Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.05.2013, 10:33   #156 (permalink)
FiRaRi
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 3 Üye 3 Yorum

Alıntı:
Ceysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] o artık sanaldan öte biri benim için. yıllar oldu.. forum dışında da görüştüğüm en güvenilir kişi. iyilik meleği tabiri Rose için türetilmiş. onunla diyaloğum bambaşka. her haltımı biliyor desem yeridir. gel dese gelirim git dese giderim. o kadar.

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] forumda takip ettiğim nadir üyelerden. yorumlarını tavrını seviyorum.

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu oyuna sırf senin için bişeyler yazmak için yazıyorum. fazlasıyla özlendin. ara verdiğim süre zarfında görüşemedik. keşke gelebilseydim de makaramıza devam edebilseydik. espiri anlayışını seninle sohbet etmeyi özledim. tatile çıktın farzediyorum. beni de geçtin sen. temelli döner misin lütfen?



@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
bu ne oyunmu son benim bos birakilmis //

__________________
- Sular yükseldikçe balıklar karıncaları yer, sular çekildikçe de karıncalar balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne, gücüne güvenmemeli. Çünkü; kimin kimi yiyeceğine, suyun akışı karar verir.
- Borç verirken ya paranı ya dostunu kaybedersin.
- Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkça, onların tarihini avcılar yazmaya devam edecektir.

SaDeCe YeMiNLi YaWeR
FiRaRi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla