha fazla önemseyeceksiniz.

13-19 MAYIS HAFTASI

Sevgili Akrepler, 15 Mayıs saat 12:46 - 9 Haziran saat 04:37 tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Zoraki değil, gönülden ve içten davranışlar bu dönemde önemlidir ve ilişkiyi köklendirir, güçlendirir, verimli hale getirir, büyütür. Venüs-Boğa geçişinde uzun ömürlülük ve güven ayrıca maddi anlamda kendimizi garanti altında hissetmek isteriz. Bu kriterler çerçevesinde ilişkileri ele alırız. Evlilikler de buna göre gözden geçirilir. Ancak her ilişki böyle midir, bu şekilde mi gelişir? Tabii ki tam tersi durumlar yaşanabilir. Bir beraberlik umduğumuz gibi başlamadığında veya yürümediğinde ne yapacağız. Eşimiz sadece kendi çıkarlarını düşünen biriyse ne olacak? Onun için değer ölçülerimizi, ilişkiye verdiğimiz önemi, kattıklarımızı ve aynı şekilde karşımızdakinin yaklaşım tarzını bu dönemde mutlaka gerçekçi şekilde gözden geçirmeliyiz. Böylece en doğru kararı verir, ona göre devam ederiz veya sonlandırırız.

16 Mayıs saat 06:09 - 2 Temmuz saat 02:19 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, çalışma evinizin de yöneticisi olduğu için, kendinizi geliştirme, daha geniş bir açıdan bakarak durumu görmek, eksikleri saptamak, hedefinizi belirlemek lazım. Bu gelişim, yüksek okulu kazanmak yoluyla olabilir veya eğitiminize ağırlık verip, daha hırslı bir şekilde çalışmakla gerçekleşir. Belki başka bir şehirde okuyorsunuz veya okuyacaksınız. Ailenizden uzakta olmak gücünüzü azaltmasın. -Benim bir hedefim var bunu elde etmeliyim diye düşünmelisiniz. Çalışanlar sizler de bu süreçte piyasa şartlarını gözetmeli, portföyünüzü genişletmelisiniz. Karşınıza güçlükler çıktığında bunları aşabilmek için mücadelenizi sürdürmelisiniz. Yurtdışı, yurtiçi, ülkeniz, yaşadığınız şehir nerede olursanız olun, yeter ki hedefiniz olsun ve bu hedefe ulaşmak için kararlı olun.

19 Mayıs saat 00:12 itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkilerde paylaşımın niteliğini, neleri önemsediğimizi veya tercihimizi neye göre yaptığımızı belirleyeceğiz. Bu gelinen bir noktadır. İki hafta önceki Yeniaydan bu yana yaşananların bir sonucudur. Rahat davranan, kendine göre düşünen, inatçı ve sadece arzularının, isteklerinin peşinden giden bir partnere tahammül etmeyiz. Aynı şekilde davranan biz olursak, karşı tarafın buna müsaade etmesi mümkün değildir. Görünen o ki, ilişkilerde yüzleşme, dönüşümde bulunma, yenilenme zamanıdır. Birbirinin ihtiyaçlarını maddi-manevi anlamda önemseyen, buna göre hareket eden çiftler evlenebilir. Tam tersi olanlar önemli bir testten geçecekler. Şimdi gelelim bir önemli noktaya. Dolunayın yöneticisi Mars-Yengeçte ilerliyor. Aile kurmak, sahiplenmek, korumak ve kollamak arzusu bir hayli yoğun. Ancak gerçekçi olmayı unutmayalım. Sorunlar varsa, bunları içimizde biriktirip, alışkanlık veya kendimize mazeretler yaratarak yanlış bir ilişkiye devam etmeyelim. Kol kırılır yen içinde kalır diyerek dertleri içimize atmayalım. Bunu karşı taraf da yapmamalı. Bunun faydası yok. Her şeye kişisel bakmayalım. Birbirimizi eleştirebiliriz. Ancak yapıcı çözümlere açık olalım. Evliliğin çok önemli bir karar olduğunu, her yönüyle düşünülmesi gerektiğini bilelim.

20-31 MAYIS ARASI

Sevgili Akrepler, 21 Mayıs saat 10:59-21 Haziran saat:18:54 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş süresince, kimlerle ortaklaşa iş yapıyor, yaşıyor, paylaşımda bulunuyorsanız bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Kararların gayet akıllıca ele alınması gerekiyor. Eğer bir güvensizlik söz konusu ise, eğer bir şeyler sizi kırıyor, incitiyor, kafanızı karıştırıyorsa problemin köküne inmek ve mantıklı düşünmek lazım. Uzun vadeli düşünmek lazım. Bu süreci yöneten Merkür-İkizler burcunda ilerliyor. Çıkarlarımızı gözetecek, parasal konularda akıllıca düşüneceğiz.

21 Mayıs saat 13:52 - 4 Haziran saat 23:04 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-İkizler burcu geçişi, parasal konularda uyanık olmanın ve çıkarlarımızı gözetmenin işaretçisidir. Nereden ne gelir, nasıl ikna edebiliriz, parayı nasıl değerlendirebiliriz, kimlerle bağlantıya geçeriz, bütün bunlar üzerinde durmakta yarar var. Hesabı bilme vaktidir. Eğer bir yatırım düşünüyorsak uzmanlara danışmamız gerekir. Aldığımız haberlerin aslını araştırmalıyız. Başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda, ortaklık ilişkinizde akıllıca hareket etmeye çalışalım. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Merkür ikizler burcunda zaten çıkarlarımız konusunda gözümüzü dört açmamızı sağlıyor. Düşünmeden borç altına girmeyeceğiz. Parasal alışverişlerimizde akıllı hareket etmenin faydası büyük.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 9-13-17-18-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-24-25-31
Aşkta En Şanslı Günler : 26-27
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

Yeniay : 17-18-19
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 3-4-5-6-31
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

HAZİRAN AYLIK YORUMU

1-9 HAZİRAN ARASI

Sevgili Akrepler, 3 Haziran saat 13:02 İkizler burcunda doğacak Yeniay, başkalarıyla maddi-manevi ilişkimize odaklanacağız. Sağlıklı, verimli ve güvenilir mi diye bakacağız. Özgür müyüz, yoksa başkalarına ihtiyacımız var mı? Parasal açıdan rahat mıyız yoksa ödemeler veya farklı sebeplerle sıkıntı yaşıyor muyuz? Duruma bakacağız ve neler yapabiliriz onu düşüneceğiz. Sözgelimi evlilik, iş ortaklığı veya birileriyle işbirliğine giderek rahatlayabiliriz. Başka bir yere taşınmayı düşünebiliriz. İmkanları daha iyi olan bir iş düşünebiliriz. İş alanımızda bir yenilik yapabiliriz. Bu Yeniayda önemli olan, yönümüzü tayin etmek ve gerçekçi bir planlama yapmaktır. Süregelen sıkıntılara veya sıkışıklığa çözüm bulmak en doğru yoldur. Evli isek, eşimizin tayin, terfi yoluyla hayatında bir değişim olabilir. Bunun üzerinde düşünürüz. Eğitimle ilgili bir gelişme olabilir. Sözgelimi okuyorsak, burs alabiliriz, uygun bir kredi alabiliriz. Önemli olan bu Yeniayda verilecek kararın, uzun ömürlü olmasıdır. Paramızın uygun iş veya konuda değerlendirilmesidir. Borcumuz harcımız varsa, bunların ödenmesidir. İlişkimizde bugünün değil, yarınların göz önüne alınmasıdır. Gerçekçi olmalıyız. Attığımız adımın farkında olursak, çok doğru karar vermiş oluruz.

4 Haziran saat 23:04 - 27 Haziran saat 03:19 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, geçmiş problemlerinize çözüm bulmanızda ve geleceğinizi şekillendirmenizde dikkatli ve mantıklı düşünmenin önemini gösteriyor. Hassas düşünmeye neden olabilir. Güç ve kontrole bu denli önem veren bir Akrep bu süreçte ileriye bakmalı ve eski tecrübelerini göz önüne alarak geleceğe yönlenmelidir. Çünkü şimdi önemli olan tarafsız düşünmektir. Gereksinimler, gelecek, maddi konular, hedefler anlamında gerçekçi olma zamanımız. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde kuvvet olacaktır.

9 Haziran saat 04:37 - 3 Temmuz saat 18:18 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrine başlayacak. Maddi ve manevi açıdan kendinizi garanti altına almaya çalışmanız yararlıdır. Miras, hisseli paralar veya beklediğimiz destekler konusunda da gerçekçi olalım, boyunuzu aşabilecek harcamalardan uzak duralım. Boşanma nedeniyle, nafaka veya hukuksal sorunlarınız varsa, bunların takibini çok iyi yapınız. Venüs-İkizler geçişini yöneten güç Merkür, 27 Haziran tarihine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. İhtiyaçlarımız, maddi durum ve hedeflerimiz yönünde gerçekçi olma zamanımız. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde kuvvet olacaktır.

10-16 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Akrepler haftanın hemen başında Başak burcunda bir ilkdördün oluşacak. Üzerinde emek harcadığınız ve oldukça titizlendiğiniz geri dönüşler sizi pek tatmin etmeyebilir. Sanki bir şeyler eksik veya yavaş ilerlemektedir. Bu hassasiyet nedeniyle kuşku ve endişeye kapılırsınız. Oysaki bunun biraz da nedeni Merkür-Yengeç burcu seyrinin yarattığı hassasiyettir. Bir de yaklaşan Dolunayı hesaba katarsak, belirsizlikler canınızı sıkabilir. Burada önemli olan sizin kendinizden ve yaptığınız işten, girişimden emin olmanızdır. Eğer her şeyiyle düşünmüş, eksikleri tamamlamış ve doğru şekilde ilerlemişseniz kimseyi kafanıza takmayınız. Hafta ortasında enerjileriniz gayet olumludur. Görüşmeler umut verir. Aşkta arzu ettiğiniz güzellikleri yaşarsınız. Sevildiğinizi hissedersiniz. Yetkili kişilerle görüşmeler gündeme gelir. Bunlar proje, iş veya önemli çalışmalardır. O nedenle gereksiz şeyleri kafanıza takmayınız. Eksikleri tamamlayınız, yarım kalan işlerinizi bitiriniz.

17-23 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Akrepler, 17 Haziran saat 11:31 Yay burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda geçtiğimiz 3 Haziran tarihinde yapılan girişim, görüşme ve başvuruların sonucu görmemiz yönünde etkilidir. O tarihlerde birileriyle kredi, miras, eş veya iş ortağımızla bir mesele üzerinde konuşmuştuk. Bir talepte bulunmuş da olabiliriz. Değişiklik ve yenilenme arzusu son günlerde bir hayli etkili. Özellikle ilişkide kalıcılık, samimiyet, inanmak, güven gibi olgular baş tacı yapıldığı için, eğer bir sorun varsa bunların karşılıklı konuşulması gerekecek. Bir kredi başvurumuz varsa, uygun şartlar bize sunulsun isteyeceğiz. Bu Dolunayın özel bir görünümü var. Bu aşk, bağlılık, hayata bakış, değerler anlamında uzun ömürlü olanı istediğinizi gösteriyor. Nelerde anlaşıyor veya birbirimize uymuyoruz, bunları önemseyeceğiz. Dolunayın yöneticisi Jüpiter gerilediği için, belki bir kredi, miras, burs, sponsor gibi girişimler Ağustos ortasına kadar beklememizi gerektirebilir. Daha uygun şartlar karşımıza çıkabilir. Aceleci olmayalım. Bazen beklemekte bir hayır vardır. Yapıcı çözümden yana olmalıyız. Konuşmak kadar dinlemeli, fikir almalı, alternatifleri araştırmalıyız. Sözgelimi bir ürün almayı düşünmüşsek, şimdi başka yerlere de danışalım, belki daha uygun şekilde alırız. Anlaşmak bu Dolunayda zor değil, sadece başkalarının bize sunduğu teklif ile bizim istediğimiz şartlar uyuşmuyor. Konuşursak bir orta yol bulabiliriz. Sıkıntılarını bizimle paylaşan insanlara anlayışlı yaklaşmak yararlı olur. aynı şekilde, siz de sorunlarınızı anlatmalı, sıkıştığınızda yardım istemeyi unutmamalısınız.

21 Haziran saat:18:54 - 23 Temmuz saat:05:50 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, duygu dünyanız ve geleceğinizle ilgili konularda, güvenceye verilen değerdir. Ülkenizi, manevi değerlerinizi, alışkanlıklarınızı inançla savunacaksınız. Girişimde bulunmak isteyeceksiniz. Çünkü yarınlarınız önemli. Bu bir aylık süreçte kimileri tatil programını yapacak, bazıları iş arayışında bulunacak, eğitimiyle ilgili karar verecek.

24-30 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Akrepler, 27 Haziran saat 03:19 - 8 Temmuz saat 02:14 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, iş hayatınızdaki ifade gücünüz ve zekanız bir hayli önem taşır. Akıllı olan kazanır diyelim. İnsanların ilgisini çekebilmek için sözleriniz, fikirleriniz etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi mutlaka gösteriniz. Ancak şunu da ekleyeyim. Konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de faydalıdır. Özel ilişkilerde, her iki kişi de, yaşamsal hedefleri anlamında ortak mı düşünüyorlar. Bu soru çok önemli. Ayrıca mali konularda da bu geçişin önemi var. Başkalarına bağımlı olmak yerine, kendi gücünüzle ayakta durmanız gerekiyor. Hedef belirlemeniz veya belirlenmiş bir hedefiniz varsa, buna ulaşmak için cesur olmalısınız. Merkür 8 Temmuz-19 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz.

HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 5-6-9-10-13-14-18-19-23-24
Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-20-21-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16

Yeniay : 13-14-15
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-27-28-29
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

TEMMUZ AYLIK YORUMU

1-7 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Akrepler, 2 Temmuz saat 02:19 - 18 Ağustos saat 08:18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönemde iş hayatımız veya iş tercihlerimizi gözden geçirmek kadar, bir an önce girişimde bulunmak sonuçlandırmak arzumuz da yoğun. Sözgelimi işten ayrılmışsanız, tekrar eski iş yerinizdeki insanlar sizi arayı hal hatır sorabilir, hatta sizin için bir girişimde bulunmayı düşünebilirler. Bir başvurunuza cevap gelebilir. Boş oturmak yerine, ilginizi çeken bir konuda kendinizi göstermek için mücadele veririniz. Gururlusunuz. Öyle her kapıyı da çalmazsınız. Ancak bu boş gurur halinde olmamalı. Yeteneklerinizi küçümsemeyin. Bilmediklerinizi öğrenin, bildiklerinizi göstermekten çekinmeyin. Toplumla ilişkinizde duruşunuz, tavrınız, özgüven duygunuz önemlidir. Sizin yetkin bir kişi olduğunuzu bilsinler. Siz de buna uygun şekilde kendinizi geliştirin. Kariyer hedefinize uygun şekilde ilerleyin. Şurada olmak, bu zirveye çıkmak istiyorum diyerek oraya gözünüzü dikin. Gelelim önemli hatırlatmaya. Mars-Aslan burcunda ilerlerken, 8 Temmuz-1 Ağustos arasında Merkür gerileyecek. İşveren, aile veya aynı ortamda çalıştığınız kişilerle ilişkinize dikkat ediniz. Bulunduğunuz yerde, ortamda ve ilişkilerde sizi kimsenin etki altına almasına izin vermeyeceksiniz. Ancak unutmayalım ki, bir ekipte, grupta yer alıyorsanız ona göre hareket etmelisiniz. Yarım kalan işlerin bitirilmesi, daha önce başlanmış olan işlerin devamı önemlidir. Ancak karşınıza yeni bir teklif çıkarsa bunun üzerinde mutlaka iyice düşününüz.

2 Temmuz saat 22:23 Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, bize olanaklar, fırsatlar getirecek. Belki başka bir şehirde veya ülkede ekmeğimizi kazanacağız. Kimi Akrepler, yüksek eğitimini tamamlayıp işe başlayacak. Bazıları evlenecek, yuva kuracak. İş hayatında olan Akrepler, bilgi ve tecrübelerini gösterme fırsatı bulacaklar. Canla başla çalışacağız. Evet çok zorlandık. Son yıllarda birileri üstümüzde dayatmada bulundu, yorulduk. Şimdi kendimizi garantiye alacağız. Maddi-manevi anlamda güçlenmemizi sağlayacak yenilikler karşımıza çıkacak. Olumlu gelişmeler yaşayacağız. Mars, şu aralar Aslan burcunda ilerliyor. Kendimizi gösterebiliriz. Yeteneklerimizi ifade edebiliriz. Bir projede yer alabiliriz. Hedefimize göre kimlerle bağlantıya geçebiliriz, bunları tespit ederiz. Hayatımıza biri girebilir. Devam eden ilişkimizde sorunlar varsa, bunları geride bırakabiliriz. Sağlıklı verimli olana yöneliriz, sıkıntılarımızın kaynağında yer alan problemleri çözmeye çalışırız. Alternatif yollar karşımıza çıkabilir. Yapacağımız iş, kuracağımız hayat doğru karar ve tercihlerimize dayanacak. Gelenek ve göreneklerimizi önemseyeceğiz. İlişkide hem güvenilirlik hem de değerlerimize saygı gösterilmesini isteyeceğiz. Yüksek eğitim veya akademik kariyer için yurtdışı veya başka bir şehre gidebiliriz. Bu gelişim için gayet olumludur. Bir işi yerinde öğrenmek, bilgilenmek için kurs görebiliriz. Başka ülkelerin kültürleri hakkında bilgi sahibi olabilir, bunu işimizde kullanabiliriz.

3 Temmuz saat 18:18 - 28 Temmuz saat 04:54 tarihleri arasında, iç dünyanızda artan sezgileriniz bir ışık gibi sizi korur. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, yoğun duyarlılığın koruma ve sahiplenme içgüdüsüyle birleştiği bir zaman aralığıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde hoşgörüyü, sempati, iyi niyeti ve duygusal bütünleşmeyi kendi aralarında kolaylıkla sağlamaları mümkündür. İlişkisi olmayanlar bu dönemde, güven, sadakat olguları güçlü, ailevi ve toplum değerlerine saygılı, sahiplenici ve koruyucu kişileri çekici bulabilirler. Tanıdığınız insanlara, zamanla oluşturduğunuz değerlerinize, ailenize, ülkünüze sıkı sıkıya bağlılık gösterdiğiniz bu süreçte, güvendiğiniz insanlara, ortamlara daha fazla yönelirsiniz.

8-14 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Akrepler 8 Temmuz saat 02:14 - 19 Temmuz saat 10:06 Merkür-Aslan burcunda geriliyor. İşveren, aile veya aynı ortamda çalıştığınız kişilerle ilişkinize dikkat ediniz. Bulunduğunuz yerde, ortamda ve ilişkilerde sizi kimsenin etki altına almasına izin vermeyeceksiniz. Ancak unutmayalım ki, bir ekipte, grupta yer alıyorsanız ona göre hareket etmelisiniz. Yarım kalan işlerin bitirilmesi, daha önce başlanmış olan işlerin devamı önemlidir. Ancak karşınıza yeni bir teklif çıkarsa bunun üzerinde mutlaka iyice düşününüz. Deneme-yanılma zamanı değildir. Duruma stratejik bakacağız. Bazen konuşmak yerine susmayı tercih edeceğiz. İçten içe egomuz baskın olacak. Ancak kafamızın içindekileri kimse bilmeyecek. Davranışlarımızla tepkimizi göstereceğiz. Bu dönemde önemli olan oyunu kuralına göre oynamaktır. Nerede ne yaptığımızı bilmek, riskten uzak durmak, adımlarımızı dikkatli şekilde atmaktır.

TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT

-Merkür 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında önce Aslan burcunda ardından Yengeç burcunda gerileyecek. Yukarıdaki yorumunuzda Aslan burcundaki geri hareket ele alınmıştır.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 1 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.
-Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları iki ayrı burçtaki geri hareketin bitiş tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 8 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.

15-21 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Akrepler, 17 Temmuz saat 00:38 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulmasında, odak noktamızda kardeşlerimiz, yakınlarımız, çevremiz yer alıyor. Sorumluluk alırız, büyürüz, olgunlaşırız. İhtiyaçlarımızı tespit ederiz. Duygularımızı, düşüncelerimizi ölçeriz, tartarız. Yaşadığımız çevrede olan bitenlere karşı farkındalık geliştiririz. Merkür bu Tutulmada iki ayrı burçta geriliyor. Zihnimiz geçmişe takılı, duyarlı ve ihtiyaçlara yönelik çalışıyor. Özellikle yabancı ortamlardan, insanlardan çekiniyoruz. Halimizi anlayacak bize destek olacak insanlar arıyoruz. Fakat duygularımızla karar veremeyiz. Kendimize göre düşünürken tarafsız olmayı da bilmeliyiz. Geri hareket yeni bir gözlem ve düşünme sürecidir. Bizim de bilgimizi, tecrübemizi, anlayışımızı geliştirmemiz, durum ve şartların farkında olmamız lazım. Yüksek eğitim, iletişim, seyahat, yabancı ülke, ticaret, inançla ilgili konuları mantık süzgecimizden geçirmemiz ve şu aralar acil kararlar vermememiz gerekiyor. Etrafımızdaki söylentilere kulak asmayalım. Beklediğimiz evrak gecikebilir, ilgili kişilere bir soralım. Fikirlerimizi baskıcı veya negatif şekilde başkalarına ifade etmeyelim. Bunlar işlerimizi zorlaştırır. Yazılı veya sözlü ifadelerimize dikkat edelim. Bilgiyi kaynağından öğrenelim. Bizimle aynı düşünmeyen muhalif görüşte insanlarla ilişki kurmakta zorlanabiliriz. Bu Tutulma, büyük sorunlar getirmez. Sadece alıştığımız çevredeki zorluklar, bizi başka yerlere, arayışlara yöneltir. Ancak işler istediğimiz gibi gelişmediğinde moralimiz çabuk bozulur. Sabırlı olmalıyız. Gelen teklif ve önerileri her yönüyle incelemeliyiz. Böylece bizim için neyin gerekli veya gereksiz olduğunu tespit etmiş oluruz.

19 Temmuz saat 10:06 - 1 Ağustos saat 06:58 arasında Merkür Yengeç burcuna gerileyecek. Bu dönemde değerlerimiz konularında çok hassas düşünebiliriz. Bazen duygusal anlamda da alınganlığımız ön planda olabilir. En ufak bir sıkıntıyı yüreğimizde hissedebiliriz. Böyle bir devrede hayati kararlar vermemek gerekir. Yeni bir adım atma anlamında etkin bir zaman dilimi değildir. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz. Özel sağlık sigortanızın ödemelerini ihmal etmeyiniz. Muayenelerinizi geciktirmeyiniz.



22-31 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Akrepler, 23 Temmuz saat:05:50 - 23 Ağustos saat:13:02 tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, nasıl hayatın merkezi, ısı ve ışık kaynağı ise, insanın güven tazelemesinde, kendine gelmesinde etkili bir ışıktır. Burcunuzla mücadeleci görünüm yapan Güneş, kendinizi öne sürerek, yılmadığınızı göstermenizi sağlar. Ancak tabii ki dozunu da bilmekte yarar vardır. Transit geçtiği yaşam evi, onun parlaklığıyla aydınlanır. Amacını bilen, hedefini tayin edebilen, ne istediğinin farkında olan kişiler, bu süreci gayet olumlu yönde değerlendirebilirler.

28 Temmuz saat 04:54 - 21 Ağustos saat 12:06 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, genel anlamıyla, mesleki faaliyetleriniz, otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz ve sosyal aktivitelerinizi ilgilendiren meseleler üzerinde etkilidir. Hükümran tavırlar göstermemeniz, sürekli ilgiyi üzerinize çekebilmek için olayları çarpıtmamanızda yarar var. Güçlü görünme arzunuz veya kontrolü elinizde tutma isteğiniz ön planda olacağı için çatışmalar yaşanabilir. -Benim kurallarım, isteklerim doğrudur demeye kalktığınız zaman buna müsaade edilmesi mümkün olmayabilir. Ailevi ilişkileriniz açısından da durum böyledir. Siz kendi fikirlerinizi kabul ettirmek istersiniz fakat kurallara uymak zorunluluğunuz vardır. Benim bu süreçte size tavsiyem, yeteneklerinizin farkında olarak iş seçiminde bulunmanız veya güçlü pozisyonda bulunan kişilerle sıcak ve candan bir ilişki kurmaya çalışmanızdır. Böylece oyunu kuralına göre oynamış oluruz. Şimdi gelelim önemli hatırlatmaya. Merkür, gölgeli günleriyle birlikte 8 Ağustos tarihine kadar gerileyecek. Yeni bir adım atma anlamında etkin bir zaman dilimi değildir. Güvenli ve garantili olmayan bir yerde çalışmak istemezsiniz. Ameliyat olacaksanız, hastane, ödeme koşulları ve doktorunuzu iyi seçiniz.

TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-15-16-20-21-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-18-19-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 20-21
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14

Yeniay : 10-11-12
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 25-26-27
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

AĞUSTOS AYLIK YORUMU

1-11 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Akrepler, 1 Ağustos saat 06:12 Aslan burcunda doğacak Yeniay, toplumsal hayatta kendi yerimizi, duruşumuzu belirleme ve insanlara kabul ettirme arzumuzdur. Atak olmaya çalışırız. Bizi takdir etmelerini, övmelerini, yaptığımız işi beğenmelerini bekleriz. Bu Yeniay zaten bu yönde hareket etmemizi, kararlar vermemizi sağlayacak. Bazen iş ve ilişkilerimizde benim dediğim olacak tarzı inatlaşmalar olabilir. Söylediklerimizi anlamazlar veya işlerine gelmez. Özellikle 11 Ağustos sonrası bu duruma dikkat ediniz. Aklımız başımızda olsun. İş veya özel ilişkimizde bizimle aynı düşünmeyen kişilerin baskısıyla karşılarız. Partnerimizin hayatımızdaki yerini, kişisel özelliklerini gerçekçi şekilde ele alarak, yarınlarımızı da düşünerek görmeliyiz. Evliliği düşünüyorsak buna daha fazla önem verelim. Bu insanla ileride sorun yaşar mıyım, çatışır mıyım diye bakmak gerekiyor. Yeniayın iş ve kariyer konularında etkisi daha fazla öne çıkacak. Mevcut konum, işimizle ilgili plan ve projelerimiz üzerinde duracağız. Bir yenilik düşünebiliriz. Uygun bir teklif gelirse bunu değerlendirebiliriz. İşimizden memnun isek, bu Yeniay yeni bir görev almanın, yükselmenin işaretçisidir. Görsellik, sahne sanatları, yöneticilik, eğlence hayatı gibi alanlarda başarılı oluruz. Kendimizi topluma güçlü ve kendinden emin kişi olarak yansıtırız. İnsanlar da sizi böyle görür ve tanırlar.

1 Ağustos saat 06:58 - 11 Ağustos saat 22:45 tarihleri arasında düz seyirle Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, geçmiş problemlerinize çözüm bulmanızda ve geleceğinizi şekillendirmenizde dikkatli ve mantıklı düşünmenin önemini gösteriyor. Hassas düşünmeye neden olabilir. Güç ve kontrole bu denli önem veren bir Akrep bu süreçte ileriye bakmalı ve eski tecrübelerini göz önüne alarak geleceğe yönlenmelidir. Çünkü şimdi önemli olan tarafsız düşünmektir. Gereksinimler, gelecek, maddi konular, hedefler anlamında gerçekçi olma zamanımız. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde kuvvet olacaktır.

11 Ağustos saat 22:45 - 29 Ağustos saat 10:48 tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, iş hayatınızdaki ifade gücünüz ve zekanız bir hayli önem taşır. Akıllı olan kazanır diyelim. İnsanların ilgisini çekebilmek için sözleriniz, fikirleriniz etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi mutlaka gösteriniz. Ancak şunu da ekleyeyim. Konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de faydalıdır. Özel ilişkilerde, her iki kişi de, yaşamsal hedefleri anlamında ortak mı düşünüyorlar. Bu soru çok önemli. Ayrıca mali konularda da bu geçişin önemi var. Başkalarına bağımlı olmak yerine, kendi gücünüzle ayakta durmanız gerekiyor. Hedef belirlemeniz veya belirlenmiş bir hedefiniz varsa, buna ulaşmak için cesur olmalısınız.

12-18 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Akrepler, 15 Ağustos saat 15:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatı-sorumluluklar-başarılar derken yorulan beden ve ruhun dinlendirilmesi yönünde sizi uyarıyor. Ona yetişeyim, bunu başarayım, aman yükseleyim demek bir yere kadar. Şimdi hoşunuza gidecek bir şeyler yapmak, rutinden uzaklaşmak vaktidir. Bunu siz de fark edeceksiniz. Kendinize ait bir yazlığınız varsa oraya gidebilir veya tatile çıkabilirsiniz. Değişik bir yer görmek sizi keyiflendirir. Bazıları sadece evinde dinlenmeyi tercih edebilirler. Neresi olduğu önemli değil. Bu Dolunayda kişisel yaşam odak noktanız olmalıdır. Önceliklerinizi tespit etmeniz gerekiyor. Sözgelimi yakın arkadaşlarınızla bir araya gelmek, ailenizle vakit geçirmek veya yeni bir eve taşınmayı düşünüyorsanız bu konulara zaman ayırmak lazım. Bu Dolunay, dış dünya ile özel yaşam arasındaki çelişkiyi vurgular ve size hangisi daha önemli diye sorar. Bir başka önemli nokta, işe gidip gelmekten, yollarda zaman harcamaktan oldukça sıkılmış kişiler doğum haritalarında böyle bir işaret varsa, ofis açabilir serbest çalışabilirler. Bekar Akrepler, aile evinden ayrılıp, bir arkadaşıyla yaşamaya başlarlar. Kimi Akrepler, bir çalışma, organizasyon veya bir proje için kolları sıvayabilirler. Ailenize ait bir evle ilgili karar verebilir, yenileyebilir, restore edebilirsiniz.

18 Ağustos saat 08:18 - 4 Ekim saat 07:22 tarihleri arasında Mars-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte hedefimize ulaşmak isteriz. Kimseyi beklemek niyetimiz yok. Ancak bu dönemde işlerimizin yoğunluğu, sorumluluklarımız, yapılması gerekenler bir hayli zamanımızı ve enerjimizi alacağa benziyor. Durum böyle olunca tabii ki sinirlerimiz yıpranabilir, her şeyi kafamıza takabiliriz. Bize göre doğrular, başkalarına göre pek de önemli olmayabilir. Biz bir adım atarken, şartları göz önüne almak durumundayız. Detaylı işler zaman alabilir. Birilerine yardımcı olmak gerekebilir. Bazı işlerin tek başına yürütülmesi zor olabilir. Destek istemek, el birliğiyle altından kalkmak daha kolay olur. Böyle durumlarda eleştirel davranmayacağız. Herkesin bizim gibi olmasını bekleyemeyiz. Hırsımızın kurbanı olmayalım. Dinlenmeyi bilelim. Sırf iş-güç diye, sağlığımızı ihmal etmeyelim. Mars-Başak burcunda ilerlerken yönetici güç Merkür 14 Eylül tarihine kadar sizin başarılı, pratik, verimli çalışmanızı sağlıyor. İş veya sosyal ilişkilerde insanların takdirini kazanırsınız.

19-25 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Akrepler, 21 Ağustos saat 12:06 - 14 Eylül saat 16:43 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkimizle alakalı konuların titizlikle ele alınmasını sağlıyor. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz.

23 Ağustos saat:13:02 - 23 Eylül saat:10:50 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, iş hayatınız başta olmak üzere, ilişki, maddi konuların ileriye dönük bir şekilde gözden geçirildiği zaman dilimidir. Kimlerle iş, özel ve toplumsal anlamda ilişkimiz var bunları gözden geçireceğiz. Plan ve projelerimiz üzerinde düşünmeliyiz. Hedefimiz ile izlediğimiz yol aynı mı, bu hedefe nasıl varabiliriz? Bunlar üzerinde duralım. Verimli olana yönelmeli, kısır bir döngü içinde dolanıp durmamalıyız. İşimizde mutlu muyuz? Hayatımızdan memnun muyuz? Nasıl dostlara sahibiz? Bunlara bir bakalım. İşlerimizi organize edelim. Becerilerimizi geliştirelim ve kazanalım. Güçlü ve bizi destekleyecek kişilere yönelim. Ivır zıvır işlerle vakit kaybetmeyelim.

26-31 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Akrepler, 29 Ağustos saat 10:48 - 14 Eylül saat 10:14 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, genel olarak sosyal hayatta ve hedeflerimiz yönünde detaylı düşünmemizi sağlar. Aslında böyle düşünmek zaman zaman işin içinden çıkmakta zorluklar yaratsa da, sonuçta başarılı bir karar vermede, ayrıntıların farkına varmada sizi destekleyicidir. İş arkadaşlıkları, proje amaçlı bir araya gelişler, ekibin kurulması ve hangi insanlarla çalışılacağı gibi konular, genelde gündemde olduğu için, birileri size veya siz birilerine haber göndererek, teklif yollayarak bu işle ilgili ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Sosyal hayat bu zamanda öyle eğlenceden ziyade, iş amaçlı düşünülecek şekilde ele alınır.

30 Ağustos saat 13:38 Başak burcunda doğacak Yeniay, kendimizi değerli, önemli hissetmek arzumuzu işaret ediyor. Bu duygu ve ihtiyaçla ilişkiler kuracağız, verimli işlere yönelecek girişimde bulunacağız, kararlar vereceğiz. Bu Yeniayda karşınıza çıkacak kişi, farklı bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Birbirinize baskı uygulamadan, herkesin kendini özgürce ifade edeceği, değerlerine saygı göstereceği bir beraberlik olabilir. Sosyal yaşamınızda aynı türden değişimler olabilir. Seçici ve aklı başında kişilerle bağ kurarsınız. Bir iş ortaklığı gündeme gelebilir. Ancak bu ortaklıkta her madde özenle hazırlanır. Ortaklar işlerini öne alarak, ortak menfaatleri gözeterek çalışırlar. Bu Yeniayda ilişkilerinde sorunları olanlar, karşılıklı konuşacaklar. Evlilik düşünüyorsanız, bunun çok önemli bir karar olduğunu, her şeyin dikkatlice gözden geçirilmesi gerektiğini bilerek karar vereceksiniz. Ayrı ayrı bireyler olduğunuzu, birlikte yaşansa bile herkesin kendine göre özgür bir alanı olması gerektiğini düşüneceksiniz. Bu düşünceler önümüzdeki yıllarda evliliklerde çok daha etkili olacak. Biz bu Yeniayla bunun ilk örneğini yaşıyoruz. Baskı yok. Buna sıcak bakmayan ilişkilerin yürümesi zor. Beklentisiz sevmeyi öğreneceğiz. Evet biz birlikteyiz ancak bizi birbirimize bağlayan çıkarlarımız değil. Sadece bir arada olmanın paylaşıma dönük güzelliğidir diyeceğiz.

AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-11-12-16-17-26-27-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-14-15-21-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 16-17
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

Yeniay : 6-7-8
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 21-22-23
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

EYLÜL AYLIK YORUMLARI

1-8 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Akrepler, geçtiğimiz 30 Ağustos tarihindeki Yeniayda bir şeyler planlamaya başlamıştık. En güzeli, en verimlisi ve sağlıklısı olsun diye her ayrıntıya önem vermiştik. Kolay değildi ancak sizler başarıya giden yolda, zorluklar olduğunu bilen güçlü insanlarsınız. 6 Eylül tarihinde bu projeler için ek paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Daha önce başlanmış işleri bitirip kazanca dönüştürebilirsiniz. Maddi açıdan rahatlayabilirsiniz. Ancak para geldiği gibi gidebilir. Harcamalar artabilir. Kimi Akrepler bu hafta yeni bir şeyler öğrenmek veya biraz rahatlamak için alışverişe çıkabilirler. Bazı Akrepler kimseye hesap vermekten yana değiller. İnandıkları her şeyin arkasından gitmeyi tercih ederler. Benim tavsiyem risk faktörünü gözetmenizdir.

9-15 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Akrepler, 14 Eylül saat 07:33 Balık burcunda oluşacak Dolunay, derin duygularla sevdiklerimizi kucaklamanın, birbirimize samimi davranmanın, sorumluluk duymanın göstergesidir. Dolunayın bu ilk etkisiyle güne adım atarken, hassas duygularımız ön planda olacak. Ancak, bu hassasiyet, gerçeklerden uzaklaşmak, hedefsiz olmak, öyle avare olmak anlamına gelmiyor. Bilakis, potansiyel gücümüzü, inancımızla birleştirip ideallerimizi gerçekleştirmektir. Bu Dolunay, önce içimizdeki birlik duygusunu aşkla, gönlümüzce hissedip sonra başkalarıyla bütünlük oluşturmaktır. Kendimize yabancı olursak, kime yakın olabiliriz ki? Dolunayın gerçekleştiği bugün Merkür ve Venüs Terazi burcunda seyirlerine başlayacak. Hedefe yönelik işbirliklerine açık olmalısınız. Geri çekilip, birilerinin sizi keşfetmesini beklemeyin. İç huzuru ve dengemizi sağlamak için bu şarttır. Ayrıca yeteneklerinizi paraya dönüştürecek olanaklar kapınıza geliyor. Açın ki, sizinle buluşsunlar. Jüpiter desteğini, iki hafta içinde bu söylediğim anlamda alabilirsiniz. O zaman bugünkü Dolunayı aydınlatıcı bir ışık olarak görelim ve empatide bulunarak, kendimizle buluşarak içtenlikle hayata bir merhaba diyelim.

14 Eylül saat 10:14 - 3 Ekim saat 11:14 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerimizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak. Merkür-Terazi burcunu yöneten Venüs de bugün aynı şekilde Terazide seyrine başlıyor. Böylece iç huzurumuz yükselişe geçiyor. Belki sıkıntılar var ancak şimdi bunlara farklı bir pencereden bakarak rahatlayabiliriz.

14 Eylül saat 16:43 - 8 Ekim saat 20:06 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız.

16-22 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Akrepler 18 Eylül - 22 Mart 2020 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn, yakınlarımızla ilişkimizi, oturduğumuz çevremizle ilgili meseleleri, ticaret, iletişim, eğitim hayatımızla ilgili konuları sorumluluk ve güvenilirlik ilkesi çerçevesinde ele alarak yapılandıracağız. Bu dönemde bir yerden başka bir yere yerleşmek veya çevremizdeki insanlarla kolayca kontak kurmak, anlaşmak pek kolay olmayabilir. Bu yöndeki problemleri aşabilmek için önce bu sorunları kabul etmek, reddetmemek gerekiyor. Neden anlaşamıyoruz sorusuna cevap bulmak için dürüst olmak gerekiyor. Biz mi buna sebebiz veya başkaları mı? Nasıl kontak kurabiliriz. Fazla mı mesafeliyiz yoksa gereğinden çok mu samimiyiz? Eğer soğuk ve mesafeli biriysek, daha sıcak ve insanları dinlemeye yönelik hareket ederek, fazla meraklı, sıkı fıkı biriysek bunun dozunu ayarlayarak düzgün, sağlıklı, verimli, güçlü bir iletişimi herkesle kurabiliriz. Eğitimden iş hayatına kadar önemli konularda bilgilenmeyi, eksiklerini tamamlamayı biliniz.

23-30 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Akrepler, 23 Eylül saat:10:50 - 23 Ekim saat:20:20 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Fiziksel ve ruhsal anlamda sağlıklı olmak, huzur, uyum, kendimizle ve dünya ile barışık olmak mutlaka önemsenmelidir. Yoksa yorgun düşersiniz. Sorunlar canımızı sıkar ve kendi içimize döneriz. Onun için, bunu gözet, şuna nazik davran derken yorulmayalım. Aslında bu süreç kendimizi gözden geçirmek, duruma bakmaktır. Vicdanınızın sesini daha fazla hissederiz. Bazen de, problemli bir ilişkiyi inatla sürdürürüz. Bu yanlıştır.

28 Eylül saat 21:27 Terazi burcunda oluşacak Yeniay, henüz bitirilmemiş plan ve projeler üzerinde çalışıldığı veya tamamlanmış olanların yürürlüğe konduğu zamanı işaret ediyor. Bu aralar iş veya farklı konularda yoğun olabiliriz. Tüm gücümüzle, hedefimize varmak için çabalarız. Bu Yeniay, bedensel ve ruhsal anlamda kendimize bakacağımız, yorgunluklarımızı üzerimizden atacağımız bir dönemi işaret ediyor. Güzelleşmek, bakım, kaliteli ortamlar, paylaşım ve uyum içinde yaşama arzumuz ön planda olacak. Sanatsal etkinlikler, çalışmalar, yeni ilişki ve girişimler bize kendimizi iyi hissettirir. Mümkün olduğunca iç dünyamızı, yaşadığımız ortamı canlandırıcı aktivitelere yönelelim. Belki gizli bir aşk yaşayabilir, paylaşmanın güzelliğinin tadını çıkarabiliriz. Güzel sözler duymak, yaşanan zorlukları geride bırakmamızı sağlayabilir. Uzun bir dönem çalışmışsak şimdi her şeyi bir yana koyup mola verebiliriz. Bedenimizi ve ruhumuzu dinlendiririz. Hoşumuza giden şeyler yaparız. Maksat, canlanmak olsun. 8 Ekim sonrası Venüs burcunuza geçiş yapacak. Bu son derece olumlu bir işaret. Çekiciliğiniz yükseliyor. Karşı cins üstündeki etkiniz çok daha olumlu olacak. Başkalarının dikkatini kolayca çekeceksiniz. Çıkarlarınıza uygun girişimlerde bulunacak, adımlar atacaksınız. Bir şeyi istediniz mi, onu elde etmeden asla vazgeçmeyeceksiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Fiziksel değişikliklere gidebilirsiniz. Saçınızın şekli ve rengi gibi. Uzun zamandır düşündüğünüz bir şeyi bu tarih sonrası yürürlüğe koyabilirsiniz.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-22-23-27
Zayıf Enerjili Günler : 10-11-18-19-25
Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

Yeniay : 3-4-5-30
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 17-18-19
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

EKİM AYLIK YORUMLARI

1-6 EKİM HAFTASI

Sevgili Akrepler, 3 Ekim saat 11:14 - 31 Ekim saat 18:41 tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür, çevre ilişkilerinin, iş meselelerinin, eğitim ve ticaret konularının gözden geçirilmesi yönünden değer taşıyor. Kişisel tercihlerimize, ilişkilerimiz, maddi ve manevi ortaklıklarımıza bakacağız. Bütün bunlar üzerinde bir hayli dikkatli, derinlikli, konulara hakim ve odaklanmış bir şekilde gözlemde bulunacağız. İlişkilerimize bir bakacağız. Bizim üzerimizde kimler tesirli, biz hayatta neleri önemsiyoruz, kimlerle iş birliğine yatkınız ve kimlerle birlik ve bütünlük anlamında sorunlar yaşıyoruz? Bunları gözden geçireceğiz. Öyle alttan almaya pek niyetimiz olmayacak ancak çıkarlarımız söz konusuysa, kaybetmeyi de göze almayacağız. Merkür 31 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek hususlar o tarihlerde tekrar üzerinde duracağımız noktalar olacak. Onun için lütfen bir daha gözden geçiriniz.

4 Ekim saat 07:22 - 19 Kasım saat 10:40 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Güzellik, bakım, estetik anlamda ne gibi değişimler düşünüyorsunuz bunları gözden geçirin. İş hayatınız, günlük uğraşılarınızı bir ele almak lazım. Belki sanata meyillisiniz. O zaman yazınız, okuyunuz, bu alanda bilgi sahibi olunuz. Sağlık, güzellikle ilgileniyorsanız, bu alan hakkında bilgileniniz. Bir de ilişkilerinizde lütfen dikkatli olun. Özellikle bazı insanların tuhaf ve gizli saklı hareket etmeleri sizi çileden çıkarabilir. Sözgelimi güvendiğiniz bir kişinin yanlış davranışına şahit olabilirsiniz. Mars-Terazi burcunda ilerlerken yönetici güç Venüs, 1 Kasım tarihinde Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu size kazançlı fırsatlar getirir. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız.

7-13 EKİM HAFTASI

Sevgili Akrepler, 08 Ekim saat 20:06 - 1 Kasım saat 23:24 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. İlişkiniz sizi mutlu ediyorsa yolunuza devam ederseniz. Soru işaretleri uyandırıyor, güvenmiyorsanız veda edersiniz. Kendi hayatınıza önem verirsiniz. Sağlam olanla olmayanı iyi ayırt edersiniz. Sevdiğinizle birlik, bütünlük içinde geleceğe yol almaktan yanasınızdır. Kafanızda soru işaretleri uyandıran hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Tutkulu olduğunuz kadar, seçicisiniz ve kontrolü elinde tutan taraf olarak, her konuda kendinizi sağlama alırsınız. Önemli bir başka nokta, Venüs-Akrep geçişini yöneten güç, Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Güzellik, bakım, estetik anlamda ne gibi değişimler düşünüyorsunuz bunları gözden geçirin. İş hayatınız, günlük uğraşılarınızı bir ele almak lazım. Belki sanata meyillisiniz. O zaman okuyunuz, bu alanda bilgi sahibi olunuz. Sağlık, güzellikle ilgileniyorsanız, bu alan hakkında bilgileniniz.

14-20 EKİM HAFTASI

Sevgili Akrepler, 14 Ekim saat 00:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunayda haksızlıktan, bir şeylere zorlanmaktan, takdir edilmemekten pek hoşlanmayız. Çoğu zaman sabır göstermiş, dengeyi korumak için ilişkilerimizde elimizden geleni yapmışsak, şimdi göze çarpan yanlışları söylemek isteriz. Ancak bu tartışarak olmayacaktır. Sadece içimizdekileri dökmeye ihtiyacımız var. Bunu iş ortamında veya günlük koşturma içinde rastlaştığımız kişilere yapabiliriz. Şu neden böyle, bu haksızlık nereye kadar diye dert yanarız. Ancak eskilerin deyimiyle yıkıp perdeyi viran edecek hale getirmeyiz. Bir üst konumda olan kişilerle görüşmemiz olabilir. Daha iyi imkanlarda çalışmak istediğimizi, aldığımız ücretin yeterli olmadığını ifade ederiz. İş görüşmesinde bulunabilir, alternatif başka işler araştırabiliriz. Maddi-manevi açıdan bizi memnun edici girişimlerde bulunabiliriz. Burada susmak, hiçbir şey yapmadan şikayetçi olmak, birileri mutlu olsun diye kendimizden taviz vermek yanlış olur. Ben bu Dolunayda özellikle sizi yoran, üzen veya sağlıklı olmayan koşullara isyan etmeden uygun bir çözüm bulacağınızı söyleyebilirim. Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu sayede kendiniz için neyin gerekli ve gereksiz olduğunu biliyorsunuz. Yürümeyen bir ilişki sona erebilir, düşmanlık eden biri af dileyebilir, uzun bir zamandır devam eden bir sağlık sorunu için tedaviniz başarılı geçebilir.

21-31 EKİM HAFTASI

Sevgili Akrepler, 23 Ekim saat:20:20 - 22 Kasım saat:17:59 tarihleri arasında dünyamızın ısı ve ışık kaynağı olan Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bunun anlamı bir yaş daha olgunlaşmak ve fiziksel açıdan canlanmak, tazelenmek demektir. Sizler değişim, yenilenme ve dönüşüm konularında etkin hale gelerek yaşamınızla ilgili kararlar alabileceksiniz. Bayan akrepler çekici, bay akrepler karizmatik duruşlarıyla dikkat çekerler.

28 Ekim saat 06:39 burcunuzda doğacak Yeniay, Merkür geri hareketiyle örtüşecek. Yeni bir adım atmadan önce her konuda enine boyuna düşünmemiz gerekiyor. Geçmiş kararlar sorgulanacak. Özellikle ilişkilerde bu daha fazla etkili olacak. Alışkanlıklarımızı, duygularımızı başka insanlarla olan bağınızı gözden geçirmelisiniz. Evlenmeyi düşünenler, duygularınızla mantığınız arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. İç gözlemde bulunmalı, bu ilişkinin artı ve eksilerini tartmalısınız. Derinlikli düşünmeye, hislerinizi dışa karşı göstermemeye çalışabilirsiniz. Bu, kendi içinizde kararları ele alma göstergesidir. Aslında son derece faydalıdır. Size yardımcı olmak isterim. Yeniayın görünümleri gayet olumlu. Evet gözden geçirmeler doğru karar vermenizi sağlayacak. Yalnız ortada bir şey yokken, kuruntu etmek, her şeye kusur bulmak veya geçmişe takılmak mevcut güzel bir şeyi bozabilir. Onun için, bir ilişkide neleri tercih ettiğinizi belli bir esneklikte ele almak faydalı olur. Duygularınızı paylaşmak, ne istediğinizi ifade etmek, partnerinizin de istek ve duygularını anlamak, tevazu sahibi olmak yararlıdır. Bu Yeniay evlilikle ilgili hazırlıkların, evlenmeye karar vermenin, başka bir şehir veya ülkeye yerleşmenin göstergesidir. Bu konular üzerinde durulacaktır. Ancak bir şeye dikkat ediniz. Bu tarihlerde karşınıza yeni birisi veya çok eskiden tanıdığınız birisi çıkarsa mutlaka iyi düşününüz. Yukarıda yazdığım noktaları önemseyiniz. Aceleyle karar vermeyiniz.

31 Ekim saat 18:41 - 20 Kasım saat 22:11 tarihleri arasında Merkür burcunuz üzerinde gerileyecek. Tüm kişisel anlamdaki kararlarınızı gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle de bunları paylaşmazsınız. Bu bir planlama, araştırma, derinlikli ele alma zamanıdır. Odaklanma gücünüz gayet yüksektir. Sezgileriniz bir hayli artar. İnsanları, çevrenizde olan bitenleri gözlersiniz. Zaten geri hareket dönemleri içe yönelme ve insanın kendiyle olan söyleşisi gibidir. O nedenle aceleci kararlar vermemeniz yönünde bir ikazda bulunmak pek gerekmiyor. Ancak şu var, takıntılı düşünmemek gerekiyor. Araştırın ve soruşturun. Bu süreçte ekip liderliği, takım kaptanlığı, yaşam koçluğu, sosyal kulüp çalışmaları, geleceğe dönük bir hedef belirlemeniz, bir gruptan ayrılmanız, bir grup kurmanız, bağlı olduğunuz bir ortaklıktan ayrılmanız veya bir ortaklıkta başa geçmeniz gibi konular üzerinde derinlikli düşünmenin, beklemede kalmanın, ilişkilerinizi dikkatlice gözden geçirmenin işaretçisidir. Ayrıca ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı düşündüğünüz işler, maliye ile ilgili meseleleriniz, bir araştırma işi için görevlendirilme, alacağınızla ilgili konular üzerinde analizde bulunmak, miras, hisseli paralara alakalı meseleler üzerinde düşünmek ve kendiniz adına karar verme aşamasıdır. Ancak bu kararların yürürlüğe konmaması gerekir. Tüm burçlar için önemli Not: Bu süreci yöneten güç Mars, 19 Kasım tarihinde Akrep burcuna geçiş yaparak, yukarıda yorumunuzda söz edilen sıkıntı, gecikme ve sorunların üstesinden gelinmesini sağlayacaktır.

EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 7-8-15-16-22-23
Aşkta En Şanslı Günler : 10-11
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-30-31

Yeniay : 1-2-27-28-29-30
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 114-15-16-17
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KASIM AYLIK YORUMLARI

1-10 KASIM ARASI

Sevgili Akrepler 1 Kasım saat 23:24 - 26 Kasım saat 03:28 tarihleri arasındaki Venüs-Yay burcu dönemi, finansal anlamda bir hareketlilik getirecektir. Yabancı dil, yolculuk, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destekler göreceklerdir. Bu süreçte bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider. Ancak harcamalarınızı bütçeniz çerçevesinde yapmanız gerektiğini de söylemek isterim. Yoksa gelen geldiği gibi gidebilir. Önemli bir hatırlatmada bulunayım. Merkür burcunuzda dün itibariyle geri hareketine başladı. O nedenle aceleci karar vermeyin. Araştırın ve soruşturun. Bu süreçte ekip liderliği, takım kaptanlığı, yaşam koçluğu, sosyal kulüp çalışmaları, geleceğe dönük bir hedef belirlemeniz, bir gruptan ayrılmanız, bir grup kurmanız, bağlı olduğunuz bir ortaklıktan ayrılmanız veya bir ortaklıkta başa geçmeniz gibi konular üzerinde derinlikli düşünmenin, beklemede kalmanın, ilişkilerinizi dikkatlice gözden geçirmenin işaretçisidir.

11-17 KASIM HAFTASI

Sevgili Akrepler, 12 Kasım saat 16:34 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüşmesi nedeniyle, kendimizi kararlılık, gerçekçilik, maddi güvence, irademiz ve yeniden keşfetmemiz yönünde önem taşıyor. Biz başkalarıyla nasıl ilişki kuruyoruz, ilişkilerimizi neye dayandırıyoruz? Ne yönde ilerlemek istiyoruz ve paylaşım anlamında eşimizle, sevgilimizle ve diğerleriyle nasıl bağlantı kuruyoruz, bunları dolunayda gözden geçireceğiz. Gölgeli günleriyle birlikte 27 Kasım tarihine kadar etkili olacak Merkür geri hareketi, Dolunayın yarattığı hassasiyetin ardında yatan en önemli etkidir. Bu nedenle, işaret ettiklerini anlamadan Dolunayı çözemeyiz. Bize kendimizin farkına varmamız gerektiğini söylüyor. Biz hayata nasıl yaklaşıyoruz, ilişkilerimizi hangi tercih ve isteklere göre kuruyoruz? Kendimize bedenimize ruhumuza özen gösteriyor muyuz? Yoksa her şeyi sürekli deşeliyor, sorguluyor veya tam tersine birileri için kendimizden mi vazgeçiyoruz? Bunları mutlaka gerçekçi şekilde cevaplamamız için bu geri hareket çok önemli. Bir dönüşüm ve yenilenme gibi insanın kendini yeniden tanımlaması gibi, fikirlerini gözden geçirmesi lazım. Sorunlar çözülmeyecek değil, ancak soruna neden olan her şeyin saptanması gerekiyor. Bir söz vardır. Kimseyi değiştiremezsiniz. Değişecek olan sizsiniz. Aynen böyle. Biz kendimizi tanıyacağız ki, doyumlu bir ilişki için karar verelim. Yoksa ne istediğimizi bilmiyorsak, bir anlamı yok. Aynı şekilde partnerimizi ve bu beraberliği gerçekçi şekilde inceleyeceğiz. İşte o zaman bu Dolunay bizi yormaz, üzmez, tedirgin etmez. Mars-Jüpiter görünümü bir şekilde bu konuların çözüme kavuşacağını ve bizim de önümüzdeki iki hafta içinde doğru bir karar vermemizi sağlayacak.

18-24 KASIM HAFTASI

Sevgili Akrepler, 19 Kasım saat 10:40-3 Ocak 2020 saat 12:37 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars, karar vermekte zorlandığınız meseleleri netleştirmeniz yönünde faydalıdır. Mars bu alanda güçlü bir enerjidir. Başarılı kararlar vermeniz ve hedefinize göre bir yol belirleyerek ilerlemeniz kolaylaşıyor. Ayrıca Akrep burçları bilirsiniz, kendilerini pek ele vermekten hoşlanmazlar. Bu nedenle, bu tarih itibariyle hem geri planda aylardır düşündüğünüz, bir adım dahi atamadığınız ilişki meselelerini de bir düzene koyabilirsiniz.
Disiplin bu dönemde önemlidir. İşte bunların bilinciyle hareket ederseniz, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bir de lütfen, hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Aylardır geride kaldınız, birilerine uymak zorundaydınız. İşte şimdi kuvvetiniz yerine geliyor. Enerjinizi, doğru iş ve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız.

20 Kasım saat 22:11 - 9 Aralık saat 12:41 tarihleri arasında, burcunuzda düz seyirle izleyecek Merkür, çevre ilişkilerinin, iş meselelerinin, eğitim ve ticaret konularının gözden geçirilmesi yönünden değer taşıyor. Kişisel tercihlerimize, ilişkilerimiz, maddi ve manevi ortaklıklarımıza bakacağız. Bütün bunlar üzerinde bir hayli dikkatli, derinlikli, konulara hakim ve odaklanmış bir şekilde gözlemde bulunacağız. İlişkilerimize bir bakacağız. Bizim üzerimizde kimler tesirli, biz hayatta neleri önemsiyoruz, kimlerle iş birliğine yatkınız ve kimlerle birlik ve bütünlük anlamında sorunlar yaşıyoruz? Bunları gözden geçireceğiz. Öyle alttan almaya pek niyetimiz olmayacak ancak çıkarlarımız söz konusuysa, kaybetmeyi de göze almayacağız. Tüm burçlar için not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor. Böylece 31 Ekim-20 Kasım tarihinde ele alınan, gözden geçirilen işler bir hafta içinde yürürlüğe konur ve kararlar uygulanır.

22 Kasım saat:17:59 - 22 Aralık saat:07:19 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresince öncelikle parasal sıkıntılara çare bulmak ve sorunlara çözüm bulmaktan yanayız. Ancak fazla iyimser düşünmeye çalışırız. Her şey kötü gitmez, mutlaka bir çare bulurum sözcüğü dilimizde dolanır. Yeniliklerin, uzun vadeli olacak şekilde düşündüğü bu zamanlarda bazen cebimizde yüzlerce lira varken, bir bakarız üç kuruş kalmış. Çünkü gerginlik veya şartlar gereği kolayca para harcayabiliriz. Projeler üretiriz kafamızın içinde. Rahatlamak isteği öylesine etkilidir ki, ister istemez nereden ne kazanırım diye düşünürüz. İşbirliğine yakınızdır.

25-30 KASIM HAFTASI

Sevgili Akrepler 26 Kasım saat 03:28 - 20 Aralık saat 09:41 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönem disiplin edicidir. Akrepler iş hayatında daha çok sorumluluk almaya, akıllıca düşünmeye gayret ediyorlar. Kardeş ilişkilerinde bir sorumluluk getirebilir. Eğitim hayatıyla ilgili konularda, yeni bir projeye dahil edilmeniz istenebilir. Çok sıkı çalışmanız gerekebilir. İş girişimlerinde ise, özellikle bilgi ve deneyimlerinize yönelik alanlarda hareket etmeniz beklenebilir. İlişkilerde kendinizi güvende hissedip hissetmediğiniz üzerinde de durabilirsiniz. Venüs-Oğlak geçişi sizden yaşça büyük kişilerle kurulacak ilişkileri veya mevcut ilişkinizde ciddiyetin simgesidir. Çevrenizde bulunan kişilerle iş ilişkilerinizi güçlendirir.

26 Kasım saat 18:06 itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, Venüs-Oğlak burcu seyriyle örtüşüyor. Bu durum ciddiyetin ilişkilerde öne çıkmasını sağlıyor. Öyle boş sözlere karnımız tok. Dürüstlük ve güven çok önemli. Çevremizde, günlük hayatta yanyana geldiğimiz insanlarda, eğitimde, ticarette, hatta trafikte bile kurallara önem vereceğiz. Abilik, ablalık olgularıyla yakınlarımızın yanında olacağız. Kısa bir sure sonra Jüpiter-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu Yeniay biraz da ön prova gibi olacak. Bu yazdığım her şey çok daha belirgin olacak. Bu Yeniayda Mars ve Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sağlam adımlar atmanın, kararlı olmanın ve derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Bu Yeniay, jüpiterin pozitif ışığını yine bize sunuyor. Fakat bugünlerde parasal konularda daha dikkatli düşüneceğiz. Kazandığımızı öyle kolayca harcamayacak, yatırımlara sıcak bakacağız. Güvenceyi önemseyeceğiz. Geleceğimizi düşüneceğiz. Yeni bir karar verebiliriz. Mevcut işimizin dışında ek kazanç elde etmek amaçlı girişimlerde bulunabiliriz. Yavaş yavaş düşünce yapımız değişmeye başlıyor. Fikirlerimiz, somut adımlar atmaya yönelik olacak. İşe yarar, dişe dokunur işleri, girişimleri önemseyeceğiz.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-16-17-20-21-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-18-19
Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27

Yeniay : 24-25-26
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 11-12-13
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ARALIK AYLIK YORUMLARI

1-8 ARALIK ARASI

Sevgili Akrepler, 2 Aralık 2019-19 Aralık 2020 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Jüpiter, bir tür ajanda düzenlemeye benzer. Sistemli, dikkatli ve gayet düzenli şekilde günlük hayat planlanır. Böylece hiçbir şey gözden kaçmaz, organize olunur. Doğru bilgiye, disiplinli çalışmaya önem verilen bu süreçte emeklerimizin karşılığını alırız. İnsanlar bize saygı gösterdikleri gibi, bilgi ve tecrübemize güvenirler. Biz de aynı şekilde bu dönemde doğru kaynaklardan bilgi edinir, kendimizi geliştirir ve öğrenmeye önem veririz. Bir işi üzerimize aldığımızda onu sorumluluk ve görev bilinciyle yerine getiririz. Gününde, saatinde teslim ederiz. Böyle biri değilsek, böyle olmayı öğreniriz. Verdiğimiz sözlere inanılır. İş seyahatleri bu dönemde sıkça yaşanır. Görüşmeler olur. Yazılı belge ve sözleşmeye dayalı işlere imza atılır. Hiçbir şey hafife alınmaz. Dikkatli şekilde takibi yapılır. Çevremize karşı sorumluluk duyarız. Eğer bir haksızlık varsa buna göz yummaz, kanuni ve hukuki açıdan soruştururuz. Bütünün içindeki yerimizi biliriz. İnsanları tanımadan güvenmeyiz. Yalan dolan haberlere itimat etmeyiz. Eğitim, ticaret, iş hayatında kurallara uyarız. Öğrenciysek ödevlerimizi zamanında yaparız. Maddi kazanca önem veririz. Buna göre tercihlerde bulunuruz. İş hayatında uzun vadeli düşünürüz. Güvenmediğimiz insanlarla görüşmeyiz. Keşfetmek, deneyimlemek arzumuz hedefe yöneliktir. Güçlenmek veya başarmak adınadır. Yapılandırma, yeteneklerimizi gösterme, ürüne veya projeye dönüştürme, bu sayede maddi-manevi açıdan doyuma ulaşma bu sürecin bize sunacağı olumlu armağanlardır.

9-15 ARALIK HAFTASI

Sevgili Akrepler, 9 Aralık saat 12:41 - 29 Aralık saat 07:55 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Cesaretlilik ön planda. Kazanmak adına kendinizi gösterecek, fikirlerinizi ifade edecek, yaratıcı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Bu anlamda güçlüsünüz. Geniş alanlarda sanatınızı icra edebilirsiniz. Eğitim ve iş hayatını bir arada sürdürerek para kazanabilirsiniz. Tecrübe edinebilirsiniz. Bu yılki geçiş, büyümek adına akıllıca düşünmeyi, buna göre deneyim sahibi olma anlamı taşıyor. Parayı kazanıyoruz ama bunu çalışarak, kendimizi ifade ederek yapabiliyoruz. İhtiyaçları almak, olumlamada bulunmak, kısa seyirli geziler, öğrenmek, deneyim sahibi olmak, sevdiklerle bir araya gelmek söz konusu olabilir. Ancak ne olursa olsun üzerimizde baskı kuran değil bizim de kendimizi ifade edebileceğimiz ilişkilere daha fazla önem veriyoruz. Merkür-Yay burcunda gölge yanları fazlaca olan bir etkidir. O nedenle bizim de, uzmanların görüşlerine, bir bilene sormamızda yarar vardır. Paramızı ölçülü ve idareli bir şekilde harcamak, geri ödenmesi zor olan borçlara girmek yanlış olacaktır. Bu geçişi yöneten Jüpiter 2 Aralık tarihinden bu yana Oğlak burcunda ilerliyor. Sistemli, dikkatli ve gayet düzenli şekilde günlük hayat planlanır. Böylece hiçbir şey gözden kaçmaz, organize olunur. Doğru bilgiye, disiplinli çalışmaya önem verilen bu süreçte emeklerimizin karşılığını alırız.

12 Aralık saat 08:12 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, bir ilişkide, bir ortaklıkta neleri paylaştığımızı, fikirlerimizin uyup uymadığını hem bugün hem de geleceğe yönelik şekilde gözden geçireceğiz. Onun hakkımızdaki düşüncelerini öğrenmek isteyeceğiz. Birbirimizle konuşmak, sorunlarımız varsa birlikte çözmek niyetindeyiz. Sadece özel ilişkimizde değil, ortaklık ettiğimiz kişilerle de duruma bakacağız. Kredi başvurusu, borçlar, vergiler, eş veya partnerin maddi durumu gibi önemli konular gündemde yer alacak. Dolunayın yöneticisi Merkür-Yay burcunda ilerliyor. Hesapta olmayan bir maddi sıkıntımız olabilir. Bunu halletmek için yollar arayabiliriz. Destek bulmakta zorluk çekebiliriz. Borcu borçla kapatmak zorunda kalabiliriz. Bu Dolunayda muhasebemizi çok iyi yapmak, aceleyle karar vermemek gerekiyor. Bir başka önemli nokta, Jüpiter-Oğlak burcunda ilerliyor. Bilgi ve tecrübemize uygun işlere yönelmeli, girişimde bulunmalıyız. Bu anlamda Jüpiterden iyi bir destek alıyoruz. Ayrıca yaşça büyük bir yakınımız bize sıkıştığımız bir konuda yardımcı olabilir. Eğitmenlik, yönetici asistanlığı, uluslar arası bir şirkette iş bulabiliriz.

16-22 ARALIK HAFTASI

Sevgili Akrepler 20 Aralık saat 09:41 - 13 Ocak 2020 saat 21:39 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Kova burcu sürecinde genel olarak ailevi ortamdaki ilişkileriniz, paylaşımlarınız, birbirinize olan ilginiz, sevginiz, uyum ve uyumsuzluklarınız tümüyle önemli hale gelir. Sıkıntınızda yanınızda olunsun istersiniz. Fikirlerinize önem verilmesini, kararlarınızın saygıyla karşılanmasını beklersiniz. Eğer kendinizi huzur ve emniyette hissettiğiniz bir yerde yaşıyorsanız tabii ki mutlu olursunuz. Fakat iş, eş, para, aile veya yaşanılan ortamda rahatsız edici durumlar varsa size uymayan şartlar nedeniyle canınız sıkılabilir.

22 Aralık saat:07:19 - 20 Ocak 2020 saat:14:54 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemi, sorumluluk sahibi olma, aklımızın kıvrımlarında çoğu zaman ciddi düşüncelerin yer aldığı bir süreçtir. Güven olgusunun öne çıktığı, yakın çevremizdeki büyüklerimizle irtibatımızın yoğun olduğu bu zaman diliminde çalışkanlık, kendimize ve başkalarına saygı göstermek, ne olduğumuzun ve ne olacağımızın bilincinde ilerlemek yararlıdır. İster istemez her şeyin ciddiye alınması neticesinde özgürlüğümüz kısıtlanabilir. Bu süreçte, herhangi bir mesele üzerinde konuşurken karşımızdaki kişiye duyduğumuz saygı ve güvenilirlik unsurları bir hayla önemsenir. Bu hayatın genelinde vardır. Bir iş görüşmesinde, eğitim hayatında nerede olursak olalım, insanların da bu ciddiyette hareket ettiklerine genel olarak şahit oluruz.

23-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Akrepler, 26 Aralık saat 08:13 Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, önümüzdeki 6 aylık sürece yayılan yenilik ve değişimlerin işaretçisidir. Yeni faailyetler, etkinlik, görüşmeler ve beklenen haberlerin gelişidir. Satürn yönetiminde olan bu Tutulma, ciddi proje ve planların göstergesidir. Eğitimini bitirmiş olanlar kamu sektöründe görev alırlar. Ticarette her şey usulüne ve kurallarına göre yapılır. Köklü firmalarla çalışılır. Toplumsal saygınlık ve itibar önemsenir. Iş veya özel nedenlerle yolculuklarınız olur. Atama, tayin, terfi işleriniz sonuçlanır. Bir projede yer alabilirsiniz. Kısa bir süreliğine başka bir şehre taşınabilirsiniz. Çevrenizde değişimler olabilir. Oturduğunuz sokak, mahalle, adresten başka bir yere taşınabilirsiniz. Yazılı belge ve sözleşmelerle ilgili işleriniz sonuçlanır. Görev ve sorumluluklar hayatınızda öncelikli gelir. Tutulmanın Jüpiter ve Uranüsle olumlu görünümleri, yeniliklerin maddi-manevi anlamda size tatmin edici olacağını gösteriyor. Bekar Akrepler evlenecekleri kişiyle karşılaşırlar. Bu yeni bir çevreye taşınmanız anlamına gelir. Temeli sağlam bu ilişki sizi olgunlaştırır, hayata bakışınızı olumlu yönde değiştirir. Hayatınıza bir form kazandırırsınız. Gelecek hedeflerinizi yeniden tayin edersiniz. Ki bunlar gayet olumludur. Yeni iş olanakları, yeni çevre, aile olmak, büyüme, güvenli bir temel üzerinde her şeyi inşa etmek kolaylaşır.

29 Aralık saat 07:55-16 Ocak 2020 saat 21:31 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, çevremizdeki insanlarla, iş, eğitim amaçlı konuşmaların veya yaşça büyük kişilerle sohbetlerin ciddiyetin ve disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Yeni bir yıla adım atmamıza birkaç hafta kalmış durumda. Şöyle ciddi biçimde hem hedefinizi hem mali konuları, hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri ele almanızda yarar var. Siz de istesiniz de istemeniz de, bu dönem iş konularını öne çıkarıcıdır. Ailevi meseleler üzerinde düşünmeyi sağlar. Sizin kişisel ihtiyaçlarınızı hangi yolla karşılayacağınız önemlidir. Bazen karamsar düşünmeye neden olabilir. Çünkü insan bastığı yeri bilmekten yanadır. Çevre ilişkilerinde belli bir mesafe duygusu ön plandadır. Yani öyle herkesle pek sıkı fıkı olmak istemezsiniz. Genelde güvendiğiniz insanlarla konuşmayı tercih edersiniz.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-14-18-22-26-27-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-9-15-16-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 4-5-31
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25

Yeniay : 21-22-23
(Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 8-9-10
(Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MyNet




__________________


.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

Pamuk


Konu Brisingr tarafından (31.12.2018 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
Brisingr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla