Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.02.2019, 00:06   #1 (permalink)
Sezqin-X-
Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır, aptallığın asla.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kendisini Terk Eden Ailesini 1 Yıldır Dolmuş Durağında Bekleyen ‘Can’ İsimli Köpek

Kendisini Terk Eden Ailesini 1 Yıldır Dolmuş Durağında Bekleyen Can İsimli Köpek

Bodrum da çevredekilerin Can ismini verdiği köpek, bir yıl önce terk edildiği dolmuş durağında kendisini terk edenleri bekliyor

Giyim mağazası işleten Burçin Keleş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oturduğu evin penceresinden gördüğü duraktaki köpeğin gece gündüz aynı noktadan ayrılmadığını farkettiğini söyledi.





Köpeği beslemeye başlayan, soğuk havalarda evine alan Keleş, “Eşimle birlikte ona sahip çıktık. Adını Can koyduk. Bir yıldır bu durakta kendisini terk eden ailesinin geri gelmesini bekliyor. Çok soğuk havalarda eşimle birlikte gelip bahçeye alıyoruz. Sabah olduğunda kapıyı tırmalayıp yeniden durağa gelmek istiyor. Evden çıktığı anda, durağa geri gelip kaldığı yerden ailesini bekliyor." diye konuştu.



Köpeği civardaki esnafın ve semt sakinlerinin çok sevdiğini belirten Keleş, şunları dile getirdi:
Çevredekiler Can ı seviyor. Ama o ailesini istiyor. Biz ailesinin gelip onu geri almayacağını biliyoruz. Hikayesini öğrendim. Köpek buraya yakın bir yerde oturan bir aileninmiş. Yan komşuları Çok tüy döküyor. diye tepki gösteriyormuş. Sonra buradan taşındıklarında köpeği durağa terk etmişler. Tepki gösteren komşu hanımla konuşunca hikayeyi öğrendim. Can için yuva arıyorum. Onun mutlu olacağı özel bir yuva olsun istiyorum.


__________________

Konu Brisingr tarafından (24.02.2019 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.
Sezqin-X- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla