Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.03.2019, 12:27   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uzak Mesafeli İlişkilerde Hangi Sorunları Yaşıyoruz?

Uzak Mesafeli İlişkilerde Hangi Sorunları Yaşıyoruz?



Yeni bir ilişkiye başladınız. Ama her hangi bir sebepten ötürü sevgilinizin kilometrelerce uzağa gitmesi gerekiyor. Her ne kadar beraber uzun bir gelecek düşünsenizde bu noktada ilişkinizde bazı pürüzler çıkabilir. Peki mesafeli ilişkilerde hangi sorunları yaşıyoruz? Uzak mesafeli ilişkiler neden başarısız oluyor? Yanıtları için okumaya devam edin…

Uzun mesafeli ilişkiler her zaman başarısız olacak diye bir kaide yok tabi ki ama yürütmesi hiçte kolay değil. Sürekli aklınızın bir köşesinde olması, duyduğunuz özlem gibi duygular nedeniyle duygusal anlamda yıpranmalar ortaya çıkıyor. Bu yıpranmalardan en az zararla kurtulmanız için sizlere belli başlı problemleri sıraladık.

1- YALNIZLIK HİSSİ

Sevgilinizi özlemişken, yolda elele yürüyen sevgilileri görmek kadar sinir bozucu bir durum yoktur. Üstelik arkadaş çevrenizde de çiftler varsa yalnızlık hissiniz yüzünüzde bir tokat etkisi gösterecektir. Böyle durumlarda hemen sevgilinizi arayın ve onun sesi ile yalnızlığınızdan kurtulun. Bütün özleminizi ortadan kaldırmaz ama yine de iyi hissettirir.

2- SEVGİLİ EKSİKLİĞİNİ HİSSETME

Çevrenizdeki mutlu çiftleri görünce uzak mesafe ilişkisi sizin için gereksiz gelebilir. Hatta çevrenizde sizinle ilgilenen kişilerin eylemleri daha çok hoşunuza gidebilir. Böyle zamanlarda sevgilinizin yanına gitmek en mantıklı harekettir. Sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli ve aşk dolu dakikalar ilişkinizin güçlenmesine yardımcı olacaktır.

3- EKONOMİK SIKINTILAR

Bazı şeyler parmak şıklatınca gerçekleşmiyor maalesef. Her ne kadar sevgilinizi göresiniz geldi ise de yolculuk yapmak oldukça maliyetli. Bu nedenle kendinize uygun bir çizelge hazırlayın eşit uzaklıkta bir mekan seçin ve sevgilinize en ihtiyaç duyduğunuz anlarda orda buluşun. Ve nöbetleşe yolculuklar yapın.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla