Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.02.2019, 11:11   #1 (permalink)
Killer Queen
Hayali Karakter...
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 24 Şubat 2019 Pazar Terazi Burcu Yorumu


24 Şubat 2019 Pazar Terazi Burcu Yorumu


Sevgili Teraziler; Güne duygusal olarak gergin, yapılacak işlere odaklanmış olarak ve sorumluluk bilinciyle başlayabilirsin. Kazancınla ilgili endişelerin öğleden sonra gelebilecek güzel bir haberle giderilebilir. İşinle ilgili yeni bir gelişme, maddi ve manevi çıkarlarını koruyan şartlar taşıyabilir.

Gün boyunca Ay Akrep burcundaki hareketini sürdürüyor olacak. Sizler için bugün maddi konularınız önem kazanacak. Sabahın erken vakitlerinde Ay’ın Mars ile kurduğu karşıtlık gergin olmanıza neden olabilir. Özellikle sizi sıkan konu ekonomik durumunuzla ilgili olabilir.

Geçici bu sert etkiden sonra akşam her şey yumuşuyor. Ay ve Neptün arasındaki olumlu açı daha olumlu bir zaman dilimine girdiğinizi gösteriyor. Rahatsızlığınız varsa iyileştiğinizi hissedebilirsiniz.

Gökyüzünün bugün iş hayatınızı ilgilendiren her konuda cesur olmanız ve ön planda yer almanız için çabalamanız gerektiğine işaret etmekte.
Bugün kabul görmesini istediğiniz projelerinizi insanların beğenisine sunabilir ve istediğiniz tepkileri alabilirsiniz.. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakın ilgisini karşılıksız bırakmamalı ve sizde aşka aşkla karşılık vermelisiniz.



Killer Queen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla