Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.05.2013, 10:50   #1 (permalink)
Gamzelim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Güzellik Hileleri

Mineral fondöten

Mineral fondöten kullanmaktaki amaç cilde mükemmel görünüm vermek olmalıdır. Mineral makyajı uygulamadan önce, cildinizi iyice nemlendirdiğinizden emin olun. Fondötenden önce de herhangi bir krem allık uygulayın. Fırçayı dairesel hareketlerle sürün. Bırakın mineral makyaj gözeneklerinize mükemmel biçimde işlesin. Alın bölgesinden başlayın. Sonra gözlerinizin üzerine ve çevresine, ardından da T bölgesine uygulayın. Göz altına kapatıcı sürün. Eğer yüzünüzün herhangi bir yerinde akne veya benzer bir sorun varsa, bunları da kapatıcı aracılığıyla gizleyin.

Buğulu gözler

Smoky eyes her zaman cazibesini korur. Her dönem kadınların favorisi olan buğulu göz makyajını kullanabilirsiniz. Kirpikleri diplerinden kıvırın. Bu işlem gözlerinizi ortaya çıkarır. Ardından göz çukurlarınıza kahverengi veya gri far uygulayın. Kirpik diplerine ve dış köşelere de sürmeyi ihmal etmeyin. Kirpik diplerine bir ucundan diğer ucuna kadar göz kalemi uygulayın. ***** bir görünüm için fırça yardımıyla farı yayın. Jel eyeliner kullanın ve çizgiyi mümkün olduğunca gözün dış köşesine kadar uzatın. Kirpikleri uzun gösteren maskara tercih edin.

Dağınık topuz

Her zaman kolaylıkla kullanabileceğiniz bir saç modelidir. Saçlarınıza yoğun nemlendiricili bir ürün sürün. Nemli kalacak biçimde kurutun. Parlaklık ve hacim için parmaklarınızla masaj yapın. Parmaklarınızla yukarıdan aşağıya doğru tarar gibi yapın. Saçlarınızı bigudiye sarın. Ekstra parlaklık için makinenizin uzun uçlu aparatıyla kurutma işlemini tamamlayın. Bigudileri açın. Başınızı öne doğru eğip, saçlarınızı enseden öne doğru tarayın. Ortadan ayırdığınız saçınızın her iki yanında önden bir tutam ayırın. Arka bölümü lastik bir tokayla bağlayın. Atkuyruğunuzu gevşek tutarak tokayı gizleyin. Son olarak gelişigüzel firketeleyin. Saçlarınızın ön bölümünü daire gibi yuvarlak şekil vererek toplayın.

Kısa ve koyu ojeler

Kısa tırnaklara koyu renk oje sürerek manikürsüz tırnaklarınıza şık bir hava verebilirsiniz. Acil durumlarda çok işe yarayacaktır. Tırnaklarınızı aynı boyda kesin. Hafifçe törpüleyin. Uzun tırnaklara göre kısa ve düzgün kesilmiş tırnaklar daha iyi görünür. Tırnak etlerinizin üzerine bir damla yağ sürüp, etleri geriye doğru itin. Koyu renk ojenizi sürün. Düzgün bir şekilde sürer ve üzerine bir kat ıslak görünüm veren bir cila uygularsanız, çok hoş bir görüntü elde edersiniz.

__________________

Gamzelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla