Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.01.2019, 11:05   #1 (permalink)
Holy
k i m e n e

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 7 Ocak 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu




Dikkatinizi evinize ve projelerinize yönelteceksiniz fakat inatçı bir tavır içinde bulunmayın ve duygusal tepkilerinizi denetleyin. İlginç teklifler ile karşılaşmanız mümkün. Ani değişikler ve sürpriz haberler sizi rahatsız edebilir ve kafanız karışabilir. Çok büyük organizasyonlar içinde yer almanız mümkün. Ayrıca farklı çevrelerden gelen kişiler ile birlikte ilginç projeler yapabilirsiniz. Bu arada düşünce biçiminiz ve hayat görüşünüz tamamen değişiyor. Karşılaştığınız kişiler hayata bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olacak. Size pek uygun olmasa bile karşınıza çıkan fırsatları şans olarak değerlendirmeyi başarabilirseniz, yeni atılımlar yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu Genel Durum
Size yakın biri sizin ustalıkla üstesinden gelebileceğiniz cazip bir teklifte bulunacak. Hatta, görünürde daha fazla kazanç var. Aynı şeyleri tekrar ederek sevgilinizin sinirini bozmayın; ona karşı daha uyumlu ve hoşgörülü olmaya çalışın.

Oğlak Burcu Kariyer Durumu
İş ile ilgili görevlerde daha iyi bir konsantrasyon sağlayarak durumu değerlendirmenize değer. Bu size mükemmel sonuçlar getirecektir. Yıldızlar ilk dekantta doğanlara ihtiyatlı davranmayı tavsiye ediyor. Acele kararlar almak için kesinlikle doğru bir zaman değil. Zihniniz yeterince berrak olmayacak.

__________________
Holy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla