Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.05.2019, 00:58   #1 (permalink)
HaDeS
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Showtv TV100 yayın hayatına başlıyor

TV100 yayın hayatına başlıyor

Ünlü isimleri kadrosuna katan TV100, haber bülteni ile yayına giriyor.

Balıkesir'in Televizyonu İstanbul Markası oldu.Şehrin uydudaki televizyon kanalı sahip değişikliğiyle birlikte format değişimine de gitti. Karesi TV ile başlayan Balıkesir'in televizyonculuk hikayesi TV100 ile noktalandı! Kanalın son sahipleri TV100'ün Balıkesir'deki merkezini İstanbul'a ve yayın formatını yerelden ulusala taşıdı.

Balıkesirle ilgili haberleri ve 20 ilçesinin değerlerini dünyaya taşıyan yayınlarıyla ilgi toplayan TV100, özellikle gurbetteki Balıkesirlilerin yakından takip ettiği televizyon kanalıydı.

2017'nin son aylarında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan değişim TV100'e yansıdı. İsmail Uğur, sahibi olduğu televizyonu Eylül 2018'de sattı.
Show TV eski çalışanlarından Alican Değer, yaklaşık 2 milyon liralık ödeme karşılığında Balıkesir'e gelerek kanalın yönetimini ele aldı.

Bu arada, TV100'ün logosuyla birlikte yayıncılık formatı da değişti.

Balıkesir televizyonu olmaktan çıkan TV100'ün yeni dönemiyle ilgili 3N Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu, medya tavadan Canan Kaya'nın sorusunu şöyle cevapladı:

"Öncelikle var olanı tekrarlamayacağız. Haber ağırlıklı bir kanal olacak. Yüzde 65’i haber, yüzde 35’i de life style işler olacak. Bugün haber kanalları içerisinde olmayan bir şey bu. Mesela Okan Bayülgen ismi var."


__________________
You"ll Never Walk Alone
HaDeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla